QUOTE(Gitula @ 2008 04 11, 17:15)
o kaip kelialapi gavot ? lengvai ar... o kodel nesivezi mazyles? as tai jei gausiu kelialapi bandysiu veztis kartu
gavom ar...
Jau norėjau nusispjauti į tą sanatoriją: susipykome su keliais gydytojais dėl to. Visi jie sakė, kad reabilitacija gali būti suteikta mūsų poliklinikoje reabilitacijos centre ir nėra ko važiuoti į sanatoriją. T.y., pagal naują ministro įsakymą, mes negalime važiuoti nes pagalbą suteikiama mūsų mieste. Bet tai nesąmonė - vien tik oras prie jūros ir kitoje vietovėje kur randasi sanatorija veikia teigiamai, o čia, mūsų mieste, tik į procedūras vaiką tampyti.
Ir tai, tos procedūros vienos atliekamos tik rytais, kitos - per pietūs, dar kitos - tik po pietų. Aš gyvenu viename miesto gale, mano mama, kurį vaiką vedžiotu į procedūras - kitame, o poliklinika - dar kitame
Aš pati nevežiuočiau, nes sėdžiu namie su mažyle (jai bus 10 mėn.). Ir į sanatoriją vešim vaiką su mano mama vien dėl to, kad man ten su dviem vaikais bus labai sunku. Dukrytė tikrai dar maža ir aš ją dar pati maitinu.
Tai štai, kelialapį į sanatoriją gavome tik nuėję pas poliklinikos vyr. gydytoją - reabilitologą