Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Lijanutė @ 2008 04 10, 12:52)
Labutis. Aš su dukrele ką tik grįžom iš  Palangos 'Gintaro'. Esu viskuom patenkinta, tik truputį apsirgom abi, tai grįžom anksčiau laiko... O šiaip tai ten viskas gerai... smile.gif

Nu kur ten neapsirgsi tokiu laiku,ir vasarą ten visi suserga,juk suvažiuoja kiekvienas su savo bacilom,plius dar jei oras prastas,koks skersvėjis,bac ir yra...,bet aš nusiteikus viskam,tikiuos kad po to mano vaikam bus geriau ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Noriu pasiteirauti ar į Palangos Gintarą galima važiuoti sekmadienį? Ar mus ten bus kam priimti? g.gif Gal kas artimiausiu matu ten važiuojat? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilsiketa @ 2008 04 09, 22:54)
Sveikos mamytes, noreciau pasidometi gal kas vykote i sanatorija su vaiku del ortopediniu problemu. Kuria rinkotes? Kokia jusu nuomone apie Palangos Gintara?

del ortopediniu problemeliu tai geriau vaziuoti i Druskininkus mums taip patare tik ten iviniojamasias proceduras daro g.gif bent jau taip mum neurologe patare g.gif o kas liecia Gintaro proceduras vasara tai nereikia nusileist ir gausi viska kaip priklauso bent jau mes masaziste pakeitem po antro karto ji mat su viena ranka man vaika masazuot bande iskart pas daktare nuskridau ta nebuvo labai patenkinta bet masaziste paskyre kita ir labai nebloga blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(seneka @ 2008 04 10, 14:43)
Sveiki. Noriu pasiteirauti ar į Palangos Gintarą galima važiuoti sekmadienį? Ar mus ten bus kam priimti?  g.gif  Gal kas artimiausiu matu ten važiuojat?  mirksiukas.gif

pabandyk pasiskambint bet man atrodo anksciau priimdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ponios Taskos noreciau paklausti, kai buvote sanatorijoje del ortopediniu bedu, ar pasiteisino jusu lukesciai? As savo sunu noriu vezti po kreivakaklystes operacijos, nes reikia pratibnti laikyti kuna , o ypac galva tiesiai.
Gal kuri mama vyko kartu ne tik su didesniu vaiku , bet ir su maziuku iki 1 metu, ar verta ? Ar suteisks visas mums salygas ,t.y. maitinimas , miegas?
Atsakyti
QUOTE(seneka @ 2008 04 10, 13:43)
Sveiki. Noriu pasiteirauti ar į Palangos Gintarą galima važiuoti sekmadienį? Ar mus ten bus kam priimti?  g.gif  Gal kas artimiausiu matu ten važiuojat?  mirksiukas.gif

Pirmadienį (balandžio 14 d.) vešiu savo sūnelį su mano mama į Palangos Gintarą. Kai skambinau į sanatoriją, tai man pasakė atvažiuoti 14 d. bet kuriuo metu - anksčiau negalima. Bet, gal, man reikėjo to paklausti vyr. gydytojos g.gif Kalbėjau su sekretore.
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2008 04 10, 13:15)
Nu kur ten neapsirgsi tokiu laiku,ir vasarą ten visi suserga,juk suvažiuoja kiekvienas su savo bacilom,plius dar jei oras prastas,koks skersvėjis,bac ir yra...,bet aš nusiteikus viskam,tikiuos kad po to mano vaikam bus geriau ax.gif

Aš džiaugiuosi druskų kambariais, o dėl bacilų tai tikra tiesa...
Papildyta:
QUOTE(vijelius @ 2008 04 10, 15:21)
Pirmadienį (balandžio 14 d.) vešiu savo sūnelį su mano mama į Palangos Gintarą. Kai skambinau į sanatoriją, tai man pasakė atvažiuoti 14 d. bet kuriuo metu - anksčiau negalima. Bet, gal, man reikėjo to paklausti vyr. gydytojos  g.gif  Kalbėjau su sekretore.

Aš sakyčiau kad priims... Bet prieš tai reikėtų pasiskambinti... Registratūros telefonas 846041234
Atsakyti
Mano mazylis dabar Abromiskese. Na palyginus su Gintaru, tai Abromiskese rojus. Proceduru tiek, kad vos spejam lakstyt thumbup.gif Tikra reabilitacija, gyd. apziuri kiekviena diena, kantraiai ir neatmestinai, viska puikiai isaiskina. O Palangos gintaro nenoriu nei prisimint schmoll.gif visko reikejo reikalaut, kovot, bartis, klausytis nepasitenkimimu is personalo puses.
As tik uz Abromiskes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2008 04 10, 14:21)
Pirmadienį (balandžio 14 d.) vešiu savo sūnelį su mano mama į Palangos Gintarą. Kai skambinau į sanatoriją, tai man pasakė atvažiuoti 14 d. bet kuriuo metu - anksčiau negalima. Bet, gal, man reikėjo to paklausti vyr. gydytojos  g.gif  Kalbėjau su sekretore.

O kokio amžiaus sūnelis ir del kokių problemų važiuojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(seneka @ 2008 04 11, 14:01)
O kokio amžiaus sūnelis ir del kokių problemų važiuojat? g.gif

Sūneliui beveik 4 metai. Važiuojame dėl alerginės bronchinės astmos.
Atsakyti
QUOTE(vijelius @ 2008 04 11, 15:54)
Sūneliui beveik 4 metai. Važiuojame dėl alerginės bronchinės astmos.

o kaip kelialapi gavot ? g.gif lengvai ar... g.gif o kodel nesivezi mazyles? g.gif as tai jei gausiu kelialapi bandysiu veztis kartu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitula: 11 balandžio 2008 - 17:16
QUOTE(Pupsas @ 2008 04 11, 13:55)
As tik uz Abromiskes  tongue.gif

o kokios ten salygos po proceduru - ar yra kur iseiti su vaiku pasivaikscioti, zaidimo aiksteliu, parduotuviu....?
Kokia pati aplinka aplink sanatorija?
Papildyta:
QUOTE(Gitula @ 2008 04 11, 18:15)
o kaip kelialapi gavot ? g.gif lengvai ar... g.gif o kodel nesivezi mazyles? g.gif as tai jei gausiu kelialapi bandysiu veztis kartu blush2.gif

pernai buvo kilusi mintis veztis antra vaika, bet kai isgirdau kokia kaina uzgiedojo sanatorija uz tai, kad atsivesiu vaika, visa fantazija atsoko.
Atsakyti
Tikriausiai pareikalavo uz vaika moketi kaip uz suaugusi?
Atsakyti