La,
Mes jau 2 karta ruosiames i " Saulute" ,laaaabai susidraugavom su gydytoja.. Gal kas irgi vaziuoja?
sveikutes
3 metus vaziavom i sanatorija\Gintara] turim bronchine astma ir atopini dermatita pernai vasara nebeisvaziavom kadangi seimoje atsirado dar vienas leliukas o siemet ka gyd. uzklausiau del sanatorijos ji atsake kad labai jau sumazino kelialapius tipo ligoniu kasos neisleidzia gal kas zinot kaip istikruju ar turiu spaust gydytoja ir ji privalo mus siust? buciau dekinga jei kas atsakytu
3 metus vaziavom i sanatorija\Gintara] turim bronchine astma ir atopini dermatita pernai vasara nebeisvaziavom kadangi seimoje atsirado dar vienas leliukas o siemet ka gyd. uzklausiau del sanatorijos ji atsake kad labai jau sumazino kelialapius tipo ligoniu kasos neisleidzia gal kas zinot kaip istikruju ar turiu spaust gydytoja ir ji privalo mus siust? buciau dekinga jei kas atsakytu
Bet reikia atizvelgt ir i tai,kad cia nenamai,o tik sanatorija,be to vaiku sanatorija.. ..O vaika ir yra vaikai.. Proceduros iki pietu,o pailsiet laiko lieka,ir pasivaiksciuot yra kur,galima ir nuvaziuot,kur nori..Pvz: i Gruto parka
QUOTE(Gitula @ 2008 03 30, 21:56)
sveikutes
Man irgi taip sakė,bet tikiuos gaut,nes daktarė ne vieną kartą yra ''patepta'',mano draugė važiuos jau šešti metai iš eilės,tai ji juokiasi kai aš pasakau''kaži ar gausiu kelialapį kada noriu,t.y gegužės pab.-birželio pradž.'',sako''nu jei tau neduos,tai nežinau kam tada...'',nu tipo,kad gauna tie,iš kurių daktarai sulaukia dovanų,aš nežinau,niekada nesinaudojau kelialapiu,o dabar manau kad kiekvieni metai reikės,nes mažoji dažnai serga,o daktarę ''patepu'',nes dažnai reikia į ją kreiptis,galiu skambint ir naktį,ir per šventes...nemažai pažystamų pas ją gydos,ir toms kurios nieko nėra davę telefono nekelia nedarbo valandomis,ji žinoma neprivalo...o dabar tuo labiau reikės patepinėt kai sumažino kelialapius,norinčių juk daug... tai va,manau,kad nieko čia tos daktarės neužlauši sausai,visos jos nori kyšių
QUOTE(Depresyja @ 2008 04 02, 14:18)
Man irgi taip sakė,bet tikiuos gaut,nes daktarė ne vieną kartą yra ''patepta'',mano draugė važiuos jau šešti metai iš eilės,tai ji juokiasi kai aš pasakau''kaži ar gausiu kelialapį kada noriu,t.y gegužės pab.-birželio pradž.'',sako''nu jei tau neduos,tai nežinau kam tada...'',nu tipo,kad gauna tie,iš kurių daktarai sulaukia dovanų,aš nežinau,niekada nesinaudojau kelialapiu,o dabar manau kad kiekvieni metai reikės,nes mažoji dažnai serga,o daktarę ''patepu'',nes dažnai reikia į ją kreiptis,galiu skambint ir naktį,ir per šventes...nemažai pažystamų pas ją gydos,ir toms kurios nieko nėra davę telefono nekelia nedarbo valandomis,ji žinoma neprivalo...o dabar tuo labiau reikės patepinėt kai sumažino kelialapius,norinčių juk daug... tai va,manau,kad nieko čia tos daktarės neužlauši sausai,visos jos nori kyšių
matai as saviske kai bandziau tept buvau isvyta is kabineto su visu voku va todel mes ir turim problemu
QUOTE(Gitula @ 2008 04 03, 20:12)
matai as saviske kai bandziau tept buvau isvyta is kabineto su visu voku va todel mes ir turim problemu
Dar tokių gydytojų šiais laikais yra?arba jau kažkam prižadėjus kelialapius,ir nebuvo kaip beimt iš jūsų...šiaip tai norinčių į sanatoriją sočiai,tai jie tuom ir naudojas,kas pirmas''susitaria'',tas ir gauna vakar kaip tik kalbėjom su daktare apie kelialapį,pasakiau kad galiu važiuot tik birželį,tai išpradžių raukėsi,o kai pasakiau kad skolinga neliksiu,iškart kitaip prabilo,sakė siūs pas pul monologą,nes be jo konsultacijos į sanatoriją nenukreips
QUOTE(vilsiketa @ 2008 04 09, 23:54)
Sveikos mamytes, noreciau pasidometi gal kas vykote i sanatorija su vaiku del ortopediniu problemu. Kuria rinkotes? Kokia jusu nuomone apie Palangos Gintara?
Žiūriu kad čia mamytės kažkodėl retai užsuka,kažin ar greitu laiku sulauksi atsiliepimų,mano viena draugė važiavo jau 6 metai,o kita 5 metai iš eilės į Gintarą,bet nei viena nesiskundė ir žada dar šiemet važiuot,bet jos dėl bronchų,ne dėl ortopedinių,salygos gyvenimo aišku ne idealios,reikia remonto,bet girdėjau kad geresnės nei Druskininkų Saulutėj
Mes del ortopediniu problemu vazinejom
Mano sūnus buvo Gintaro sanatorijoje buvo plaučių uždegimas jam patiko nesiskundė tik tiek, kad mažokai duoda valgyti, bet buvome įdėję pinigų tai jis nusipirkdavo.O mano akimis žiūrint tai vaizdas nekoks kambariai prašosi remonto, nėra jauku.O prieš važiuojant pasižiūrėjau internete apie tą sanatorija tai labai gražiai parašyta ir nuotrauka įdėta kaip atrodo kambariai(o atrodė gražiai)ir kad nereikia vaikščioti per lauką einant į procedūras, bet realiai taip nėra.Teko eiti per lauką norint įeiti į kitą korpusą.Bet man svarbiausia, kad vaikui patiko namo parsivežėme žvalų, sveiką Jis norėtų dar kartą važiuoti, bet aišku niekas mums neduos kelalapio antram kartui
QUOTE(Depresyja @ 2008 04 10, 07:57)
Žiūriu kad čia mamytės kažkodėl retai užsuka,kažin ar greitu laiku sulauksi atsiliepimų,mano viena draugė važiavo jau 6 metai,o kita 5 metai iš eilės į Gintarą,bet nei viena nesiskundė ir žada dar šiemet važiuot,bet jos dėl bronchų,ne dėl ortopedinių,salygos gyvenimo aišku ne idealios,reikia remonto,bet girdėjau kad geresnės nei Druskininkų Saulutėj
salygos gyvenimo Palangoje taip gali buti geresnes ( priklauso nuo to, i kuri korpusa pakliusi), bet bent jau kiek as pati galiu lyginti, tai proceduros Palangoje prastesnes ir daromos daugiau atmestinai.
Tenai butent ir teko girdeti nuomone, kad siltuoju sezonu, tenais yra gaunami kelialapiai ne tiek gydymui, kiek poilsiui
QUOTE(Depresyja @ 2008 04 10, 07:57)
Labutis. Aš su dukrele ką tik grįžom iš Palangos 'Gintaro'. Esu viskuom patenkinta, tik truputį apsirgom abi, tai grįžom anksčiau laiko... O šiaip tai ten viskas gerai...