QUOTE(nėnė @ 2008 01 22, 11:07)
Nu siaubas...susiplanavau važiuoti vasario mėnesį, bet matau, kad geriau ne nelįsti ten Kadangi pati gyvenu Gargžduos tai bandysiu tartis kad leistų tik į durskų kambarius atvežti. Nu taip tikėjausi, kad ten nebus taip blogai, bet žiūriu kad siaubinga.
Dar galvoju ar mene įleistu pažiūrėti jeigu aš nuvažiuočiau apsidairyti ?
Dar galvoju ar mene įleistu pažiūrėti jeigu aš nuvažiuočiau apsidairyti ?
Mano draugės jau 5 metus iš eilės važiuoja į Gintarą ir nieko nesiskundė,gal kad yra moterytės neišlepę,iš provincijos tik man patarė nevažiuot tokiu metu,nors jau buvau sugalvojusi vežt savo mažę kovą,sako geriausia gegužę,birželį,nors jos yra buvę ir vėliau,dabar paprasčiausia bus sunku man,nes mano mažoji labai judri,išbūt vienam kambary kai tokie orai ir aišku į lauką dažnai nepavaikščiosi,tai nuvažiuos man stogas,vasarą vistiek nors ir lyja,bet būna šilta ir gali daugiau grynam ore pabūt,po pušynus pavaikščiot...tai tik dėl to jos man nepatarė,nes pažysta mano vaiką ir užjaučia mane o tokių siaubiakų kaip čia viena mamytė pripasakojo nėra buvę,ir maistu patenkintos,aišku ne taip kaip namie,bet juk važiuoji nemokamai ir gydyt vaiko,o neieškot sau patogaus poilsio,taip kad dabar nekantriai lauksiu gegužės ir jei tik šeimos gydytoją parūpins kelialapį ir dumsim...