QUOTE(Silvute @ 2007 11 16, 08:47)
visu pirma yra didziulis skirtumas, ka vaziuoja 15 metu paauglys ir kai vaziuoja keliu metu vaikas. Pas mane irgi is sanatorijos geri prisiminimai yra like - geras vasaros atostogu praleidimo budas
O del paryskintos dalies - idomu, kaip gali taip teigti, kai realiai tenai nesi buvusi. Kai apgyvendina su vaiku kambary kuriame nera duso ir tualeta, nors tai ir vaiku sanatorija nera vaikui pritaikyto inventoriaus ir galu gale tos pacios patalpos nepritaikytos ( palangoje su dar nevaiksciojanciu vaiku buvau apgyvendinta ketvirtame aukste ir lifto tada dar nebuvo), i vandens proceduras reikia eiti per lauka...
Teisingai mamos daro, kad svarsto ar verta vaziuoti. Nes kokia idomu bus nauda is sanatorijos, jeigu joje susirgsi ir po to dar kelias savaites ar menesi turejo gydytis.
O del paryskintos dalies - idomu, kaip gali taip teigti, kai realiai tenai nesi buvusi. Kai apgyvendina su vaiku kambary kuriame nera duso ir tualeta, nors tai ir vaiku sanatorija nera vaikui pritaikyto inventoriaus ir galu gale tos pacios patalpos nepritaikytos ( palangoje su dar nevaiksciojanciu vaiku buvau apgyvendinta ketvirtame aukste ir lifto tada dar nebuvo), i vandens proceduras reikia eiti per lauka...
Teisingai mamos daro, kad svarsto ar verta vaziuoti. Nes kokia idomu bus nauda is sanatorijos, jeigu joje susirgsi ir po to dar kelias savaites ar menesi turejo gydytis.
vakar ta pati pradejau rasyti, tik vaikai nedave pabaigti
15 metu vaiko imunitetas ir 1.5-3 metu vaiko imunitetas, man atrodo, visos supranta visiskai skirtingas , t.y. pastaruju tik formuojasi ir iki 5-6metu tik susiformuoja.
Tai galvoti ir svarstyti reikia, net butina, tik aisku nebijoti ir panikuoti, bet labai protingai ir realiai ivertinti situacija, atsizvelgus i vaiko bukle, t.y. kaip daznai, kaip rimtai serga, sirgo, vaziuoji su dviem kleckais ar su vienu... na cia jau kiekvieno asmeninis vertinimas
anaida8, smagu, kad jums sanatorijoj patiko ir liko geri prisiminimai