Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kalinka @ 2007 10 20, 15:18)
ka tik skambinau i gintara nes ryt isvykstam- labai nustebo kad uzklausiau apie drusku kambario remonta. Sako kad kambarys veikia ir veiks ir joks remontas nera atliekamas nei sienoms nei luboms doh.gif pasijutau kaip kvaisha, bet uztai tikiuosi kad mano kudikis gaus sia naudinga procedura  biggrin.gif iki pasimatymo pajuryje  mirksiukas.gif

kai buvome tenais pries daugiau nei du metus, tai i drusku kambarius leisdavo vaikus tik nuo 3 metu amziaus. Gal dabar kas ir pasikeite.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 10 22, 10:37)
kai buvome tenais pries daugiau nei du metus, tai  i drusku kambarius leisdavo vaikus tik nuo 3 metu amziaus. Gal dabar kas ir pasikeite.

Na mes buvom prieš metus tai vedėsi ir mažiukus blink.gif iš tikro tai nežinau kaip ten yra maniškis buvo 5 metukų tai ėjo drąsiai nes ten gerus multikus rodė biggrin.gif
Mes į gintarą atvyksim lapkričio 19 smile.gif jei kas pamatys mane su pasiutusiu šešiamečiu prieikt susipažint 4u.gif tikuosi nebus kaip pernai,kad po valgyklą duosis ir visa kompanija nieko nevalgys doh.gif
Aš sau maisto nepirksiuos kaip pernai nes vaikinas nevalgė tai man likdavo visada nematau reikalo pirkt nes vistiek parduotuvinis maistas būdavo nešamas blink.gif
Iki pasimatymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2007 10 24, 09:38)
Na mes buvom prieš metus tai vedėsi ir mažiukus blink.gif iš tikro tai nežinau kaip ten yra maniškis buvo 5 metukų tai ėjo drąsiai nes ten gerus multikus rodė biggrin.gif
Mes į gintarą atvyksim lapkričio 19 smile.gif jei kas pamatys mane su pasiutusiu šešiamečiu prieikt susipažint 4u.gif tikuosi nebus kaip pernai,kad po valgyklą duosis ir visa kompanija nieko nevalgys doh.gif
Aš sau maisto nepirksiuos kaip pernai nes vaikinas nevalgė tai man likdavo visada nematau reikalo pirkt nes vistiek parduotuvinis maistas būdavo nešamas blink.gif
Iki pasimatymo mirksiukas.gif

prieisim prieisim susipažint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 24, 10:58)
prieisim prieisim susipažint mirksiukas.gif

biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes jau pradėjome masažiukus, tai irgi po kokių 2-3 sav turėtume būti Palangoje biggrin.gif Beje kada jus skambinate susitarti kada atvyksite???
Atsakyti
Na mes neskambinam schmoll.gif skambina gydytoja.Mes tik einam į ligonių kasas su pasais susitvarkyt popieriukų.
P.S.O kaip mes viena kitą atpažinsim kokiais raudonais gvazdikais pasipuošim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2007 10 24, 21:53)
Na mes neskambinam schmoll.gif skambina gydytoja.Mes tik einam į ligonių kasas su pasais susitvarkyt popieriukų.
P.S.O kaip mes viena kitą atpažinsim kokiais raudonais gvazdikais pasipuošim biggrin.gif

Iš padykusių vaikų tongue.gif Taviškio 6 metų, o mano 4 - rių bet pašėlusio, kaip 6-šerių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2007 10 24, 23:05)
Iš padykusių vaikų  tongue.gif  Taviškio 6 metų, o mano 4 - rių bet pašėlusio, kaip 6-šerių  blush2.gif

lotuliukas.gif doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2007 10 24, 21:53)

QUOTE(mantuciukas @ 2007 10 24, 22:05)
Iš padykusių vaikų  tongue.gif  Taviškio 6 metų, o mano 4 - rių bet pašėlusio, kaip 6-šerių  blush2.gif

niu niu, prašom tarp savo padykusių vaikinukų priimt ir mano ne ką ramesnes panikes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 25, 09:28)
niu niu, prašom tarp savo padykusių vaikinukų priimt ir mano ne ką ramesnes panikes lotuliukas.gif

Prašau prašau biggrin.gif bet personalo man jau dabar gaila darosi beja kaip ir ramesnių mamų su vaikais doh.gif
Atsakyti
siandien parasiau prasyma del atostogu, o direktore pasake, kad turi buti duodamas ligonlapis, kad tai puikiai zino, nes pati perejo visa tai.. paskambinau gydytojai, ji dar karta patvirtino, kad ligonlapis nepriklauso,,, rytoj skambisniu sodrai...
jau nebezinau... ruosiames atvykt lapkricio 5
Atsakyti
QUOTE(carlabella @ 2007 10 25, 22:30)
siandien parasiau prasyma del atostogu, o direktore pasake, kad turi buti duodamas ligonlapis, kad tai puikiai zino, nes pati perejo visa tai.. paskambinau gydytojai, ji dar karta patvirtino, kad ligonlapis nepriklauso,,, rytoj skambisniu sodrai...
jau nebezinau... ruosiames atvykt lapkricio 5

tau gali isduoti pazyma, kad slaugei vaika sanatorijoje -cia kaip pateisinama priezasti, del ko negali ta laikotarpi dirbti, bet uz tau nebus mokama sodros ligos pasalpa
Atsakyti