Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(carlabella @ 2007 10 13, 13:32)
jo... reikia imti atostogas... kurias irgi problematiska gauti (dirbant mokykloje sad.gif )...
na, bet Lietuva- idomus krastas- galima ir bileteni susiveikti smile.gif

gali isduoti kaip - tikrai ne pro sali butu, kad nereiktu atostogu eikvoti.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 10 13, 17:59)
gali isduoti kaip - tikrai ne pro sali butu, kad nereiktu atostogu eikvoti.

na, eiti pas seimos gydytoja, duoti 100lt ir paprasyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alvydux @ 2007 10 13, 13:04)
tai kolegės būsim 4u.gif

puiku:) tai iki malonaus:)
Atsakyti
QUOTE(carlabella @ 2007 10 13, 19:45)
Papildyta:

gera mintis smile.gif deja, gaila, kad tokiais keliais tenka eit...
Atsakyti
QUOTE(Agatas1 @ 2007 10 13, 21:12)
gera mintis  smile.gif deja, gaila, kad tokiais keliais tenka eit...

na, kitu atveju- imti atostogas...kaip ir priklauso...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carlabella: 14 spalio 2007 - 10:38
mergaitės, man dar toks klausimėlis jau buvusioms sanatorijoj su leliais iškilo 4u.gif
kokios lovikės yra mažyliams g.gif didesniems tai tos suagusių, ane blink.gif
o mažyliams g.gif turbūt nerekia atvažiuot su savo lovovm-maniežais lotuliukas.gif
nes mano pupa miega TIK lovelėj, su manim nenori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(carlabella @ 2007 10 13, 19:45)

na, tai toli grazu neiseitis ( visu pirma man ir be 100 lt duoda, tik tuo nepiknaudziauju), nes sodra ir ligoniu kasos bendradarbiauja, t.y tikrai atrodytu labai itartina ( ir nesunkiai atsekama) ir nedarbingumo lapelis tau, ir kompensacija is ligoniu kasu lovadieniams tuo paciu metu.
Tikrai nedrisciau i toki pavoju statyti savo vaiko gydytojos ( issaiskejus tiesai butum baudziama ne tik tu, bet ir gydytoja)
Papildyta:
QUOTE(alvydux @ 2007 10 14, 11:50)
mergaitės, man dar toks klausimėlis jau buvusioms sanatorijoj su leliais iškilo 4u.gif
kokios lovikės yra mažyliams g.gif didesniems tai  tos suagusių, ane blink.gif
o mažyliams g.gif turbūt nerekia atvažiuot su savo lovovm-maniežais lotuliukas.gif
nes mano pupa miega TIK lovelėj, su manim nenori schmoll.gif

skirtingu lovu nera - visiems visiskai vienodos.
As sustumdavau dvi lovas prie sienos i kruva, ir vaikas miegodavo tarp sienos ir manes.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 10 14, 16:14)
na, tai toli grazu neiseitis ( visu pirma man ir be 100 lt duoda, tik tuo nepiknaudziauju), nes sodra ir ligoniu kasos bendradarbiauja, t.y tikrai atrodytu labai itartina ( ir nesunkiai atsekama) ir nedarbingumo lapelis tau, ir kompensacija is ligoniu kasu lovadieniams tuo paciu metu.
Tikrai nedrisciau i toki pavoju statyti savo vaiko gydytojos ( issaiskejus tiesai butum baudziama ne tik tu, bet ir gydytoja)
Papildyta:

skirtingu lovu nera - visiems visiskai vienodos.
As sustumdavau dvi lovas prie sienos i kruva, ir vaikas miegodavo tarp sienos ir manes.

doh.gif niu ligoninėj irgi taip gulėjom, bet dabar net nežinau kaip būtų g.gif
o kažin atsirastų palatoj vietos savo lovikei-maniežui?
Atsakyti
Nežinau ar spėsime prie jūsų prisijungti verysad.gif Nes vis nepasveiksta mažylė verysad.gif 27 dieną eisime pas pulmonologę. Įtarimai, kad jai irgi, kaip broliui kokia nors alergija, nes koso jau mėnesį antibiotikai nepadeda...
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2007 10 16, 14:17)
Nežinau ar spėsime prie jūsų prisijungti  verysad.gif  Nes vis nepasveiksta mažylė  verysad.gif  27 dieną eisime pas pulmonologę. Įtarimai, kad jai irgi, kaip broliui kokia nors alergija, nes koso jau mėnesį antibiotikai nepadeda...

na liūdna dėl jūsų verysad.gif
sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvydux: 16 spalio 2007 - 13:22
QUOTE(alvydux @ 2007 10 14, 18:31)
doh.gif niu ligoninėj irgi taip gulėjom, bet dabar net nežinau kaip būtų g.gif
o kažin atsirastų palatoj vietos savo lovikei-maniežui?

g.gif kas žinot?
Atsakyti
QUOTE(carlabella @ 2007 10 05, 18:44)
Palangoj remontuoja to drusku kambario lubas , todel mes iki spalio 26 nevezam- mums sake daktare, kad ta procedura veiksmingiausia, todel neverta vaziuoti, jei drusku kambarys nesutaisytas...

ka tik skambinau i gintara nes ryt isvykstam- labai nustebo kad uzklausiau apie drusku kambario remonta. Sako kad kambarys veikia ir veiks ir joks remontas nera atliekamas nei sienoms nei luboms doh.gif pasijutau kaip kvaisha, bet uztai tikiuosi kad mano kudikis gaus sia naudinga procedura biggrin.gif iki pasimatymo pajuryje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka @ 2007 10 20, 14:18)
ka tik skambinau i gintara nes ryt isvykstam- labai nustebo kad uzklausiau apie drusku kambario remonta. Sako kad kambarys veikia ir veiks ir joks remontas nera atliekamas nei sienoms nei luboms doh.gif pasijutau kaip kvaisha, bet uztai tikiuosi kad mano kudikis gaus sia naudinga procedura  biggrin.gif iki pasimatymo pajuryje  mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif mano geroji isgirtoji mieloji vaiku gydytoja taip sake... todel mes laukiam... ir vaziuosim lapkricio 5d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carlabella: 20 spalio 2007 - 17:11