Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mantuciukas @ 2007 10 11, 11:10)
Nieko neužsiminė, tik sakė, kad galite tvarkytis dokumentus ir važiuoti. Bet juk kol susitvarkai viską, tai apie 2 sav užtrunka, tai gal todėl ir nesakė.
Ačiū už info, ji pas mane neišranki, valgo daug ką, tai nematau problemos pasigaminti, aišku reiks daugiau daiktelių įsidėti.

O GAL DAR UŽKLAUSEI KĄ NORS APIE ŠILDYMĄ g.gif

beje, apie tą valgį ax.gif
aš su abiem pupo gulėjau ligoninėj, o mažikei tada buvo 9 mėn. Tai to bendro maisto kur duodavo tai nelabai dar valgė, nes nei dantų dar neturėjo. Tai pirkdavo vyras tų su vandeniu užpilamų košių, sesutės užvirindavo vandens ir pavalgydavo mažė thumbup.gif Nepigiai tai atsieina, bet labai patogu, ypač tokiu atveju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvydux: 11 spalio 2007 - 13:37
Sveikos,maisto tikrai neverta gintare pirkti sau schmoll.gif nes aš kai su sūnum buvau tai jo maistą valgiau,o jam pirkau iš parduotuvės nes ne viskas mat ponui tiko biggrin.gif nes tikrai nelabai skanu.Beja ir aš į kompaniją noriu tongue.gif nes alvydux aš tave asmeniškai pažystu mirksiukas.gif Atspėk kas aš ?Niugi ta kuri anglų nusirašinėjo ir tave špargalke vadino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2007 10 11, 14:43)
Sveikos,maisto tikrai neverta gintare pirkti sau  schmoll.gif nes aš kai su sūnum buvau tai jo maistą valgiau,o jam pirkau iš parduotuvės nes ne viskas mat ponui tiko biggrin.gif nes tikrai nelabai skanu.Beja ir aš į kompaniją noriu tongue.gif  nes alvydux aš tave asmeniškai pažystu mirksiukas.gif Atspėk kas aš ?Niugi ta kuri anglų nusirašinėjo ir tave špargalke vadino blush2.gif

lotuliukas.gif kr ptr g.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 11, 14:32)
O GAL DAR UŽKLAUSEI KĄ NORS APIE ŠILDYMĄ g.gif

beje, apie tą valgį ax.gif
aš su abiem pupo gulėjau ligoninėj, o mažikei tada buvo 9 mėn. Tai to bendro maisto kur duodavo tai nelabai dar valgė, nes nei dantų dar neturėjo. Tai pirkdavo vyras tų su vandeniu užpilamų košių, sesutės užvirindavo vandens ir pavalgydavo mažė thumbup.gif Nepigiai tai atsieina, bet labai patogu, ypač tokiu atveju mirksiukas.gif

Neužklausiau, nes tikrai manau, kad jau šildys.
Atsakyti
4u.gif oi, darosi smagu smile.gif ir as lapkricio 1 savaite vaziuosiu, nes nuo spalio 26 neverta del tu svenciu... as irgi su 2 vaikais smile.gif thumbup.gif beveik 5 metu berniuku ir 7 mergaite smile.gif
del maisto, tai manau, kad vaikai nelabai ka valys ir mamos tures ju porcijas
Atsakyti
Sveikutės. Labai norėčiau kad man padėtumėte. Gydytoja pasiūlė vaiką vežti į sanatoriją. Gal galit atsakyti man į šiuos klausimus:
1. Ar su gydytojo siuntimu reikia mokėti už sanatoriją.
2. Kelioms dienoms siunčiama.
3. Ar su 3 metų vaiku apgyvendina ir mamą, ar papildomai mama pilnai už save sumokėti turi, ar TLK kompensuoja ir mamai nors dalį.
4. Kurią išsirinkti sanatoriją.

PRAŠAU PADĖKIT. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aukrida @ 2007 10 12, 14:13)
Sveikutės. Labai norėčiau kad man padėtumėte. Gydytoja pasiūlė vaiką vežti į sanatoriją. Gal galit atsakyti man į šiuos klausimus:
1. Ar su gydytojo siuntimu reikia mokėti už sanatoriją.
2. Kelioms dienoms siunčiama.
3. Ar su 3 metų vaiku apgyvendina ir mamą, ar papildomai mama pilnai už save sumokėti turi, ar TLK kompensuoja ir mamai nors dalį.
4. Kurią išsirinkti sanatoriją.

PRAŠAU PADĖKIT. blink.gif

1. nereikia
2. manau, kad 3 savaitėms
3. apgyvendina, tik mama turi už maistą susimokėt ir viskas
4. jei nėr aktualu atstumas, vien dėl pajūrio oro, UŽ Palangos Gintarą ax.gif
gal kas mane pataisys g.gif
Atsakyti
mamytes atsakykit prasau, kaip yra su biuleteniais? ar dudoda, ar teks imti atostogas? kita savite einam pas gydytoja tikiuosi gausim siuntima, tad jei ka prie jusu prisijungsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2007 10 13, 10:26)
mamytes atsakykit prasau, kaip yra su biuleteniais? ar dudoda, ar teks imti atostogas? kita savite einam pas gydytoja tikiuosi gausim siuntima, tad jei ka prie jusu prisijungsim 4u.gif

berods Silvute buvo rašiusi, kad biuletenio neduoda, atostogų sąskaita turėsi važiuot g.gif
Atsakyti
jo... reikia imti atostogas... kurias irgi problematiska gauti (dirbant mokykloje sad.gif )...
na, bet Lietuva- idomus krastas- galima ir bileteni susiveikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carlabella @ 2007 10 13, 13:32)
jo... reikia imti atostogas... kurias irgi problematiska gauti (dirbant mokykloje sad.gif )...
na, bet Lietuva- idomus krastas- galima ir bileteni susiveikti smile.gif

tai kolegės būsim 4u.gif
Atsakyti
Na, ką kompanija tikrai nemaža susidaro biggrin.gif Mes pirmadienį einam pas gydytoją, tada pas reabilotologę ir tada tiksliau parašysiu, kada važiuojame.
Atsakyti