Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(-niekas- @ 2007 01 31, 16:18)
Aš pernai vežiau savo dukra į Druskininkus.Už procedūras mokėjau pati.Nes teiravausi pas gydytoja tai ji sakė, kad vaikas gali gauti kelelepį jei per metus bent 3 kartus serga bronchitu.O šeip silpnas nieko nepriklauso.Vežėm per pavasario atostogas 2 savaitėm.Maniau pailsės, atsigaus.Kai pamačiau koridoriu, palatas išsižiojau  doh.gif .Siaubas kažkoks remonto nedaryta nuo ,,rusų,, laikų lovos baisios spintos sulūže.Bet jei jau nuvažiavom iš kito Lietuvos galo sakau visvien paliksiu.Nors gydytoja papuolė maloni.Paskyrė daugybe procedūrų, bet po 5 min  biggrin.gif  jokio poveikio nemačiau tik mergaitė skambydavo ir vergdavo, kad liūdna vaikų tik keletas ir maistas šlykštus.Aišku jei vaikai sunkiai serga jei pabūtų nors 2 mėn, tai gal ir pagerėtų, bet jei tik šeip tai jokiu būdu neverta  schmoll.gif

tai kaip yra iš tikrūju toj druskininkų sanatorijoj? sutvarkyta ten ar ne, mes jau pirmadienį ten važiuojam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauruska3: 05 spalio 2007 - 12:29
Palangoj remontuoja to drusku kambario lubas , todel mes iki spalio 26 nevezam- mums sake daktare, kad ta procedura veiksmingiausia, todel neverta vaziuoti, jei drusku kambarys nesutaisytas...
Atsakyti
QUOTE(carlabella @ 2007 10 05, 18:44)
Palangoj remontuoja to drusku kambario lubas , todel mes iki spalio 26 nevezam- mums sake daktare, kad ta procedura veiksmingiausia, todel neverta vaziuoti, jei drusku kambarys nesutaisytas...

aišku, lauksim spalio galo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos turiu keliata klausimėlių. Mano dičkiui asma ir dabar buvo paūmėjimas, mažei užsitesęs bronchitas. Gydytoja sakė, kad galime vykti į sanatoriją ir kad ji priklausytų abiems vaikams.
Bet "Pusyno take" radau, kad tik vaikams nuo vienerių, ar su mažesniais negalima???
Pati labiau linkstu link Palangos gintaro, gal kas žino nuo kelių metų priima ten??
Ir kaip ten su tais mokėjimais??? Kaip supratau mamytei maistas mokamas, ar reikės dar už ką nors mokėti???

QUOTE(alvydux @ 2007 10 01, 14:14)
o kada ten skambinais?kažkaip mus siunčianti gydytoja nieko neužsiminė, kad reikia pasiskambinti ten.Pasakė tik tiek, kad spalio vidury pasiskambinti jai ir tada išrašys visus popierius, o tada jau į ligonių kasas.  g.gif

Važiuosiu su dviem pupom,serga bronchitais , o dičkė dar ir anginom. g.gif  mažajai tik 1 metai, kažin ar skirs jai kokias proc, ir išvis, kokių galim procedurų tikėtis su tokiom bėdom???Kai pasiūlė važiuot į sanatoriją, tai iškart apsidžiaugiau, o dabar jau nežinau, abejot pradėjau. Gal kuri mamytė važiavo su dviem pipirais ax.gif

Aš planuoju vykti ir su abiem vaikučiais, mano mažylė dar mažesnė, tai dar tiksliai ir nežinau ar galėčiau.

Papildyta:
Surašiau klausimus, o vėliau nusprendžiau pasiskambinti tiesiai į Gintarą. Tai gal kam įdomu bus ką sužinojau: vietų dabar ten yra, sakė išanksto registruotis nereikia. Susitvarkyti dokumentus, paskambinti ir atvažiuoti.
Priima vaikus nuo 8mėn. tai mums Lapkričio pirmąją, kaip tik 8 mėn.
Mokėti reikia tik už tėvelių maistą, tai yra 7,67Lt./dienai.

Taip, kad tverkysimės dokumentus ir lapkričio pradžioje važiuosime.
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2007 10 10, 14:32)
Sveikos turiu keliata klausimėlių. Mano dičkiui asma ir dabar buvo paūmėjimas, mažei užsitesęs bronchitas. Gydytoja sakė, kad galime vykti į sanatoriją ir kad ji priklausytų abiems vaikams.
Bet "Pusyno take" radau, kad tik vaikams nuo vienerių, ar su mažesniais negalima???
Pati labiau linkstu link Palangos gintaro, gal kas žino nuo kelių metų priima ten??
Ir kaip ten su tais mokėjimais??? Kaip supratau mamytei maistas mokamas, ar reikės dar už ką nors mokėti???
Aš planuoju vykti ir su abiem vaikučiais, mano mažylė dar mažesnė, tai dar tiksliai ir nežinau ar galėčiau.

Papildyta:
Surašiau klausimus, o vėliau nusprendžiau pasiskambinti tiesiai į Gintarą. Tai gal kam įdomu bus ką sužinojau: vietų dabar ten yra, sakė išanksto registruotis nereikia. Susitvarkyti dokumentus, paskambinti ir atvažiuoti.
Priima vaikus nuo 8mėn. tai mums Lapkričio pirmąją, kaip tik 8 mėn.
Mokėti reikia tik už tėvelių maistą, tai yra 7,67Lt./dienai.

Taip, kad tverkysimės dokumentus ir lapkričio pradžioje važiuosime.

tai tad renkam kompaniją, ane lotuliukas.gif o juk maitinimas bus abiems vaikams, tai manau, kad ir pati prasimaitinsi iš to paties g.gif Aš tai nežadu užsisakyt papildomo maitinimo g.gif Jei tik yra galimybė, tai rinkis gintarą, nes juk visgi prie jūros, o gal bus geras oras, prie jūros nueit mirksiukas.gif
aš galvoju važiuot po lakričio 1 , tą savaitę. Nes lapkr 1 išeina ketvirtadienis, manau kad ir penktadienis bus laisvas, tai dėl tų 3 savaitės dienų neapsimoka nei važiuot g.gif
aš dar paskaičiau, kad į druskų kambarius galima vestis lelius nuo 1,5 - 2 metų, o kaip bus su mūsų pypliais, jie ten kažin ar išbūs g.gif niu bus matyt blink.gif

Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 10, 17:57)
tai tad renkam kompaniją, ane lotuliukas.gif o juk maitinimas bus abiems vaikams, tai manau, kad ir pati prasimaitinsi iš to paties g.gif Aš tai nežadu užsisakyt papildomo maitinimo g.gif 

Mamytės, tikrai nepirkit maisto Palangos Gintare papildomai, ypač su dviem vaikučiais. Tikrai užteks visiems sočiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 10, 17:57)
tai tad renkam kompaniją, ane lotuliukas.gif o juk maitinimas bus abiems vaikams, tai manau, kad ir pati prasimaitinsi iš to paties g.gif Aš tai nežadu užsisakyt papildomo maitinimo g.gif  Jei tik yra galimybė, tai rinkis gintarą, nes juk visgi prie jūros, o gal bus geras oras, prie jūros nueit mirksiukas.gif
aš galvoju važiuot po lakričio 1 , tą savaitę. Nes lapkr 1 išeina ketvirtadienis, manau kad ir penktadienis bus laisvas, tai dėl tų 3 savaitės dienų neapsimoka nei važiuot g.gif
aš dar paskaičiau, kad į druskų kambarius galima vestis lelius nuo 1,5 - 2 metų, o kaip bus su mūsų pypliais, jie ten kažin ar išbūs g.gif niu bus matyt blink.gif

Tai turbūt tikrai susitiksime thumbup.gif

Nežinau, kaip ten kas bus su mažiukais, nes tikrai jie dar maži pas mus. Bet man ir svarbiausia dėl dičkio ten važiuoti. Mažė manau ir taip išsikapstys iš tų savo ligelių...

QUOTE(Agatas1 @ 2007 10 10, 18:33)
Mamytės, tikrai nepirkit maisto Palangos Gintare papildomai, ypač su dviem vaikučiais. Tikrai užteks visiems sočiai  4u.gif

Ačiū už patarimą.
Net nepagalvojau, kad mano mažė ir gaus maitinimą, o juk ji beveik nieko rimto dar nevalgo. O ten maitinimai nesiskira??? Na, mažesniems didesniems??

Beje keliese kambariuose gyventi reikia???
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2007 10 10, 20:43)
Net nepagalvojau, kad mano mažė ir gaus maitinimą, o juk ji beveik nieko rimto dar nevalgo. O ten maitinimai nesiskira??? Na, mažesniems didesniems??

Beje keliese kambariuose gyventi reikia???

Šiek tiek parenka maistą pagal amžių, o ir šiaip galima rinktis iš kelių patiekalų (kartais nebelieka iš ko smile.gif )

Kiek teko matyti, tai tik mama su vaiku arba su dviem vaikučiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatas1 @ 2007 10 11, 07:36)
Šiek tiek parenka maistą pagal amžių, o ir šiaip galima rinktis iš kelių patiekalų (kartais nebelieka iš ko  smile.gif )

Kiek teko matyti, tai tik mama su vaiku arba su dviem vaikučiais  smile.gif

Aišku, aš tai dar noriu kartu pasiimti 11 metų sunėną, jam kartu su mums linksmiau būtų, tai ir galvoju ar bus tame pačiame kambaryje vietos. Bet tikriausiai atsiras ir tokių kambarių.
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2007 10 11, 09:00)
Aišku, aš tai dar noriu kartu pasiimti 11 metų sunėną, jam kartu su mums linksmiau būtų, tai ir galvoju ar bus tame pačiame kambaryje vietos. Bet tikriausiai atsiras ir tokių kambarių.

manau, kad atsiras g.gif O kai skambinai tau ką nors užsiminė apie remontuojamas druskų kambario lubas blink.gif Gal ir patarė važiuot tik nuo spalio galo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2007 10 10, 20:43)

maze gaus toki pati maitinima kaip ir kiti vaikai ( nera skirstymo pagal amziu, yra tik keli patiekalai pasirinkti). Arba jeigu vaikui pagal liga reikia spec maitinima, tai irgi buna. O taip nusiteik, kad mazei gaminsies pati atskirai - pasiruosk tam, nes tokiu kaip virtuveliu nera.
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 11, 09:48)
manau, kad atsiras g.gif O kai skambinai tau ką nors užsiminė apie remontuojamas druskų kambario lubas blink.gif Gal ir patarė važiuot tik nuo spalio  galo g.gif

Nieko neužsiminė, tik sakė, kad galite tvarkytis dokumentus ir važiuoti. Bet juk kol susitvarkai viską, tai apie 2 sav užtrunka, tai gal todėl ir nesakė.

QUOTE(Silvute @ 2007 10 11, 11:04)
maze gaus toki pati maitinima kaip ir kiti vaikai ( nera skirstymo pagal amziu, yra tik keli patiekalai pasirinkti). Arba jeigu vaikui pagal liga reikia spec maitinima, tai irgi buna. O taip nusiteik, kad mazei gaminsies pati atskirai - pasiruosk tam, nes  tokiu kaip virtuveliu nera.

Ačiū už info, ji pas mane neišranki, valgo daug ką, tai nematau problemos pasigaminti, aišku reiks daugiau daiktelių įsidėti.
Atsakyti