Jei dar kam idomu, tai mes ka tik grizome is Druskininku "Saulutes", tikslaiu, as grizau pries dvi savaites, o Povilas su mociute grizta siandien
Na, man pirmomis dienomis buvo sokas. Bet tai gal greiciau del gyvenimo tempo, sovietinio poziurio i ligoni. Paskui pripranti ... atrodo, taip ir turi buti.
Siaip salygos ten ivairios. Pirma savaite gavome palata su ... fanera uzkaltais langais abiejose soniniu sienu pusese. Tai girdejome viska, net ir tai apie ka sneka kaimynes mamos su vaikais. WC irgi buvo koridoriuje. Maistas - apyprastis (maza darzoviu ivairove : pagrinde kopustai, kartais dar morkos ir burokeliai. Nei pomidoro, nei agurko per 2 sav. taip ir nepamaciau ) Nors visada buna pasirinkimas is 3 patiekalu, tai gali parinkti vaikui, ka labiau megsta. Beje, mamai maistas tikrai mokamas - 7 lt dienai, jei nori gauti pusrycius, pietus ir vakariene.
Siaip proceduros ten gal ir profesionalios. Neturiu su kuo palyginti, nes mums tai pirmas kartais. Kitos mamytes sake, kad Palangos sanatorija labiau atnaujinta, taciau "didesnis fabrikas".
Tiesa, po to, kai susirgome, mus perkele i restauruota palata su plastikiniais langais ir WC. Tai buvo tikrai neblogai. Bet tokiu palatu - nedaug.
Patys Druskininkai tikrai labai grazus - gaila, kad mano Povilas nevaikstovas. Tai ne daug kur galejom nupedinti. Bet paskui buvau nuvaziavusi savaitgali su auto, tai apejom centra, parkus, paupius.
pasidomekite senatorija "zibute". mums ja rekomendavo drauge, jei vaikuciui po nudegimo liktu randas. sake, kad ja rupinasi Svedai, ji atremontuota, sutvarkyta. del maisto nieko negaliu patarti, nes nebuvo
"ŽIBUTĖ, Kačerginės vaikų sanatorija, VŠĮ
Adresas: J.Zikaro g. 14, Kačerginė, Kauno r. 53448
Telefonas: (37) 569296
Faksas: (37) 569405
Vadovas: J. Rudzinskienė, dir.
Interneto tinklapis:
Darbo laikas: I-VII 0.00-24.00
Įmonės kodas: 5995815
Papildoma
informacija: Gydomi vaikai nuo 1m iki 18 m amžiaus.
Įmonės rubrikos:
Fizinė medicina ir reabilitacija, sanatorinis gydymas
Antirecidyvinis gydymas
Reabilitacinis gydymas
Sveikatą grąžinamasis gydymas"
"ŽIBUTĖ, Kačerginės vaikų sanatorija, VŠĮ
Adresas: J.Zikaro g. 14, Kačerginė, Kauno r. 53448
Telefonas: (37) 569296
Faksas: (37) 569405
Vadovas: J. Rudzinskienė, dir.
Interneto tinklapis:
Darbo laikas: I-VII 0.00-24.00
Įmonės kodas: 5995815
Papildoma
informacija: Gydomi vaikai nuo 1m iki 18 m amžiaus.
Įmonės rubrikos:
Fizinė medicina ir reabilitacija, sanatorinis gydymas
Antirecidyvinis gydymas
Reabilitacinis gydymas
Sveikatą grąžinamasis gydymas"
Mes praeitą savaitę grįžom iš Palangos. Važiavom pasigydyt, arba tiksliau pailsėt nuo ligų, nes jau buvom visai pasveikę, o grįžom išbuvę tik savaitę ir su temperatūra. Gyvenimo sąlygos, maistas , procedūros- viskas sovietinio stiliaus. Kambariuose karšta, o koridoriuose šalta ir skersvėjai, tarp kitko daktarai garsiai nekalba ,bet išvažiuojant pasakė , kad atvažiavome blogu laiku, nes siaučia infekcija. Iš tikrųjų visi vaikai labai kosti. Mums dar liko dvi savaitės ir pasigydę vėl galim važiuoti, bet tikrai šito nedarysim. Šiuo metu į Palangos gintarą niekam nerekomenduočiau važiuoti.
Pasidalinkit prašau savo naujausiais patyrimais dėl sanatorijų - mes dabar einam tuos "kryžiaus kelius", kad gauti siuntimą (sūnui, po plaučių uždegimo), ir jau buvom suplanavę vežiot kasdien į "Pušyno kelią" (Baltupiuose, girdėjau ten gali sudaryt procedūras pusei dienos), bet pediatrė pasakė, kad jei norim pajusti naudą, tai reikia važiuot į Druskininkus O aš manau, kad tokiu atveju geriau jau tada į Palangą, tik kad toli, bet jodas, jūra... Vienu žodžiu ir iš darbo išeiti problema 3 savaitėm (kad ir su vyru per pusę, vistiek), ir dar nuomonės visai nekokios apie visas sanatorijas
Tikrai rekomenduoju "Pusyno kelia", mes su vaiku jau 3 metus is eiles vaziavom. Jeigu vaikas mazas tai ji galima ir pietu miego ten palikti.
QUOTE(Libra @ 2006 02 03, 09:44)
Tikrai rekomenduoju "Pusyno kelia", mes su vaiku jau 3 metus is eiles vaziavom. Jeigu vaikas mazas tai ji galima ir pietu miego ten palikti.
Ačiū, nuraminai
O ten tikrai yra auklės, kaipdarželyje, kaip mūsų reabilitologė sakė? nes ji minėjo, kad ten vos ne kaip savaitinis darželis, galuima palikti mažius (aišku, mes kas vakarą paimtumėm, bet už tai ir iš darbo nereiktų atsiprašyt)
Tikrai yra aukles, aukles nuveda vaikus i valgykla, i visas proceduras, i baseina. Vaikai kurie pasilieka be tevu gyvena naujame korpuse, kur visa administracija ir gydytojai. Tik gydytojos reikai paprasyti kad skirtu daugiau proceduru
QUOTE(Libra @ 2006 02 03, 10:11)
Tikrai yra aukles, aukles nuveda vaikus i valgykla, i visas proceduras, i baseina. Vaikai kurie pasilieka be tevu gyvena naujame korpuse, kur visa administracija ir gydytojai. Tik gydytojos reikai paprasyti kad skirtu daugiau proceduru
AČIŪ!!!
QUOTE(Varėnė @ 2006 02 03, 09:26)
Pasidalinkit prašau savo naujausiais patyrimais dėl sanatorijų - mes dabar einam tuos "kryžiaus kelius", kad gauti siuntimą (sūnui, po plaučių uždegimo), ir jau buvom suplanavę vežiot kasdien į "Pušyno kelią" (Baltupiuose, girdėjau ten gali sudaryt procedūras pusei dienos), bet pediatrė pasakė, kad jei norim pajusti naudą, tai reikia važiuot į Druskininkus O aš manau, kad tokiu atveju geriau jau tada į Palangą, tik kad toli, bet jodas, jūra... Vienu žodžiu ir iš darbo išeiti problema 3 savaitėm (kad ir su vyru per pusę, vistiek), ir dar nuomonės visai nekokios apie visas sanatorijas
Po plaučių uždegimo dukra reabilitacijai buvome išvežę į Abromiškių sanatorija . Labai patiko , kadangi ir procedūros ir gyv. patalpos yra viename pastate . Labai mielas personalas ir sakyčiau neblogos gyvenimo sąlygos .
QUOTE(Varėnė @ 2006 02 03, 10:26)
Mes buvom ''Pusyno kelia'', ir man nepatiko. Gyditojos tikrai geros, bet gyvenamo salygos.......... man tai siaubingi. Turiu omeny jeigu su vaikuciai kartu .
QUOTE(veronika79 @ 2006 03 28, 08:16)
Mes buvom ''Pusyno kelia'', ir man nepatiko. Gyditojos tikrai geros, bet gyvenamo salygos.......... man tai siaubingi. Turiu omeny jeigu su vaikuciai kartu .
Mes irgi jau buvom, ir man patiko! Tiesa, mes ten negyvenom ir net nė karto nevalgėm - sutarėm, kad važinėsim kasdien, tai procedūrų grafikas buvo sudarytas nuo 8,30 iki 10,30 val. 11val jau budavom laisvi Vaikų sanatorijos korpusas labai gražus, gydytojos ir sesutės malonios, na gaila buvo paskutinę dieną, kad jau neatvažiuosim