Na, man pirmomis dienomis buvo sokas. Bet tai gal greiciau del gyvenimo tempo, sovietinio poziurio i ligoni. Paskui pripranti ... atrodo, taip ir turi buti.
Siaip salygos ten ivairios. Pirma savaite gavome palata su ... fanera uzkaltais langais abiejose soniniu sienu pusese. Tai girdejome viska, net ir tai apie ka sneka kaimynes mamos su vaikais. WC irgi buvo koridoriuje. Maistas - apyprastis (maza darzoviu ivairove : pagrinde kopustai, kartais dar morkos ir burokeliai. Nei pomidoro, nei agurko per 2 sav. taip ir nepamaciau

Siaip proceduros ten gal ir profesionalios. Neturiu su kuo palyginti, nes mums tai pirmas kartais. Kitos mamytes sake, kad Palangos sanatorija labiau atnaujinta, taciau "didesnis fabrikas".
Tiesa, po to, kai susirgome, mus perkele i restauruota palata su plastikiniais langais ir WC. Tai buvo tikrai neblogai. Bet tokiu palatu - nedaug.
Patys Druskininkai tikrai labai grazus - gaila, kad mano Povilas nevaikstovas. Tai ne daug kur galejom nupedinti. Bet paskui buvau nuvaziavusi savaitgali su auto, tai apejom centra, parkus, paupius.