Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ingeborge @ 2007 07 12, 22:44)
Noreciau ir as pasidalinti savo ispudziais apie Pusyno kelia. Mes buvom Pusyno kelyje pries 3 metus ir praeitais metais, tai buvau labai nustebusi pakeitimais. Jeigu pries 3 metus daugiau demesio skiriama ne gydymui ir proceduroms o maistui. Budavo maitindavo ne tik vaika bet ir mama gaudavo, ir koks maistas buvo ir vaisiai, visokie desertai ir porcijos dideles. Pries metus gi gavom daug visokiu proceduru taciau maitinimas nusmuko zemai verysad.gif. Bet manau vaziuojam gi viso pirma pasigydyti  smile.gif  Aisku butu ideailu kad ir daug proceduru butu ir gyvenimo salygos puikios.
O idomu ar sitame atskirame nuo pagrindinio vaiku korpuse ar padare remonta? g.gif Nes pries metus sake kad ruosiasi daryti, tai idomu ar toliau ruosiasi ar jau padare???

Kaip tik skambinau ketvirtadieni tenai ir pasake,kad motinos su mazais vaikais apgyvendinamos senam neremontuotam korpuse ir pasake,kad nerekomenduotu ten vaziuot,be to proceduru labai beveik jokiu nebutu.Rugpjuti vaziuojam i Kacergines "zibute",nu tikuosi bus gerai,labai nenusivilsim nei procedurom nei gyvenimo salygom smile.gif
Atsakyti
Mes esam užsiregisravę ''Pušyno kelias'' rugpjūčio 2 dienai ir dabar nežinau ar yra verta ten vaižuoti g.gif o ten keliese gyvenama kambaryje?JEIGU GALIMA ATSILIEPKIT DAUGIAU APIE ''PUŠYNO KELIAS''
Atsakyti
mes i druskininku"saulute" rugsejo 17 uzsiregistravom.gal kokiu atsiliepimu kas GALETU PARASYT?ACIU sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile76 @ 2007 07 15, 22:38)
Kaip tik skambinau ketvirtadieni tenai ir pasake,kad motinos su mazais vaikais apgyvendinamos senam neremontuotam korpuse ir pasake,kad nerekomenduotu ten vaziuot,be to proceduru labai beveik jokiu nebutu.Rugpjuti vaziuojam i Kacergines "zibute",nu tikuosi bus gerai,labai nenusivilsim nei procedurom nei gyvenimo salygom smile.gif

Atsakyti
Sveikos mamos, labai prašau jūsų konsultacijos. Mano mergina šiuo metu guli ligininėje su bronchitu, prieš dvis savaites prasirgo meningitu, dar prie viso to, turime sudėtingą širdies ydą. Gydytoja man užsiminė , jog galėčiau gauti siuntimą i sanatoriją, tačiau ji man siūlo Kaune Panemunėje, o aš norėčiau į pajūrį. Kauno sanatorijoje man pasakė, jog vaiką reikia atsivežti iškarto po ligoninės, tuomet bus nauda, o jei po mėnesio tai nėra ko ir važiuoti. Todėl man įdomu, kaip jūs registruojatės Palangoje ar Druskininkuose, ir po kiek laiko gaunate vietą, ar galima pasirinkti kurią nori sanatoriją, ar tai priklauso kokiame mieste gyveni, gal būt ta ligoninė turi sutartis tik su tam tikromis sanatorijomis? Vienu žodžiu, esu naujokė šioje srityje, ir nelabai ką suprantu.
Atsakyti
[quote=Eglija,2007 07 21, 12:34]
Sveikos mamos, labai prašau jūsų konsultacijos. Mano mergina šiuo metu guli ligininėje su bronchitu, prieš dvis savaites prasirgo meningitu, dar prie viso to, turime sudėtingą širdies ydą. Gydytoja man užsiminė , jog galėčiau gauti siuntimą i sanatoriją, tačiau ji man siūlo Kaune Panemunėje, o aš norėčiau į pajūrį. Kauno sanatorijoje man pasakė, jog vaiką reikia atsivežti iškarto po ligoninės, tuomet bus nauda, o jei po mėnesio tai nėra ko ir važiuoti. Todėl man įdomu, kaip jūs registruojatės Palangoje ar Druskininkuose, ir po kiek laiko gaunate vietą, ar galima pasirinkti kurią nori sanatoriją, ar tai priklauso kokiame mieste gyveni, gal būt ta ligoninė turi sutartis tik su tam tikromis sanatorijomis? Vienu žodžiu, esu naujokė šioje srityje, ir nelabai ką suprantu.
[/quote
Sanatorija renkates pati,skambinate ir registruojates i kokia norit,jei vietu yra priims ir vasara,o jei ne tai kada bus laisvu vietu tada ir uzregistruos.Siuo metu Druskininkuose registruoja nuo rugsejo 17d.,Palangoje spalio menesiui,bet cia nuo amziaus priklauso.Mes Kacerginej uzsiregistravom rugpjucio 13d,bet sake vietu yra ir dabar galima vaziuoti.O tada tvarkotes reikalus pas fizeoterapiauta ir ligoniu kasose
Atsakyti
QUOTE(ugbedo @ 2007 07 21, 00:34)

jau geriau kyr norrs kitur bet ne y kacergine schmoll.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglija @ 2007 07 21, 11:34)
Sveikos mamos, labai prašau jūsų konsultacijos. Mano mergina šiuo metu guli ligininėje su bronchitu, prieš dvis savaites prasirgo meningitu, dar prie viso to, turime sudėtingą širdies ydą. Gydytoja man užsiminė , jog galėčiau gauti siuntimą i sanatoriją, tačiau ji man siūlo Kaune Panemunėje, o aš norėčiau į pajūrį. Kauno sanatorijoje man pasakė, jog vaiką reikia atsivežti iškarto po ligoninės, tuomet bus nauda, o jei po mėnesio tai nėra ko ir važiuoti.  Todėl man įdomu, kaip jūs registruojatės Palangoje ar Druskininkuose, ir po kiek laiko gaunate vietą, ar galima pasirinkti kurią nori sanatoriją, ar tai priklauso kokiame mieste gyveni, gal būt ta ligoninė turi sutartis tik su tam tikromis sanatorijomis? Vienu žodžiu, esu naujokė šioje srityje, ir nelabai ką suprantu.

oi oi oi tikrai visai ligoniukai.mums teko lankytis palangoj bet su asma tai galiu pasakyt tiek pradziai skiria prastesnes po keliu dienu prasykit geresniir daugiau vienu zodziu kas iesko tas randa dabar mes abromiskese gal kam kas ydomu klauskit kiek zinosiu pasakysiu
Atsakyti
Gal galit ką nors gero papasakoti apie Kauno V.Tumėnaitės vaikų reabilitacijos cenrą. Čia gaučiau vietą jau sekančią savaitę mastau.gif .
Atsakyti
Mes buvom Abromiskese geguzes men., tai labai super, ir proceduros, ir maistas, ir personalas, labai faina aplinka.
Atsakyti
netycia uzejau i si puslapi ax.gif , ir tokie prisiminimai uzpludo apie sanatorijas biggrin.gif , mat vaikysteje keturias vasaras praleidau kacergineje, kaip matau ten daug kas pasikete, ziuriu ir baseiniukas atsirado mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, ruosiuosi ir as i Gintara su asminuke rugsejo 10 diena. Noriu paklausti tu kurios buvusios; kokias proceduras turejote? Kokia ten patalyne? Nes vaikas alergiskas dulkiu erkutems? Gal reikia savo veztis? ir isvis kaip ten gali alergiukai gyventi jei tiek dulkiu kaip rasote????
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 07 18, 20:33)
Mes esam užsiregisravę ''Pušyno kelias'' rugpjūčio 2 dienai ir dabar nežinau ar yra verta ten vaižuoti g.gif o ten keliese gyvenama kambaryje?JEIGU GALIMA ATSILIEPKIT DAUGIAU APIE ''PUŠYNO KELIAS''

Na mes jau grįžom iš kurortų nesulaukią skirto laiko,pasigavom virusą verysad.gif Jei kas domina klauskit,bandysiu atsakyti
Atsakyti