QUOTE(zivile76 @ 2007 07 02, 21:13)
Man jau praeina noras ir vaziuoti kur nors cia paskaicius,gal tikrai neverta kolkas .Gal geriau siaip prie juros pailseti nuvaziuoti,jau pasimeciau
Ir man panašus jausmas atsiranda, tik tiek, kad mes ir taip prie jūros gyvenam, man aktualiau procedūros.
Mes galėjom rinktis, ar norim procedūrų poliklinikoje, ar sanaorijoje, tai pasirinkau sanatoriją, kadangi niekada neteko ten buvoti. Dabar jau beveik norėčiau poliklinikoje, tik ko gero, persigalvoti negalima. Gal kas žinote?
Labai norėčiau informacijos ,atsiliepimų apie Vilniaus ''pušyno kelias''Ar verta ten važiuoti?
QUOTE(astukas @ 2007 07 02, 21:01)
1. Maniskis irgi valge geriau nei namuose, proceduras puikiai atlankydavo bet esme ir buvo del sirgimo Buvau uzimta tik vaiko saugojimu nuo skersveju ir serganciu vaiku. Drusku kambarys tai grynas turgus Ne taip viskas turetu buti Ir skalbtis turetu buti kur nes su maziukais tai neprisidesi tiek kad uztektu. Dar nepatiko kad vaiko rezimas labai issibalansuoja- nepritaiko nei proceduru nei maitinimo. Su trimeciu vaikuciu visi tie dalykai jau butu lengviau suderinami. Ir ne vienas gydytojas mane ispejo bet va norejau kaip geriau o gavosi blogiau
2. Gydytoja buvo lygtai Stankeviciene Nepamenu tiksliai bet is S raides.
2. Gydytoja buvo lygtai Stankeviciene Nepamenu tiksliai bet is S raides.
na del nesuderinamumo tai tikrai, nu ziuresim kaip seksis su trimeciu
aciu uz gydyt pavarde
QUOTE(aisha7 @ 2007 05 08, 22:03)
Druskininku saulutei draugavau su mama viena ir ji pergyveno kad vos vos spejo atostogas pasiimt kad gydytoja prigrasino kad jokio atleidimo neduos o kai reikejo ant kitos dienos isvaziuot pati sanatorijos gydytoja paklause ar jai reikes atleidimo nes ji gali jai israsyt. manau geriausia pacios sanatorijos personalo klaust tokiu dalyku.
Vaiko prieziurai sanatorijoje tikrai neduoda biuletenio, bet siuo atveju galima imt neapmokamas atostogas, jei ne striuka su pinigeliais, tada apmokamos lieka. Man kaip su dviem vaikais vis tu atostogu maza
QUOTE(daiva_z @ 2007 05 22, 20:35)
Sveikos, mano berniukui nustate bronchine asma, dukra ja turi nuo 3m. Noriu i sanatorija ir noriu paklausti gal zinot ar yra galimybe dabar patekti i Gintara?
Su bronchine astma priklauso 1 kartas i metus. Bet velgi viskas priklauso nuo gydancios gyd.
Nu va mes irgi buvom nusiteike vaziuot i Gintara rudeni kaip asmatikai, bet pasiskaicius tokiu "geru" atsiliepimu" net noras praeina
Po plauciu uzdegimo siu metu sausi buvom Abromiskese. Labai patiko. Suneliui buvo tik 2.5 metu, bet viskas proceduras puikiai atliko. Jam sakiau, kad cia vaiku stovykla, tai grizes po 3 savaiciu dar prasesi i stovykla gal menesi laiko Personalas ten is viso pasaka, labai demesingas ir paslaugus. Beje, patare vasara nevaziuot, nes daug privaziuoja is vaiku namu, mokiniu, buna perpildyti kambariai, personalo dalis atostogauja, todel nukencia kazkiek proceduru kokybe, nes viskas "ant greicio" daroma.Kambariai sutvarkyti, mes gyvenom atskirai su suneliu, galejo nakvot vyras ar dukryte, nieks nieko negaude ir nesake. Lovos naujos, patalyne taip pat. Maistas tik valgykliskas, bet juk sanatorija
O man netruko nei kioskelio, nei parduotuves. Maziau tiems vaikiams pagundu
Durys irgi rakinamos apie 22, bet kuri mama noredavo parukyt, tai susitardavo del rakto. Problemu tikrai nebuvo.
Pprastai visais atvejais, kiek žinau, sanatoriją duoda kartą per metus. O gal yra išimčių?
QUOTE(ezra @ 2007 07 05, 19:38)
Pprastai visais atvejais, kiek žinau, sanatoriją duoda kartą per metus. O gal yra išimčių?
sunkiems ligoniams du kartus per metus
Sveikos Ir mes grįžom iš to Palangos Gintaro...uch...pagaliau nelabai pasisekė su gydytoja ir orais.Procedūros irgi labai nuvylė...tikrai daugiau kurortas nei sanatorija...
(Gitula, neskaityk )
(Gitula, neskaityk )
QUOTE(lasiukas @ 2007 07 06, 19:09)
AGATAS1 sveiki sugryze is seneliu pensionato smalsu ar teko mums prasilenkt ten..
Sveiki sveiki Aš irgi pagalvojau, bet pirma savaitė mums tokia įtempta buvo, tai aplinkinių nelabai ir mačiau Ar tiki, kad jums kokią teigiamą įtaką sveikatai padarė tas sanatorinis laikotarpis?