QUOTE(sonatarin @ 2007 07 02, 15:01)
1. o as vaziuociau, nes buvau ir gan patenkinta, o mano drauge vaziavo, tai liko labai nepatenkinta ir gydyt sanatorijoj pasake, kad vaiks nesanatorinis, ir nereik jos ten kankint
o maniskis ir sportavo ir valge viska gerai, tik tiek kad biski susirgom.
2. astukai, kaip suprantu buvai palangoj, o kokia jusu buvo gydyt pavarde jei ne paslaptis.. gali i az jei ka. aciu
1. Maniskis irgi valge geriau nei namuose, proceduras puikiai atlankydavo bet esme ir buvo del sirgimo
Buvau uzimta tik vaiko saugojimu nuo skersveju ir serganciu vaiku. Drusku kambarys tai grynas turgus
Ne taip viskas turetu buti
Ir skalbtis turetu buti kur nes su maziukais tai neprisidesi tiek kad uztektu. Dar nepatiko kad vaiko rezimas labai issibalansuoja- nepritaiko nei proceduru nei maitinimo. Su trimeciu vaikuciu visi tie dalykai jau butu lengviau suderinami. Ir ne vienas gydytojas mane ispejo bet va norejau kaip geriau o gavosi blogiau
2. Gydytoja buvo lygtai Stankeviciene
Nepamenu tiksliai bet is
S raides.
QUOTE(zivile76 @ 2007 07 02, 17:48)
Siaip bronchine asma nustate ir pasiule kai paklausiau ar galima butu,is pradziu sake ,kad su asmom neduoda,bet kita diena paskambino .....
Nusisnekejo
Palangoj visi vaikai pagrinde su astma. Mano pazistamos anukes su astma kiekvienais metais gauna sanatorija.
QUOTE(Donma @ 2007 07 02, 17:59)
Maniškė tai kovo pabaigoje persirgo plaučių uždegimu ir kai pasveiko mūsų gydytoja paklausė ar nenorite į sanatoriją,na kadangi nesam dar buvę tai sakau gerai,dvi savaites dar darėmės visokiu šildymus irpaskui išvažiavome į Palangą -vaikų sanatoriją.Man ten ne itin patiko švara kambaryje,kai pakėliau nuo lovos lovatiesę tai tiek dulkių pakilo,kad atrodo kad ta lovatiesė per visą savo gyvenimą nebuvo plauta
O dar kai naktį pamačiau tarakoną tai visai plaukai pėstu pasišiaušė
Viena šeima atvežusi vaiką į tą pačią sanatoriją "pakėlė"tokį šurmulį dėl kambario nešvaros,kad iš kart valdžia suteikė liukso kambarį,aišku už tai reikėjo mokėt.
Ai,dar va mes turėjome eiti į druskų kambarius ir ten duoda tokius drabužius apsirengt,o kaip jie dvokė
tai aš parsinešiau ir išsiploviau kambaryje,o ką kalbėti apie tokius vaikus kurie vieni būna sanatorijoje-jie turi rengtis tuos dvokiančius rubus,kurie po druskų kambario yra sumetami bet kaip
Žodžiu važiavau sužavėta gerais atsiliepimais,bet viskuo tik nusivyliau
Tvarka tikrai tokia kad po kiekvieno tvarkymo pati plaudavausi viska is naujo
Visos alergisku vaiku mamos keldavo triuksma tai atsirasdavo ir patalyne kita ir kambariai padoresni
Jei mano gyvenimas bevaisis, tai jokio skirtumo, kas mane giria;
o jei mano gyvenimas vaisingas, tai man nesvarbu, kas mane kritikuoja.