Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ikulia @ 2007 06 28, 21:44)
Aciu uz atsakyma.
Utenos sanatorijos mums pateiktame sarase nebuvo  schmoll.gif

O kas jums pateike sarasa g.gif Skambinates i sanatorija ir rezervuojat sau vieta o ligoniu kasoms tai nesvarbu kur vaziuojat. Jums dabar svarbiausia susitart su kokia nors sanatorija. Jei nebus Utenoj tai as skambinciausi i Druskininkus nes apie Palanga esu ne kokios nuomones (ten kurortas o ne gydykla). Ir nrklausykit ka sako gydytojai ar reabilitologai. Man sake kad Palangoj tikrai nera vietu ir net neskambinkit o as paskambinau ir vieta buvo uz savaites blink.gif O i Druskininkus butu reikeje laukt 2 men.
Atsakyti
smile.gif liapa tiena...sugryzau prisisanatorinus,rankai ,kojai lotuliukas.gif kazkoks seneliu pensionatas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 06 29, 09:51)
O kas jums pateike sarasa g.gif Skambinates i sanatorija ir rezervuojat sau vieta o ligoniu kasoms tai nesvarbu kur vaziuojat. Jums dabar svarbiausia susitart su kokia nors sanatorija. Jei nebus Utenoj tai as skambinciausi i Druskininkus nes apie Palanga esu ne kokios nuomones (ten kurortas o ne gydykla). Ir nrklausykit ka sako gydytojai ar reabilitologai. Man sake kad Palangoj tikrai nera vietu ir net neskambinkit o as paskambinau ir vieta buvo uz savaites blink.gif O i Druskininkus butu reikeje laukt 2 men.

Na saraso nedave, bet ivardijo.
Gal turite nuomone apie Abromiskiu reab.ligonine?
Beje, aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 29 birželio 2007 - 12:18
QUOTE(Ikulia @ 2007 06 29, 13:18)
Na saraso nedave, bet ivardijo.
Gal turite nuomone apie Abromiskiu reab.ligonine?
Beje, aciu uz info  4u.gif

Sveika. Buvom ten pernai - personalas ir procedūros puikūs wub.gif Man buvo liūdnoka, nes, nors vieta tikrai graži, prie pat ežeras, grynas oras, bet tomis dienomis buvo šalta. Šalia parduoruvės jokios, visiškas užkampis, lauke vėjai didžiausi doh.gif Šįmet išbandysim Druskininkus (nuo rugpjūčio 20 d.). Jei kas domintų konkrečiau, mielai klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
Man reabilitologe sake kad Utenoj labiau pritaikyta neurologinio pobudzio ligoniukams ir jie turi nemazai moderniu priemoniu darbui su jais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2007 06 29, 14:59)
Sveika. Buvom ten pernai - personalas ir procedūros puikūs wub.gif Man buvo liūdnoka, nes, nors vieta tikrai graži, prie pat ežeras, grynas oras, bet tomis dienomis buvo šalta. Šalia parduoruvės jokios, visiškas užkampis, lauke vėjai didžiausi doh.gif Šįmet išbandysim Druskininkus (nuo rugpjūčio 20 d.). Jei kas domintų konkrečiau, mielai klausk mirksiukas.gif

Mane domina ar 14 m. mergike rastu ten sau draugu ir uzsiemima 20 d? Nes as su ja tikrai nevaziuociau ax.gif

QUOTE(astukas @ 2007 06 29, 17:08)
Man reabilitologe sake kad Utenoj labiau pritaikyta neurologinio pobudzio ligoniukams ir jie turi nemazai moderniu priemoniu darbui su jais  mirksiukas.gif

Maniskei nera jokiu rimtu neurologiniu sutrikimu. Tiesiog, reikia atpalaiduojanciu proceduru kraujo apytakai susitvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 06 29, 19:02)
Mane domina ar  14 m. mergike rastu ten sau draugu ir uzsiemima 20 d? Nes as su ja tikrai nevaziuociau  ax.gif
Maniskei nera jokiu rimtu neurologiniu sutrikimu. Tiesiog, reikia atpalaiduojanciu proceduru kraujo apytakai susitvarkyti.

Oi, tokie dideli vaikai gi ten puikiai leidžia laiką mirksiukas.gif Turi savo auklėtojas, įvairių užsiėmimų - tikrai neturėtų nuobodžiauti mirksiukas.gif Gamta nuostabi, ežeras, maudynės, vasara... visai kaip stovykla turėtų būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2007 06 30, 09:56)
Oi, tokie dideli vaikai gi ten puikiai leidžia laiką mirksiukas.gif Turi savo auklėtojas, įvairių užsiėmimų - tikrai neturėtų nuobodžiauti mirksiukas.gif Gamta nuostabi, ežeras, maudynės, vasara... visai kaip stovykla turėtų būti 4u.gif

Aciu, nudziuginai, nes ji ne uz ka vaziuot nenori.
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2007 06 30, 09:56)

Ir Palangoj jaunimas puikiai bendrauja. Yra paaugliu kambariai, yra aukletojos, jie kartu iseina, pareina...Bet ir griezta kontrole yra kad vakare laiku butu savo kambariuose, laiku eitu miegot, netriuksmautu ir pan. Sergantiems neleidzia niekur eit. 3 k. per savaite vyksta diskotekos ir ivairus pasirodymai, paskaitos, talentu sou... Ir man neatrode kad jie ten nuobodziautu schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 06 30, 20:55)
Ir Palangoj jaunimas puikiai bendrauja. Yra paaugliu kambariai, yra aukletojos, jie kartu iseina, pareina...Bet ir griezta kontrole yra kad vakare laiku butu savo kambariuose, laiku eitu miegot, netriuksmautu ir pan. Sergantiems neleidzia niekur eit. 3 k. per savaite vyksta diskotekos ir ivairus pasirodymai, paskaitos, talentu sou... Ir man neatrode kad jie ten nuobodziautu schmoll.gif  mirksiukas.gif

Iš tiesų visos sanatorijos paaugliukams visai kaip stovyklos, tik kad procedūros čia yra rolleyes.gif Paprastai pirmą kartą nuvažiavus antrąkart įkalbinėt jau nebereikia thumbup.gif Vis dar prisimenu laikus, kai pavydėjau savo klasiokei, kuri kasmet važiuodavo - draugų ir linksmybių begalės. O tėveliams patinka, kad griežta tvarka, vaiku tikrai bus gerai pasirūpinta smile.gif
Atsakyti
Skaiciau tema kelis kartus ir vistiek sunkiai daeina doh.gif .Gal kas paaiskins aiskiau.Daktare pasiule vaziuoti i sanatorija rugpjucio men(tipo rugpjuti jai atostogos tai ,kad liepa spetu viska sutvarkyti).Tipo liepos 18d.mergaitei priklauso skiepas,tai ateisiu ir reikes pavaikscioti i proceduras ir jau vaziuoti.Bet cia paskaicius tai kiek suprantu reikia is anksto tartis su sanatorija del datos ir kiek suprantu rugpjuciui vietos negauciau(rinkciausi Saulute arba Gintara),todel visai nieko butu vaziuoti ir rugsejo men.Bet dabar nesuprantu ka man daryti,gal jau dabar pasiskambinti i kuria nors sanatorija,susitarti del datos,o tada jau tvarkytis visus reikalus su reabitologu.Jei man daktare liepa sutvarkys dokumentus,tai ar rugseji jie dar galios ydomu,kad galeciau eiti i ligoniu kasa pazymos. Nieko nesuprantu,nesinori praziopsot.Prasau padekit susigaudyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile76 @ 2007 07 01, 12:29)
Skaiciau tema kelis kartus ir vistiek sunkiai daeina doh.gif .Gal kas paaiskins aiskiau.Daktare pasiule vaziuoti i sanatorija rugpjucio men(tipo rugpjuti jai atostogos tai ,kad liepa spetu viska sutvarkyti).Tipo liepos 18d.mergaitei priklauso skiepas,tai ateisiu ir reikes pavaikscioti i proceduras ir jau vaziuoti.Bet cia paskaicius tai kiek suprantu reikia is anksto tartis su sanatorija del datos ir kiek suprantu rugpjuciui vietos negauciau(rinkciausi Saulute arba Gintara),todel visai nieko butu vaziuoti ir rugsejo men.Bet dabar nesuprantu ka man daryti,gal jau dabar pasiskambinti i kuria nors sanatorija,susitarti del datos,o tada jau tvarkytis visus reikalus su reabitologu.Jei man daktare liepa sutvarkys dokumentus,tai ar rugseji jie dar galios ydomu,kad galeciau eiti i ligoniu kasa pazymos. Nieko nesuprantu,nesinori praziopsot.Prasau padekit susigaudyt  blush2.gif

Į sanatoriją užsiregistruokit tikrai iš karto. Po to jau pas gydytojus. Šiaip pediatras jums pasakys, kur toliau eiti, kiek laiko uštruks, o rebiliatologas turėtų visą procesą išaiškinti. Kaip supratau, tvarka visose poliklinikose yra individuali. Mums pvz. pediatrė sakė, kad nereikės pas rebiliatologą jokių procedūrų eiti, ji pati sutvarkys visus popierius, tai net nežinau g.gif Gal dėl to, kad mes ką tik ligoninėj gulėjom? Nors ten procedūrų irgi nelankėm, tik mus gydanti gydytoja iš ligoninės išraše pažymės, kad rekomenduoja sanatoriją... Dėl viso pikto nueisiu anksčiau, kad bėdų po to nebūtų ir tikrai išsiaiškinsiu ax.gif
Atsakyti