Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(astukas @ 2007 05 31, 19:32)
Duru uzrakinimas butinas del tu vaiku kurie yra be tevu. Ju tik nepareguliuok tai bardakai bus. O sanatorijoj labai ziuri kad visi laiku butu savo kambariuose ir lovose. Vaikams to reikia. Mamu niekas nereguliuoja bet joms ieit nera kitu duru. Sekmes jums kuo sveikiausios 4u.gif
Tai ir vaikutis didesnis. Viskas jums bus gerai mirksiukas.gif

jo, juos ten reik reguliuot, bet pas mus niekas niekada nebuvo iejes ir tikrines. mes daznai viena pas kita buvom.

nu va, noriu tik del vaiko, kad butu geriau, nes jam kojytes pastoviai skauda, reik masazu. nu esu pasimetus. su vaiku sneju, tai tas pastoviai vis klausia ir sako noriu rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif niu butu is vis vaizdas jei dar mamom lieptu eit miegot kada pasako lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 05 31, 21:23)
jo, juos ten reik reguliuot, bet pas mus niekas niekada nebuvo iejes ir tikrines. mes daznai viena pas kita buvom.

nu va, noriu tik del vaiko, kad butu geriau, nes jam kojytes pastoviai skauda, reik masazu. nu esu pasimetus. su vaiku sneju, tai tas pastoviai vis klausia ir sako noriu  rolleyes.gif

Nebesvyruok ir vaziuok. Labiau priziuresi, prie serganciu neleisi ir viskas bus good.gif Kojytem tikrai turetu but nauda. Tik nesant dideliai butinybei nesiverzkit i inhaliacijas nes ten irgi greitai galima prisikvepuot ko nereikia blink.gif Pirmyn!!!! pioneer.gif O siaip ambulatorine reabilitacija galima gauti ir savam mieste tik aisku reikes kasdien i proceduras vaikstinet. Jei to nenorit tai vaziuokit i sanatorija mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif viskas..baigiau vargus su popierizmais sendiena tongue.gif treciadieni isvaziuojam i gintara biggrin.gif ..sanatorinsimes net 22 dienas, lotuliukas.gif tik klausimas ar anksciau laiko nepradesiu pedint namo biggrin.gif ..
Atsakyti
Gal kas turi kokiu atsiliepimu apie Utenos reabilitacijos ir ugdymo centra?
Mus is pradziu norejo siusti i Vilniu,bet ten dideles eiles ir vasara atostogauja,tai galvoja dabar i Utenos,ir mums arciau butu ,bet nieko apie ja nezinau...Ga; kam teko girdeti apie ja?
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 05 31, 22:27)
Nebesvyruok ir vaziuok. Labiau priziuresi, prie serganciu neleisi ir viskas bus good.gif Kojytem tikrai turetu but nauda. Tik nesant dideliai butinybei nesiverzkit i inhaliacijas nes ten irgi greitai galima prisikvepuot ko nereikia blink.gif Pirmyn!!!!  pioneer.gif O siaip ambulatorine reabilitacija galima gauti ir savam mieste tik aisku reikes kasdien i proceduras vaikstinet. Jei to nenorit tai vaziuokit i sanatorija mirksiukas.gif

nu tai jau turbut taip ir darysiu, nes uzsiregistravau i sanatorija, pas gydyt kokius reik, ir viska reiks tik atsilikt ax.gif
Atsakyti
Skaitau ir vis labiau nusimenu, nes gydytoja tik dabar pasakė, kad važiuotumėm į sanatoriją, o ir šiaip aš galiu tik vasarą - liepos, rugpjūčio mėn. Tai įtariu, kad negausim vietų. Galvojom apie Palangą...
Dabar įdomu pasidarė, gal mes galim savo gydytojai sakyt, kad negaunu vietos (jei tikrai negausiu vasarai) ir sakyt, kad mes norim procedūrų savo poliklinikoje. Pavežiočiau, nedidelė bėda, juk dėl vaiko.

Beje, jei skambinsiu šeštadienį, ar ką nors rasiu, ar bus galima pakalbėti dėl vietos rezervavimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 08 birželio 2007 - 20:26
QUOTE(ezra @ 2007 06 08, 21:19)
Skaitau ir vis labiau nusimenu, nes gydytoja tik dabar pasakė, kad važiuotumėm į sanatoriją, o ir šiaip aš galiu tik vasarą - liepos, rugpjūčio mėn. Tai įtariu, kad negausim vietų. Galvojom apie Palangą...
Dabar įdomu pasidarė, gal mes galim savo gydytojai sakyt, kad negaunu vietos (jei tikrai negausiu vasarai) ir sakyt, kad mes norim procedūrų savo poliklinikoje. Pavežiočiau, nedidelė bėda, juk dėl vaiko.

Beje, jei skambinsiu šeštadienį, ar ką nors rasiu, ar bus galima pakalbėti dėl vietos rezervavimo?

ezra, man atrodo gali prasyti gydyt, turetu skirti ir poliklinikoj, bet ten kazkaip viskas po 5, o poto mokamos proceduros, tiksliai nezinau, bet kiek mes visur ejom, tai 5 nemokami o toliau mokejom
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 06 15, 19:35)
ezra, man atrodo gali prasyti gydyt, turetu skirti ir poliklinikoj, bet ten kazkaip viskas po 5, o poto mokamos proceduros, tiksliai nezinau, bet kiek mes visur ejom, tai 5 nemokami o toliau mokejom

Mums būtų skyrę ir pačioje poliklinikoje 18 dienų nemokamų procedūrų, bet aš norėjau sanatorijos, nes nežinojau, kad viskas taip problematiška. doh.gif O dabar net nežinau, ar galima ką nors pakeisti. Mūsų šeimos gydytoja atostogauja, reabilitologė taip pat. Neturiu ko paklausti.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 06 15, 19:53)
Mums būtų skyrę ir pačioje poliklinikoje 18 dienų nemokamų procedūrų, bet aš norėjau sanatorijos, nes nežinojau, kad viskas taip problematiška. doh.gif O dabar net nežinau, ar galima ką nors pakeisti. Mūsų šeimos gydytoja atostogauja, reabilitologė taip pat. Neturiu ko paklausti.

nu tai jei daba atostogauja, tai tadagal rugpjuti iseis, nes gi tik menesi atostogos, gal ka suderinsi
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 06 15, 20:38)
nu tai jei daba atostogauja, tai tadagal rugpjuti iseis, nes gi tik menesi atostogos, gal ka suderinsi

Matysim, kaip čia mums bus. g.gif
Atsakyti
Man toks klausimas iškilo - jei į sanatoriją užsirašėme rugpjūčio 20d., tai kada jau reikia pradėti visus reikalus tvarkytis? Kiek žinau, lyg ir reikia kažkiek laiko į procedūras poliklinikoj pavaikščiot... Bijau pražiopsot doh.gif 4u.gif
Atsakyti