QUOTE(lasiukas @ 2007 05 31, 11:37)
vaziuoju su maziuku jam 5 metukai..taciau vyras juk ta pacia diena negris i kita lietuvos gala..tad liks porai dienu su manim..))..mes ten turim buti 6 d. o telef.cia neturiu namuose palikau..ryt parasysiu
telefona jau parase nebereik. nu jo tetukas ir apsiziures.
QUOTE(astukas @ 2007 05 31, 14:26)
Sveikos
Mes ka tik grizom is "Gintaro" (pabegom ankscizu laiko
). As buvau su maziuku. Jis sirgo plauciu uzdegimu. Tartis su sanatorija uzteko savaites laiko. Apsidziaugiau kad vaikas nuvaziuos ir sustipres bet labai apsirikau. Nepasiseke kad gavom kambari 4 korpuse o tai reiskia kad ir valgyt ir i proceduras tenka eiti per lauka. Be to tai pats baisiausias korpusas. Taigi kai atvyksit i registratura bukit pasiruose 20 lt. (vokelyje) ir gausit gera kambari gerame korpuse
Maisto uzsisakyt man nereikejo nes tikrai likdavo nuo vaiko bet jei vaikas didelis tai gal kitaip. Nors zinokit maistas visa laika vienodas taip kad geriau nusipirksit ka patys megstat ir pavalgysit kambari. Turekit virduli ar gyvatuka ir TV labai pravercia tik reikia geru antenu nes ten miskuose nelabai gaudo. Kiti net telefono rysiu skundziasi. Duris uzrakina 22 val. Yra poilsio kambariai paaugliams irten buna aukle. Tai kai reikejo keleta kartu iseit tai aukle mielai paziuredavo ir mano maziu. Tik gali buti kad kituose korpusuose tu kambariu nera. Pasiimkit virvute issitempt balkone skalbiniams dziaustyt. Vyras pas mus kelias dienas buvo tai stengesi labai nesivaident. Na paziuresit kurioj vietoj seseliu postai ir ar labai reikia pro jas vaiksciot.
Mes grizom anksciau laiko nes mano mazius iskart susirgo. Kai pasveiko uz poros dienu vel susirgo tai nebeistveriau ir susidejusi smutkes grizau. Dabar galvoju kad per mazas jis sanatorijai. Ir gydytoja sake kad geriau vaikus nuo 3 metu veztis. Ju imunitetas buna dar per silpnas o sanatorijoj pilna serganciu vaiku o skersvejai tai nerealus
Visos mamos tik ir saugo maziukus. Kol mes buvom tai bent kelios mamos isvaziavo su karsciuojanciais maziukais. Drusku kambaryje visiskas bardakas
Zodziu grizom vaikas per kelias dienas pasveiko ir dabar viskas OK.
Jei ka, klauskit. "Gintaro" telefonas 846041230
labai teisingai aprasei, daba vel dvejoju, ar verta mums vaziuot
sirgom ir mes, bet isbuvom sveiki dvi savaites, o poto atkritom su tempa, bet neilgam.nu nezinau uzsiregistruosiu, bet dar
jo, tas 4 korpusas tai naturaliai s...mes ten eidavom kinezoterapija daryti. valgyt as ir neuzsisakineciau, geriau nusipirkt.balkone virve pas mus buvo. o draugei, su kuria atvaziavom lasejo kambari vanduo pro lubas tai jautesi dregme tai paprase ir perkele i kita palata. pasitaike visai faina. jo, ten tiek serganciu, o skersvejai tai nesamoningi. nu zodziu vel mastau. lyg buvau kaip ir apsisprendus kad vaziuosiu, bet daba vel abejot pradejau. nu blaskaus kaip lapas.