Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Apklausa: Kurią sanatoriją rinktumėtės (88 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(lasiukas @ 2007 05 30, 08:42)
smile.gif aaaaaaaaaaa..aukste....mmmm...o tai savo galima veztis?..kazkaip kaip pendionate nesinoretu sedet ir ziuret lotuliukas.gif mama mija  duris uzrakins  ti vadinasi 22 val  turi but kaip stikas biggrin.gif

galima, mes vezemes, bet gaude tik lietuva, kartais, labai retai lnk ir tv3. o man atrodo ar tik ne 21 val. bijau pameluot, bet an rodos g.gif
Atsakyti
biggrin.gif ooo dar geriau tada lotuliukas.gif ..tai gal ir ziuri ar nakvoji kambaryje biggrin.gif biggrin.gif doh.gif svenciausioji ,,vargo karalyste tada nusimato
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2007 05 30, 21:16)
biggrin.gif ooo  dar geriau tada lotuliukas.gif ..tai gal ir ziuri ar nakvoji kambaryje biggrin.gif  biggrin.gif  doh.gif  svenciausioji  ,,vargo karalyste tada nusimato

nelabai ir zuri, pas mane ir vyras miegojo ne karta, nors negalim, bet mes tiharia, ir su drauge vyno isgerdavom vakare, kad neprailgtu laikas
Atsakyti
tai ir maniskis pabus dvi dieneles biggrin.gif o jei ir vynuko galema siurbtelt tada joooooooooo ne taip i blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2007 05 31, 08:13)
tai ir maniskis pabus dvi dieneles  biggrin.gif o jei ir vynuko galema siurbtelt  tada  joooooooooo  ne taip i blogai biggrin.gif

nu jo ten galima visko, tik pradziai reiki apsiuostyti kas kaip ir visks ok. o tai tu su savo didzkiais vaziuosi ar kazka as ne taip suprantu g.gif gi nuo metu vaikai vieni lieka?kada vaziuojat?gal gali mestelt telefoniuka gintaro sanatorijos nes kazkur nukisau ir neberandu ax.gif
Atsakyti
vaziuoju su maziuku jam 5 metukai..taciau vyras juk ta pacia diena negris i kita lietuvos gala..tad liks porai dienu su manim..))..mes ten turim buti 6 d. o telef.cia neturiu namuose palikau..ryt parasysiu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mes ka tik grizom is "Gintaro" (pabegom ankscizu laiko verysad.gif ). As buvau su maziuku. Jis sirgo plauciu uzdegimu. Tartis su sanatorija uzteko savaites laiko. Apsidziaugiau kad vaikas nuvaziuos ir sustipres bet labai apsirikau. Nepasiseke kad gavom kambari 4 korpuse o tai reiskia kad ir valgyt ir i proceduras tenka eiti per lauka. Be to tai pats baisiausias korpusas. Taigi kai atvyksit i registratura bukit pasiruose 20 lt. (vokelyje) ir gausit gera kambari gerame korpuse mirksiukas.gif Maisto uzsisakyt man nereikejo nes tikrai likdavo nuo vaiko bet jei vaikas didelis tai gal kitaip. Nors zinokit maistas visa laika vienodas taip kad geriau nusipirksit ka patys megstat ir pavalgysit kambari. Turekit virduli ar gyvatuka ir TV labai pravercia tik reikia geru antenu nes ten miskuose nelabai gaudo. Kiti net telefono rysiu skundziasi. Duris uzrakina 22 val. Yra poilsio kambariai paaugliams irten buna aukle. Tai kai reikejo keleta kartu iseit tai aukle mielai paziuredavo ir mano maziu. Tik gali buti kad kituose korpusuose tu kambariu nera. Pasiimkit virvute issitempt balkone skalbiniams dziaustyt. Vyras pas mus kelias dienas buvo tai stengesi labai nesivaident. Na paziuresit kurioj vietoj seseliu postai ir ar labai reikia pro jas vaiksciot.
Mes grizom anksciau laiko nes mano mazius iskart susirgo. Kai pasveiko uz poros dienu vel susirgo tai nebeistveriau ir susidejusi smutkes grizau. Dabar galvoju kad per mazas jis sanatorijai. Ir gydytoja sake kad geriau vaikus nuo 3 metu veztis. Ju imunitetas buna dar per silpnas o sanatorijoj pilna serganciu vaiku o skersvejai tai nerealus doh.gif Visos mamos tik ir saugo maziukus. Kol mes buvom tai bent kelios mamos isvaziavo su karsciuojanciais maziukais. Drusku kambaryje visiskas bardakas blink.gif
Zodziu grizom vaikas per kelias dienas pasveiko ir dabar viskas OK.
Jei ka, klauskit. "Gintaro" telefonas 846041230
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2007 05 31, 11:37)
vaziuoju su maziuku jam 5 metukai..taciau vyras juk ta pacia diena negris i kita lietuvos gala..tad liks porai dienu su manim..))..mes ten turim buti 6 d. o telef.cia neturiu  namuose palikau..ryt parasysiu

telefona jau parase nebereik. nu jo tetukas ir apsiziures.

QUOTE(astukas @ 2007 05 31, 14:26)
Sveikos  4u.gif Mes ka tik grizom is "Gintaro" (pabegom ankscizu laiko verysad.gif ). As buvau su maziuku. Jis sirgo plauciu uzdegimu. Tartis su sanatorija uzteko savaites laiko. Apsidziaugiau kad vaikas nuvaziuos ir sustipres bet labai apsirikau. Nepasiseke kad gavom kambari 4 korpuse o tai reiskia kad ir valgyt ir i proceduras tenka eiti per lauka. Be to tai pats baisiausias korpusas. Taigi kai atvyksit i registratura bukit pasiruose 20 lt. (vokelyje) ir gausit gera kambari gerame korpuse mirksiukas.gif Maisto uzsisakyt man nereikejo nes tikrai likdavo nuo vaiko bet jei vaikas didelis tai gal kitaip. Nors zinokit maistas visa laika vienodas taip kad geriau nusipirksit ka patys megstat ir pavalgysit kambari. Turekit virduli ar gyvatuka ir TV labai pravercia tik reikia geru antenu nes ten miskuose nelabai gaudo. Kiti net telefono rysiu skundziasi. Duris uzrakina 22 val. Yra poilsio kambariai paaugliams irten buna aukle. Tai kai reikejo keleta kartu iseit tai aukle mielai paziuredavo ir mano maziu. Tik gali buti kad kituose korpusuose tu kambariu nera. Pasiimkit virvute issitempt balkone skalbiniams dziaustyt. Vyras pas mus kelias dienas buvo tai stengesi labai nesivaident. Na paziuresit kurioj vietoj seseliu postai ir ar labai reikia pro jas vaiksciot.
Mes grizom anksciau laiko nes mano mazius iskart susirgo. Kai pasveiko uz poros dienu vel susirgo tai nebeistveriau ir susidejusi smutkes grizau. Dabar galvoju kad per mazas jis sanatorijai. Ir gydytoja sake kad geriau vaikus nuo 3 metu veztis. Ju imunitetas buna dar per silpnas o sanatorijoj pilna serganciu vaiku o skersvejai tai nerealus doh.gif Visos mamos tik ir saugo maziukus. Kol mes buvom tai bent kelios mamos isvaziavo su karsciuojanciais maziukais. Drusku kambaryje visiskas bardakas blink.gif
Zodziu grizom vaikas per kelias dienas pasveiko ir dabar viskas OK.
Jei ka, klauskit. "Gintaro" telefonas 846041230

labai teisingai aprasei, daba vel dvejoju, ar verta mums vaziuot doh.gif sirgom ir mes, bet isbuvom sveiki dvi savaites, o poto atkritom su tempa, bet neilgam.nu nezinau uzsiregistruosiu, bet dar g.gif jo, tas 4 korpusas tai naturaliai s...mes ten eidavom kinezoterapija daryti. valgyt as ir neuzsisakineciau, geriau nusipirkt.balkone virve pas mus buvo. o draugei, su kuria atvaziavom lasejo kambari vanduo pro lubas tai jautesi dregme tai paprase ir perkele i kita palata. pasitaike visai faina. jo, ten tiek serganciu, o skersvejai tai nesamoningi. nu zodziu vel mastau. lyg buvau kaip ir apsisprendus kad vaziuosiu, bet daba vel abejot pradejau. nu blaskaus kaip lapas. doh.gif
Atsakyti
As ten budama vis galvojau ka mes gaunam tokio ko negalima gaut namie g.gif Galima prisitaikyt prie bet kokiu gyvenimo salygu jei tikrai butu nerealus poveikis vaiko sveikatai. O jeigu vaikas dar nepriprates prie dregno klimato tai ir lauke daug nepavaiksciosi o ka jau kalbet apie nuejima prie juros. Vien nuo klimato permainos gali susirgt. Prie plauciu ligu tas klimatas nera idealiausias. Buvau uzsirasiusi i Druskininkus bet ten vieta buvo tik birzelio 26 d. Bet dabar galvoju kad geriau buciau palaukusi. Jei kada dar reikes tai bandysiu vaziuot i Druskininku "Saulute".
Atsakyti
nu ka ruosim vokeliu doh.gif ...niekur jau nedingsi nes vaziuot jau reikia kita savaite....nusimato geras laikas matau biggrin.gif ..nu prakentesim kai grysiu butinai parasysiu kaip sekesi... smile.gif seip nepatinka kad 22 val jau reikia buti...juk vakare kaip tik norisi pazyliot daugiau..taciau manau nieko tokio jei ir negrysim nakvot..bet kokiu atveju juk as galiu pas sunu i buta eit kur isnuomavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 05 31, 15:27)
As ten budama vis galvojau ka mes gaunam tokio ko negalima gaut namie g.gif Galima prisitaikyt prie bet kokiu gyvenimo salygu jei tikrai butu nerealus poveikis vaiko sveikatai. O jeigu vaikas dar nepriprates prie dregno klimato tai ir lauke daug nepavaiksciosi o ka jau kalbet apie nuejima prie juros. Vien nuo klimato permainos gali susirgt. Prie plauciu ligu tas klimatas nera idealiausias. Buvau uzsirasiusi i Druskininkus bet ten vieta buvo tik birzelio 26 d. Bet dabar galvoju kad geriau buciau palaukusi. Jei kada dar reikes tai bandysiu vaziuot i Druskininku "Saulute".

nu matai kai mes klaipedieciai, tai ta dredme pastoviai jauciasi. tai manau kad del to nieko tokio
mes tai del kojyciu vaziuojam. o iki juros visai gerai pasivaikscioti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2007 05 31, 17:54)
nu ka  ruosim vokeliu    doh.gif ...niekur jau nedingsi  nes vaziuot jau reikia kita savaite....nusimato geras laikas matau biggrin.gif ..nu prakentesim  kai grysiu butinai parasysiu kaip sekesi... smile.gif seip nepatinka kad 22 val jau reikia buti...juk vakare kaip tik norisi pazyliot daugiau..taciau manau nieko tokio jei ir negrysim nakvot..bet kokiu atveju juk as galiu pas sunu i buta eit kur isnuomavau biggrin.gif

Duru uzrakinimas butinas del tu vaiku kurie yra be tevu. Ju tik nepareguliuok tai bardakai bus. O sanatorijoj labai ziuri kad visi laiku butu savo kambariuose ir lovose. Vaikams to reikia. Mamu niekas nereguliuoja bet joms ieit nera kitu duru. Sekmes jums kuo sveikiausios 4u.gif

QUOTE(sonatarin @ 2007 05 31, 19:00)
nu matai kai mes klaipedieciai, tai ta dredme pastoviai jauciasi. tai manau kad del to nieko tokio
mes tai del kojyciu vaziuojam. o iki juros visai gerai pasivaikscioti blush2.gif

Tai ir vaikutis didesnis. Viskas jums bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti