sskiedra, 22 Sau 2010 - 12:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
sskiedra, 22 Sau 2010 - 12:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Planuoju skristi 18-19 savaitę. Kiek domėjausi, avialinijų taisyklėse skristi nedraudžiama. Tačiau pilvukas jau matysis. Gal kuri žinote, teko susidurti ar pan., ar reikalinga kokia pažyma iš gydytojo? Ar pakaktų pažymos lietuvių kalba?
as kai skridau i turkija tai turejau pazyma bet man jau buvo 5 men. Ten Turkijoj labai kabinejasi kai is ten skrendi atgal. o siaip po europa nereikia, nebent butu jau 8 9 menesiai. o pazymam paprasyk ir gydytoja israsys ir angliskai. arba tegu israso lt o tu pati isversi apacioj

sskiedra, 22 Sau 2010 - 12:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
sskiedra, 22 Sau 2010 - 12:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Planuoju skristi 18-19 savaitę. Kiek domėjausi, avialinijų taisyklėse skristi nedraudžiama. Tačiau pilvukas jau matysis. Gal kuri žinote, teko susidurti ar pan., ar reikalinga kokia pažyma iš gydytojo? Ar pakaktų pažymos lietuvių kalba?
laba
siaip pazimos is gyd. reikia nuo 7men., o iki to niekas nedraudzia skrist istatimiskai del nestumo.Pries skrydi gali tik del saves pacios nueiti pasikonsultuoti su gyd

Na savaiciu man jau daug visos 28,bet niekas is LT skrendant net nepaklause nieko,o kaip cia vokieciuose bus dar nezinau,bet manau kad viskas ok.Bet del sventos ramybes pazyma turiu,nes paskui dar namo neparskrisiu

27 sav - 34 sav. - butina tureti gydytojo pazyma, kad jis leidzia jums skristi;
nuo 34 sav. - skristi neleidziama (dvynuku atveju nuo 33 sav.)

mane labiausiai neramino tai, kad kazkur taisyklese perskaiciau, kad kartais gali pats orlaivio kapitonas atsisakyt skraidint nestuke, nepaisant jokiu gydytoju pazymu... tai to labiausiai bijojau

sekmes skrendant

o is savo patikrties galiu pasakyt, kad skridau i turkija, kai buvo turbut jau kokie 6 men (na, gal nepilnai), tai niekas nieko nereikalavo. bet ir pilvukas mano labai "kompaktiskas" buvo, tai gal net nepastebejo...
Papildyta:
skrite, 27 Sau 2010 - 11:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
skrite, 27 Sau 2010 - 11:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
iki 27 savaites galima skirsti be ribojimu;

o kur cia taip parasyta?