QUOTE(anyta @ 2010 02 13, 11:02)
Kaip sutvarkyti jau pastatyta nama-apsiltinimo klaidu istaisymas,langu istatymo brokas(salcio tiltai),apsildymo optimizavimas.Tai tikrai butu nauda visiems.
O cia tie pamastymai/pasvaiciojimai...Jus cia visi protingi,tai bukit zmones,kalbekite apie realijas.O jos pas mus nelabai.
Kiek kreivarankiu statybu bumo metu "prikepe" zmonems,kurie nelabai kerta statybose,broko. O pinigus uzdirbo didziulius.Tai tegul dabar dziaugiasi,kad apmove ne viena uzsakova ir te neverkia,kad KRIZE. O.kalbant apie pasyvu nama,tai puiki ideja tik ne Lietuvoj.Nes,jei negali statyti pats,tai tau pastatys TOKI PASYVU,kad dziugtis galesi visa gyvenima-isleides kruva pinigu ir ziuredamas i kreivarankiu/auksaburniu broka,bei ji taisydamas.Cia mano patirtis(ir ne tik mano).Kiek daug zmoniu pirko/atate savo svajoniu namus....O ka turi?!Cia LIETUVA...
O cia tie pamastymai/pasvaiciojimai...Jus cia visi protingi,tai bukit zmones,kalbekite apie realijas.O jos pas mus nelabai.
Kiek kreivarankiu statybu bumo metu "prikepe" zmonems,kurie nelabai kerta statybose,broko. O pinigus uzdirbo didziulius.Tai tegul dabar dziaugiasi,kad apmove ne viena uzsakova ir te neverkia,kad KRIZE. O.kalbant apie pasyvu nama,tai puiki ideja tik ne Lietuvoj.Nes,jei negali statyti pats,tai tau pastatys TOKI PASYVU,kad dziugtis galesi visa gyvenima-isleides kruva pinigu ir ziuredamas i kreivarankiu/auksaburniu broka,bei ji taisydamas.Cia mano patirtis(ir ne tik mano).Kiek daug zmoniu pirko/atate savo svajoniu namus....O ka turi?!Cia LIETUVA...
Jei pateiktumėte konkretų aprašą- galima būtų ką tai "burti". Ir tai pavojinga- greičiau sulauksi "Nemokyk", nei padėkos.
Bendromis frazėmis (kaip siūlote)- tam yra Google, kur atrasite viską: pradedant beletristika, paveikslėliais, video- baigiant specifikacijomis ir brėžiniais. "Viską" tvirtinu tuo pagrindu, kad amerikiečiai nuolat skundžiasi, kad jau keli dešimtmečiai po Pentagono duomenų bazes naršo kas tai, ko jiems niekaip nepavyksta pričiupti.
Taip- žinoma! Visus tuos "kreivarankius" samdė ne pagailėję kelių tūkstančių rimtesniam profesionalui patys besistatantys, o šventoji dvasia! Ir kam viešai keikti savo asmeninius sprendimus bei tuomet taip patraukliai atrodžiusį "ne šventieji puodus lipdo"- kai po ranka visada galima atrasti kokį tai "monstrą" statybininką. Ir kaip vėliau viešai nepasidalyti savo patirtimi, kartu paviešinant savo išvadas: "Я не виновата!"- tai viską padarė "kreivarankiai/auksaburniai" statybininkai. Ar kiek ne per daug į vienus vartus?