QUOTE(kaban @ 2010 02 12, 16:50)
mano vienitele klaida - as pasitikejau "profesionalu" sprendimais.. ir ne tik apsiltinimo klausimu.. po iskelimo praejus laikui - begyvenant, pradejo islist ivairus klausimeliai.. ir kai pradejau gylintis - pasibaisejau.. Todel dabar man alergija i tu paciu profesionalu patarimus - ir kol as neisitikinsiu savo protu kur yra tiesa - nieko nepasitkesiu..
apie 10 cm - tais laikas varza 3 - buvo norma.. daugelis man patarinejo deti 5cm - kaiminas pvz sau tiek idejo.............................
apie 10 cm - tais laikas varza 3 - buvo norma.. daugelis man patarinejo deti 5cm - kaiminas pvz sau tiek idejo.............................
Taigi taigi, ir as turejau toki eksperta "architekta", kuris man aiskino, kad R3 yra norma ir daugiau NERA JOKIO REIKALO didinti sienu varza, nes visa siluma per langus iseina!!! Dabar ir as turiu alergija "ekspertams profesoriams" ir tol, kol nesurenku visos imanomos informacijos apie planuojamus darbus, nieko nedarau.
Labiausiai kelia itarima "ekspertu" pasiulymai kaip sutaupyti. Isitikinau simtu desimt procentu, kad statant nama taupyti negalima. Niekad nesigailejau, kad naudojau geras medziagas ir sumokejau daugiau geriems statybininkams, bet kiek kartu teko gailetis del medziagu ir darbu, kuriems "pataupiau". Nieko nera brangiau, kaip pigios statybos Ir nieko nera baisiau uz "eksperta", kuris siulo ir "padeda" sutaupyti kokybes saskaita:)