QUOTE(Jaudrius @ 2010 02 03, 21:17)
kad maziau kledetumete:))
Po truputi tampate įdomiu oponentu. Aš taipogi mažai kuo pasitikiu- todėl pats pasiskaičiau A.Hitler'io "Mein Kampf". Dabar ne iš nuogirdų žinau, kad vargu ar joje galima atrasti ką tai tokio, ko nėra šiandieninėse mūsų masinio informavimo priemonėse. Bent jau esmė ir stilius- tikrai niekuo nesiskiria.
Dėl kultūros- tiek to. Jei ko tėvai neišmokė- negi mano rūpestis.
"Receptų žvejyba" internete- sveikintinas dalykas. Kaip ir kontraargumentų paieška. Vis tik priminsiu, kad "ištraukdamas ir tėkšdamas ant stalo" 3 .pdf failus- ignoravote likusį milijoną (ko gero ne mažiau). Kaip tik dėl šios priežasties, taip vengiu dėti "receptus".
Atsakyti Jums galima ir "maziau kledint". Neseniai buvau įdėjęs nuorodą į labai konkretų Pasyvų namą pardavime. Kaip šio (turbūt niekaip nenuginčijamo) fakto "šviesoje", atrodo Jūsų įkelti "kad maziau kledetumete"?
Užvedėte ant vieno momento. Pasyvaus namo koncepcija negimė tuščioje vietoje. Iki to buvo masė krypčių, ir masė šioje srityje dirbusių pavardžių. Tačiau "paskutinius žingsnius žengė" Wolfgang Feist ir Hans Eek (jų indėliai laikomi lygiaverčiais)- taip "užgoždami" visus kitus, ir (kas be ko) "prisigamindami" nemažai priešų. Istorijoje tai buvo nepirmas toks atvejis- prisiminkime Einšteino "sėkmės receptą".