Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

[quote=Ivona24,2010 01 27, 20:11]
[/quote]
Ugiu irgi nesiskundziu 174cm mirksiukas.gif gal ji man tiesiog per didele buvo rolleyes.gif
[/quote]

as irgi ir ugiu nesiskundziu ir liekna esu ir panasias suknes matavausi - atrodziau baisiai doh.gif
Atsakyti

as irgi ir ugiu nesiskundziu ir liekna esu ir panasias suknes matavausi - atrodziau baisiai doh.gif
[/quote]
nu va drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai dauguma su tokiom suknelėm atrodo nestuke.gif Dėl to tikrai negražu. O aš pati tai irgi nekoks vaizdelis doh.gif Lieknumo gal ir gana, bet ūgio ryškiai trūkumas. Tai per žema ir dar su pilvu doh.gif Baisu ir žiūrėt į veidrodį. scare.gif
Atsakyti
,,Man tai dauguma su tokiom suknelėm atrodo nestuke.gif Dėl to tikrai negrazu ''
ar jus norejote pasakyti,kad nesciosios jums negrazu? cool.gif nestuke.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 01 27, 19:29)
,,Man tai dauguma su tokiom suknelėm atrodo  nestuke.gif Dėl to tikrai negrazu ''
ar jus norejote pasakyti,kad nesciosios jums negrazu?  cool.gif  nestuke.gif  lotuliukas.gif  4u.gif

biggrin.gif Ne. Nėščioji, susitvarkiusi ir prisižiūrėjusi man gražu. tongue.gif

Jetau, skaitau ir juokas ima, net rašyt negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tačiau kai mergina nėra nėščia, o suknelė tą rodo, man nėra gražu. Va. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 27, 20:44)
biggrin.gif Ne. Nėščioji, susitvarkiusi ir prisižiūrėjusi man gražu. tongue.gif

Jetau, skaitau ir juokas ima, net rašyt negaliu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tačiau kai mergina nėra nėščia, o suknelė tą rodo, man nėra gražu. Va. biggrin.gif

lotuliukas.gif supratau,negalvokit,kad kabinejuosi 4u.gif as juokais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 01 27, 19:58)
lotuliukas.gif  supratau,negalvokit,kad kabinejuosi  4u.gif  as juokais  mirksiukas.gif
Suprantu lotuliukas.gif Kažkaip juokas ima, negaliu susilaikyti lotuliukas.gif

Atsakyti
@leja, ta pirmoji - nuostabiai atrodo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 27, 16:42)
Man tos 'išlietos' tokios griežtokos, rimtos atrodo. bigsmile.gif Pagal visą stilių tinkančios mano charakteriui ir būdui bigsmile.gif hihihi.gif Labiau klasikinės, nei tos gipiūrinės. Pastarosios man labai romantiškos, švelnios. Tikrai ne man. schmoll.gif

na, tos "islietos" man labiausiai dvelkia elegancija thumbup.gif
Gipiurines irgi ne mano stiliui, man jos tiesiog laaabai grazu wub.gif
ir dar manau, kad nuotakos amzius siek tiek sukneles pasirinkima lemia g.gif
Atsakyti
va, su tokia suknyte grazi figura nerealiai atrodytu; o sita beveik graikisko stiliaus ir neatrodytumet kaip nestuke.gif mirksiukas.gif o tokia apykakle man labai grazu (sijonine dalis tai nelabai)
Papildyta:
va dar sita nuostabi, tik jau cia superines figuros reik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 01 28, 10:26)
Ir dar manau, kad nuotakos amzius siek tiek sukneles pasirinkima lemia  g.gif
drinks_cheers.gif Manau, kad ir pačios charakteris irgi prie to prisideda. smile.gif

QUOTE(Amade @ 2010 01 28, 10:51)
va, su tokia suknyte grazi figura nerealiai atrodytu; o sita beveik graikisko stiliaus ir neatrodytumet kaip  nestuke.gif  mirksiukas.gif o tokia apykakle man labai grazu (sijonine dalis tai nelabai)
Papildyta:
va dar sita nuostabi, tik jau cia superines figuros reik  ax.gif

Ta graikiško stiliaus labai daili, ir kritimas gražus, nesimato ko nereik bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 28, 11:11)
drinks_cheers.gif Manau, kad ir pačios charakteris irgi prie to prisideda. smile.gif

drinks_cheers.gif butent charakteris labai svarbu cool.gif
Atsakyti