lengvute
QUOTE(Amade @ 2010 01 27, 15:07)
paganiau akis ir as po kelis sukniu puslapius ir isrinkau savo skoniui grazias, kurias galeciau uzsideti, jei dabar tekeciau...
Žiūriu patinka kietos medžiagos Kai kurios tikrai gražios
Aš nenoriu kabinėtis Tačiau... Drabužiai nėra užsidedami, jie apsivelkami ir dėvimi.
QUOTE(@leja @ 2010 01 27, 15:40)
fantastiska
Papildyta:
QUOTE(aureka @ 2010 01 27, 16:09)
Na man tai laabai grazi
o man jau nebe nes praktiskai kiekvienoje naujoje temoje ja sutinku
QUOTE(Dieter @ 2010 01 27, 15:22)
Žiūriu patinka kietos medžiagos
Kai kurios tikrai gražios
Aš nenoriu kabinėtis Tačiau... Drabužiai nėra užsidedami, jie apsivelkami ir dėvimi.
Kai kurios tikrai gražios
aha, man patinka "stovintys" drabuziai. Ypac dabar atradau, kad tos "islietos" sukneles, be jokios rauksles super atrodo, mano nuomone. Jokiu bereikalingu detaliu, kurias kas nors gali pavadint neskoningom. Gaila, kad pries gerus 4 metus nebuvau uzmacius tokiu sukniu man visada gerai per mazai papuosimu, nei ant ribos. Na, isskyrus tas gifiurines suknes, kuriu gifiurai irgi mane labai zavi tik kad gifiurai labai griauzia, bent jau kiek as esu matavusis, tai su gifiurinem rankovem nepabuciau uz jokius pinigus nors grozis man jos...
O vestuvems... ir tada, kai rinkausi, ir dabar manau, kad del idealaus grozio, i patoguma reikia maziau demesio kreipt viena diena pakentet galima vardan idealios isvaizdos
QUOTE(Gretoootia @ 2010 01 27, 15:00)
nzn kaip jums, bet man sita suknele tikrai grazi. nera nieko per daug. subtiliai elegantiska
As panasia suknele norejau savo vestuvems,bet kazkaip nesiziureji ji ant manes
QUOTE(Ivona24 @ 2010 01 27, 16:21)
tos suknytes manau, kad graziai gali atrodyt tik and labai lieknu merginu, ir siaip, labai visuma ir bendras stilius turi buti suderintas, kitaip greiciausiai nesiziures visiskai
QUOTE(Amade @ 2010 01 27, 16:27)
tos suknytes manau, kad graziai gali atrodyt tik and labai lieknu merginu, ir siaip, labai visuma ir bendras stilius turi buti suderintas, kitaip greiciausiai nesiziures visiskai
tai kad as is lieknuju bet negraziai sau atrodziau
QUOTE(@leja @ 2010 01 27, 15:40)
Negalėjau nepakomentuoti. Tos pirmosios koks grožis iš nugaros ir pats suknelės pateikimas rodos nice. Įdomu koks priekis
QUOTE(Amade @ 2010 01 27, 16:05)
aha, man patinka "stovintys" drabuziai. Ypac dabar atradau, kad tos "islietos" sukneles, be jokios rauksles super atrodo, mano nuomone. Jokiu bereikalingu detaliu, kurias kas nors gali pavadint neskoningom.
O vestuvems... ir tada, kai rinkausi, ir dabar manau, kad del idealaus grozio, i patoguma reikia maziau demesio kreipt viena diena pakentet galima vardan idealios isvaizdos
Man tos 'išlietos' tokios griežtokos, rimtos atrodo. Pagal visą stilių tinkančios mano charakteriui ir būdui Labiau klasikinės, nei tos gipiūrinės. Pastarosios man labai romantiškos, švelnios. Tikrai ne man. O vestuvems... ir tada, kai rinkausi, ir dabar manau, kad del idealaus grozio, i patoguma reikia maziau demesio kreipt viena diena pakentet galima vardan idealios isvaizdos
QUOTE(Ivona24 @ 2010 01 27, 16:21)
Mano nuomone, tokioms suknelėms ne tik lieknumo reikia, tačiau ir ūgio gero. Kaip kad kokių manekenių kurių ūgiai nuo 172 (berods) prasideda ir dar aukštesnių.Kažkaip mažutėm merginom neįsivaizduoju tokios suknelės.
Mano nuomone, tokioms suknelėms ne tik lieknumo reikia, tačiau ir ūgio gero. Kaip kad kokių manekenių kurių ūgiai nuo 172 (berods) prasideda ir dar aukštesnių.
Kažkaip mažutėm merginom neįsivaizduoju tokios suknelės.
[/quote]
Ugiu irgi nesiskundziu 174cm gal ji man tiesiog per didele buvo