Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

lengvute smile.gif
user posted image
Atsakyti

user posted image
[/quote]
Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 01 27, 15:07)
paganiau akis ir as po kelis sukniu puslapius ir isrinkau savo skoniui grazias, kurias galeciau uzsideti, jei dabar tekeciau...  biggrin.gif
Žiūriu patinka kietos medžiagos smile.gif
Kai kurios tikrai gražios smile.gif
Aš nenoriu kabinėtis blush2.gif Tačiau... blush2.gif Drabužiai nėra užsidedami, jie apsivelkami ir dėvimi. mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 01 27, 15:40)

fantastiska bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(aureka @ 2010 01 27, 16:09)
Na man tai laabai grazi  wub.gif

o man jau nebe blush2.gif nes praktiskai kiekvienoje naujoje temoje ja sutinku 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 27, 15:22)
Žiūriu patinka kietos medžiagos smile.gif
Kai kurios tikrai gražios smile.gif
Aš nenoriu kabinėtis blush2.gif Tačiau... blush2.gif Drabužiai nėra užsidedami, jie apsivelkami ir dėvimi. mirksiukas.gif  blush2.gif

aha, man patinka "stovintys" drabuziai. Ypac dabar atradau, kad tos "islietos" sukneles, be jokios rauksles super atrodo, mano nuomone. Jokiu bereikalingu detaliu, kurias kas nors gali pavadint neskoningom. Gaila, kad pries gerus 4 metus nebuvau uzmacius tokiu sukniu doh.gif man visada gerai per mazai papuosimu, nei ant ribos. Na, isskyrus tas gifiurines suknes, kuriu gifiurai irgi mane labai zavi ax.gif tik kad gifiurai labai griauzia, bent jau kiek as esu matavusis, tai su gifiurinem rankovem nepabuciau uz jokius pinigus schmoll.gif nors grozis man jos... ax.gif
O vestuvems... ir tada, kai rinkausi, ir dabar manau, kad del idealaus grozio, i patoguma reikia maziau demesio kreipt irnesakyk.gif viena diena pakentet galima vardan idealios isvaizdos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretoootia @ 2010 01 27, 15:00)
user posted image

nzn kaip jums, bet man sita suknele tikrai grazi. nera nieko per daug. subtiliai elegantiska smile.gif

As panasia suknele norejau savo vestuvems,bet kazkaip nesiziureji ji ant manes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivona24: 27 sausio 2010 - 16:21
QUOTE(Ivona24 @ 2010 01 27, 16:21)
As panasia suknele norejau savo vestuvems,bet kazkaip nesiziureji ji ant manes smile.gif

tos suknytes manau, kad graziai gali atrodyt tik and labai lieknu merginu, ir siaip, labai visuma ir bendras stilius turi buti suderintas, kitaip greiciausiai nesiziures visiskai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 01 27, 16:27)
tos suknytes manau, kad graziai gali atrodyt tik and labai lieknu merginu, ir siaip, labai visuma ir bendras stilius turi buti suderintas, kitaip greiciausiai nesiziures visiskai  g.gif

tai kad as is lieknuju smile.gif bet negraziai sau atrodziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 01 27, 15:40)

Negalėjau nepakomentuoti. Tos pirmosios koks grožis iš nugaros wub.gif ir pats suknelės pateikimas rodos nice. Įdomu koks priekis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 01 27, 16:05)
aha, man patinka "stovintys" drabuziai. Ypac dabar atradau, kad tos "islietos" sukneles, be jokios rauksles super atrodo, mano nuomone. Jokiu bereikalingu detaliu, kurias kas nors gali pavadint neskoningom.
O vestuvems... ir tada, kai rinkausi, ir dabar manau, kad del idealaus grozio, i patoguma reikia maziau demesio kreipt  irnesakyk.gif  viena diena pakentet galima vardan idealios isvaizdos  rolleyes.gif
Man tos 'išlietos' tokios griežtokos, rimtos atrodo. bigsmile.gif Pagal visą stilių tinkančios mano charakteriui ir būdui bigsmile.gif hihihi.gif Labiau klasikinės, nei tos gipiūrinės. Pastarosios man labai romantiškos, švelnios. Tikrai ne man. schmoll.gif
QUOTE(Ivona24 @ 2010 01 27, 16:21)
Mano nuomone, tokioms suknelėms ne tik lieknumo reikia, tačiau ir ūgio gero. Kaip kad kokių manekenių kurių ūgiai nuo 172 (berods) prasideda ir dar aukštesnių.
Kažkaip mažutėm merginom neįsivaizduoju tokios suknelės.
Atsakyti

Mano nuomone, tokioms suknelėms ne tik lieknumo reikia, tačiau ir ūgio gero. Kaip kad kokių manekenių kurių ūgiai nuo 172 (berods) prasideda ir dar aukštesnių.
Kažkaip mažutėm merginom neįsivaizduoju tokios suknelės.
[/quote]
Ugiu irgi nesiskundziu 174cm mirksiukas.gif gal ji man tiesiog per didele buvo rolleyes.gif
Atsakyti