Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Blondie* @ 2010 01 26, 12:21)
Na ir smagu, kad turėjote tokias vestuves, kokių norėjote  flirt.gif  4u.gif tačiau mano nuomone, jos buvo tradicinės (su pulku, didele svita, stalu, nukrautu įv. patiekalų ir gėrimų, limuzinais, šventimu sodyboje ar pan. pobūdžio vietoje ir t.t.) Vnž. tikros storos lietuviškos vestuvės  mirksiukas.gif

Taip, mūsų planuose taip pat vestuvės svetimoje šalyje, tik dviese. Bet tai nereiškia, kad liks tėvai ir draugai nuskriausti. Grįžę su draugais manau jas atšvęsime tikrai linksmai, o su tėvais paminėsime jaukiame restorane  rolleyes.gif juk nėra padėties be išeities  ploja.gif  biggrin.gif

Pulkas tai ne tradicija, nes is 100 vestuviu gal tik 2-ose nebuna pulko. Del stalo nukrauto valgiu, tai naturalu, nes mes norim visus pavaisinti ir pamineti savo svente, o na kad nuvykti i uzsieni ir ten susituokti tik dviese. juk ir taip nuvyksti i ta povestuvine kelione ir buni tik dviese, o ir galu gale po vestuviu pradedat kartu gyventi (cia musu atvejis) ir katru atsibuni iki kaklo. tad mums tas "baliukas" buvo lb smagus su sokiais ir zaidimais. tai buvo vienintele smagiausia mano gyvenimo svente 4u.gif wub.gif
O tas atsventimas po vestuviu su seima ir draugais, tai kaip koks praejes gimtadienis... Tokiu sventimumes per metus turim apie 15 lotuliukas.gif
Beje, norejau paklausti kur jus susituoksit ir kokia tai santuoka bus? civiline ar baznytine? ir isvis, jus gyvenat ir gyvensit LT po santuokos? o kaip jusu vestuviu iamzinimas? fotografai ir operatoriai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 26, 15:37)
Pulkas tai ne tradicija, nes is 100 vestuviu gal tik 2-ose nebuna pulko. Del stalo nukrauto valgiu, tai naturalu, nes mes norim visus pavaisinti ir pamineti savo svente, o na kad nuvykti i uzsieni ir ten susituokti tik dviese. juk ir taip nuvyksti i ta povestuvine kelione ir buni tik dviese, o ir galu gale po vestuviu pradedat kartu gyventi (cia musu atvejis) ir katru atsibuni iki kaklo. tad mums tas "baliukas" buvo lb smagus su sokiais ir zaidimais. tai buvo vienintele smagiausia mano gyvenimo svente 4u.gif  wub.gif
O tas atsventimas po vestuviu su seima ir draugais, tai kaip koks praejes gimtadienis... Tokiu sventimumes per metus turim apie 15 lotuliukas.gif 
Beje, norejau paklausti kur jus susituoksit ir kokia tai santuoka bus? civiline ar baznytine? ir isvis, jus gyvenat ir gyvensit LT po santuokos? o kaip jusu vestuviu iamzinimas? fotografai ir operatoriai?  smile.gif

palaukit, cia jau ne apie suknytes poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 01 26, 15:43)
palaukit, cia jau ne apie suknytes  poster_offtopic.gif

na taip, nebe apie suknytes drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 26, 14:37)
Pulkas tai ne tradicija, nes is 100 vestuviu gal tik 2-ose nebuna pulko. Del stalo nukrauto valgiu, tai naturalu, nes mes norim visus pavaisinti ir pamineti savo svente, o na kad nuvykti i uzsieni ir ten susituokti tik dviese. juk ir taip nuvyksti i ta povestuvine kelione ir buni tik dviese, o ir galu gale po vestuviu pradedat kartu gyventi (cia musu atvejis) ir katru atsibuni iki kaklo. tad mums tas "baliukas" buvo lb smagus su sokiais ir zaidimais. tai buvo vienintele smagiausia mano gyvenimo svente 4u.gif  wub.gif
Beje, norejau paklausti kur jus susituoksit ir kokia tai santuoka bus? civiline ar baznytine? ir isvis, jus gyvenat ir gyvensit LT po santuokos? o kaip jusu vestuviu iamzinimas? fotografai ir operatoriai?  smile.gif

Nepagalvokit, kad jus puolu ar kabinėjuos, tačiau tai apie ką jūs kątik parašėt ir yra pačios gryniausios tradicinės vestuvės, kad ir atmetant tuos visus papročius : apraudoti jaunąją, vystyti lėles, kirsti malkas ir t.t.. Ar per tiltą jūsų nenešė jaunikis bigsmile.gif
Tai būtent, kad jūs turėjote tai, ko norėjote, bet nebūtinai turi būt visi vienodi. Aš, asmeniškai nenoriu baliaus giminėms ir draugams, noriu, kad tai būtų dviejų žmonių sąjunga ir šventė. Dalyvavau tradicinėse vestuvėse būdama tiek pamerge, tiek svečiu ir supratau, kad tai tikrai ne man schmoll.gif nenoriu blizgančių suknelių, "balinių"muzikantų, kurių dainos man ne prie širdies, žaidimų, kurie pabodę, dirbtinų (ar nebūtinai) šypsenų fotografijose, pykčių, kad nepakviečiau į jas to ar ano žmogaus...

Jeigu viskas bus gerai, turėtume tuoktis Karibuos, yra čia tokia atskira tema apie tai (kelionių agentūros organizuoja vestuves užsienyje, yra ir fotografai ir operatoriai ir viskas ko tik nori ar ko tau reikia). Santuoka civilinė, bet juk niekas nedraudžia grįžus po visko nueiti pas klebonėlį ir gauti jo palaiminimą. Beje, maniškis netikintis, o aš atvirkščiai biggrin.gif gyvename kol kas LT, o kaip pasisuks gyvenimėlis nežinia smile.gif

Gal nėra daugiau prasmės įrodinėti savas tiesas, nes prie bendros nuomonės taip ir neprieisim, off'topindamos dar kelis puslapius, arne... svarbiausia, kad jums gerai, o man ne ką blogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 26, 16:17)

Mano suknele nebuvo blizganti, nes as pati tokiu nemegstu 4u.gif o del visa kita, tai tiesiog kiekvienos nuomone skirtinga ir kitoks supratimas apie dvieju zmoniu sajunga visam gyvenimui 4u.gif
Atsakyti
Sutinku su Blondie* drinks_cheers.gif
O čia akytėms biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 25, 22:44)
Nepykit mergaites bet sioj temelej lb daznai nusirodot su suknelem, nes rodomos kokteilines sukneles, o ne vestuvines. cia yra mano asmenine nuomone 4u.gif

lotuliukas.gif Rodom tai, kas mums grazu. Kodel, budamos jaunos, priesinames naujovems? Mano galva, deranti kokteline suknele vestuvem yra tukstanti kartu geriau nei sijonas su trim lankais sluojantis Rumsiskiu trobos asla...
Atsakyti
QUOTE(Never Ending Story @ 2010 01 26, 18:33)
lotuliukas.gif Rodom tai, kas mums grazu. Kodel, budamos jaunos, priesinames naujovems? Mano galva, deranti  kokteline suknele vestuvem yra tukstanti kartu geriau nei sijonas su trim lankais sluojantis Rumsiskiu trobos asla...

nu jau tik nereikia i krastutinumus pulti doh.gif
Atsakyti
Dieter įmesta paskutinioji tikra gražuolė wub.gif tiek monekenė, tiek suknia
flirt.gif hihihi.gif
Tik jaučiu, kad ant manęs ji taip gražiai negultų. Kažkaip išvis, paskutiniu metu pradėjau galvot, kad man toks modelis visai netiks, nors ir labai priimtinas.
Atsakyti
Blondie*, kol nepasimatuosi nežinosi kas tau tinka, o kas ne smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 26 sausio 2010 - 17:15
QUOTE(Dieter @ 2010 01 26, 18:14)
Blondie*, kol nepasimatuosi nežinosi kas tau tinka, o kas ne smile.gif