Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 03 09, 15:16)
Jonavos gatve, tik nepamenu ar 3 ar 6 namo numeris.. ten daugiaukstyje isikure jie..  na man tik atejus i ta salon pasirode lyg nieko.. lb didelis pasirinkimas pamergiu sukneliu.. bet kas link vestuviniu tai baisu doh.gif mane atsivede i ta kambariuka kur jos sukabintos.. toks man pasirode visos nesvarios.. nevalytos.. o dar vaizas, kad darbuotoja pasidejusi balta suknele ant purvinu grindu, kur visi vaiksto numesta ir ten kazka siuva..  doh.gif na gerai.. man parode keleta suknuciu ir viena su ta kaspineliu pasimatavau.. siaip realiai ji ten balta turejo buti, bet jau nuo susidevejimo visa pageltusi.. sakau "kazkokia ji cia ne balta..." tai darbuotoja man atsake "tai koks skirtumas, juk vistiek ta diena busu pati graziausia ir balciausia" doh.gif  mes su pamergem issiziojom blink.gif na su ta suknele nuvede mane prie didesnio veidrodzio.. suknutes modelis tikrai grzus buvo.. bet nesigundziau nuomotis siam salone.. tai jau griztant i ta kambariuka, pati darbuotoja uzsilipo man ant tos sukneles, pati vos nenukrito ir manes vos nepaliko tik su apatiniais stoveti doh.gif na nepatarciau ten nuomotis, nes savo vestuviu diena gali gauti tragiska suknele g.gif nors kainos, tai sutinku, gana zemos.. iki 700lt galima gauti grazaus modeliuko suknute.. o uz kokius 1500lt net ne karto nedeveta, net su etiketem mirksiukas.gif

br, truputi nesupratau, tai cia Jonavoje, ar kitam mieste Jonavos gatveje? unsure.gif nes Jonavoje kaip ir nezinau Jonavos gatves.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazgelis: 09 kovo 2010 - 14:58
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 03 09, 14:24)
Šita  wub.gif Salonas tiesiog jos dar neturi  smile.gif

nu geras!!! blink.gif taip ir maniau, kad si... as ja irgi domejausi... ax.gif

...neuzilgo turetu jau buti... smile.gif
Atsakyti
skubam pabaigti tema, nes ziuriu jau nauja sukurta lotuliukas.gif
is mano bardako-kompo (sori jei kartojas):
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šita nuostabi.

user posted image
Atsakyti
suknele ne mano skonio, bet man cia viskas tiesiog tooobula.. tokia atmosfera dvelkia mm wub.gif del to ir uzsisaugojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 03 09, 20:33)
Šita nuostabi.

Aha smile.gif Nereali. Buvau kažkada seniai įkėlus ir dar kelias to paties dizainerio smile.gif
Atsakyti
Kazin, is kokios medziagos pasiuta paskutines sukneles apacia - tokia standi atrodo - tame ir visas grozis, nes jeigu tos klostes sukristu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 03 09, 15:02)

kokia pasakiska wub.gif
o tu jau issirinkai suknyte jau? g.gif
Atsakyti
dabar kaip suprantu nebemadingos suknelės iš dviejų dalių: korsetas ir sijonas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 03 10, 17:53)
dabar kaip suprantu nebemadingos suknelės iš dviejų dalių: korsetas ir sijonas?  ax.gif

Nu jo, mazai tokiu db yra g.gif bet manau, kad tai ne taisykle juk yra ir graziu suknyciu is 2-ju daliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Genardita @ 2010 03 10, 16:48)
Nu jo, mazai tokiu db yra  g.gif  bet manau, kad tai ne taisykle juk yra ir graziu suknyciu is 2-ju daliu  ax.gif

pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 03 09, 16:56)
br, truputi nesupratau, tai cia Jonavoje, ar kitam mieste Jonavos gatveje?  unsure.gif  nes Jonavoje kaip ir nezinau Jonavos gatves..  blink.gif

Pacioje Jonavoje yra si gatve.. smile.gif Kedainiuose yra keli vestuviniu suknuciu salonai, tai ten visai tokios nieko sukneles smile.gif
Atsakyti