QUOTE(Mazgelis @ 2010 03 09, 13:46)
GUCCI, kokiu adresu yra tas salonas Jonavoje? ir kaip ten sukneles? Yra 'lengvu'?
Jonavos gatve, tik nepamenu ar 3 ar 6 namo numeris.. ten daugiaukstyje isikure jie.. na man tik atejus i ta salon pasirode lyg nieko.. lb didelis pasirinkimas pamergiu sukneliu.. bet kas link vestuviniu tai baisu
mane atsivede i ta kambariuka kur jos sukabintos.. toks man pasirode visos nesvarios.. nevalytos.. o dar vaizas, kad darbuotoja pasidejusi balta suknele ant purvinu grindu, kur visi vaiksto numesta ir ten kazka siuva..
na gerai.. man parode keleta suknuciu ir viena su ta kaspineliu pasimatavau.. siaip realiai ji ten balta turejo buti, bet jau nuo susidevejimo visa pageltusi.. sakau "kazkokia ji cia ne balta..." tai darbuotoja man atsake "tai koks skirtumas, juk vistiek ta diena busu pati graziausia ir balciausia"
mes su pamergem issiziojom
na su ta suknele nuvede mane prie didesnio veidrodzio.. suknutes modelis tikrai grzus buvo.. bet nesigundziau nuomotis siam salone.. tai jau griztant i ta kambariuka, pati darbuotoja uzsilipo man ant tos sukneles, pati vos nenukrito ir manes vos nepaliko tik su apatiniais stoveti
na nepatarciau ten nuomotis, nes savo vestuviu diena gali gauti tragiska suknele
nors kainos, tai sutinku, gana zemos.. iki 700lt galima gauti grazaus modeliuko suknute.. o uz kokius 1500lt net ne karto nedeveta, net su etiketem