Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Katinas79 @ 2010 03 08, 21:21)
sveiki, merginos!
Su Kovo 8-ja Jus visas!!! 4u.gif
Linkiu buti paciomis graziausiomis ir nuostebiausiomis!!! Ir ypac - TA diena !!! 4u.gif
...radau tokia suknele internete... gal visai idomi, ka?  mirksiukas.gif

Draugė iš ten renkasi savo vestuvių suknelę. smile.gif Pasakė, kad kitur per daug neįdomios ir nuobodžios, o 'Papilio' patiko savo išskirtinumu ir kitoniškumu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(edgy @ 2010 03 08, 22:00)
Noriu su jumis pasidalinti savo atrastomis grozybemis...
user posted image
Ši labai daili bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(belle vie @ 2010 03 08, 15:16)
Sveikos,

As irgi ruosiuosi teketi, ketinu siutis, man grazi tokia suknele, ka manot?  smile.gif

http://www.raquelbal...es/image002.jpg

nu man ji schmoll.gif schmoll.gif sakyciau per daug klosciu. schmoll.gif yra tikrai daug graziu trumpu suknyciu.siulau paieskoti. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dziuditele @ 2010 03 08, 15:30)
Labuka noreciau jusu nuomones, mano suknele ..busima clap_1.gif  clap_1.gif

user posted image

man si labai grazute.maciau mergaite su sia suknyte tai atrode labai graziai thumbup.gif
Papildyta:
http://www.manodrabu...stuvine-suknele
man si nieko, o ir kaina super thumbup.gif
Atsakyti
gal kam patiks

beje nauja tema cia
http://www.supermama...0#entry35475634 clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *didi*: 08 kovo 2010 - 22:50
Labai gražutė.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 03 08, 22:01)
Draugė iš ten renkasi savo vestuvių suknelę. smile.gif Pasakė, kad kitur per daug neįdomios ir nuobodžios, o 'Papilio' patiko savo išskirtinumu ir kitoniškumu. smile.gif

Visiškai sutinku su tavo draugės nuomone. Aš laukiu kol atveš man suknelę iš Papilio. Katinas79 parodyta kol kas man antroj vietoj smile.gif
Atsakyti
kazkaip pagalvojau, kad gal bus nuotaku, kuriuos tuoksis besilaukdamos savo kudikelio, ir besiszvalgydamda uztikau paprastu, bet elegantisku sukneliu

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu visoms uz nuomones! 4u.gif
reiks nulekti ja pamatuoti bigsmile.gif
...o kaip manote, nuometas cia tiktu? niu labai noriu teketi su nuometu blush2.gif
ir dar... kokia sukuosena cia tiktu?... ax.gif

QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 03 09, 01:25)
Visiškai sutinku su tavo draugės nuomone. Aš laukiu kol atveš man suknelę iš Papilio. Katinas79 parodyta kol kas man antroj vietoj  smile.gif

o kokia pirmoj?... ir is kur Jums ja turi atvezti?... mirksiukas.gif
Atsakyti
Draugė renkasi iš šių dviejų. smile.gif Nors sakė, labiau jai pirma suknelė. bigsmile.gif O man ji irgi tikrai labai graži. bigsmile.gif
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 09 kovo 2010 - 09:47
QUOTE(ask4aretux @ 2010 03 08, 00:09)
Na taip, tokia ir uzsakiau  ax.gif
O Jus butent sia suknute matavote? Buten tam salone?

As nesu tikra, kad butent toki modeliuka, bet is nuotraukos atrodo lyg tokia pati.. g.gif bet as matavausi Jonavoj ja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(belle vie @ 2010 03 08, 18:16)
Sveikos,

As irgi ruosiuosi teketi, ketinu siutis, man grazi tokia suknele, ka manot?  smile.gif

http://www.raquelbal...es/image002.jpg

Jus jau tikrai apsisprendet kad jos norit, matavotes ir pan? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(dziuditele @ 2010 03 08, 18:30)
Labuka noreciau jusu nuomones, mano suknele ..busima clap_1.gif  clap_1.gif

user posted image

Man sios suknutes lb grazus virsus.. tas kaspinelis wub.gif bet pati apacia tai per daug visokiu raukinuku g.gif o jei nebytu visu tu raukiniu.. butu vientisa, tai tas svarkelis lb puostu pacia suknute wub.gif o nuometas man grazu ilgas, tik kazai ar patogu... g.gif
Atsakyti
GUCCI, kokiu adresu yra tas salonas Jonavoje? ir kaip ten sukneles? Yra 'lengvu'?
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 03 09, 00:10)

o kokia pirmoj?...  ir is kur Jums ja turi atvezti?... mirksiukas.gif

Šita wub.gif Salonas tiesiog jos dar neturi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 03 09, 13:46)
GUCCI, kokiu adresu yra tas salonas Jonavoje? ir kaip ten sukneles? Yra 'lengvu'?

Jonavos gatve, tik nepamenu ar 3 ar 6 namo numeris.. ten daugiaukstyje isikure jie.. na man tik atejus i ta salon pasirode lyg nieko.. lb didelis pasirinkimas pamergiu sukneliu.. bet kas link vestuviniu tai baisu doh.gif mane atsivede i ta kambariuka kur jos sukabintos.. toks man pasirode visos nesvarios.. nevalytos.. o dar vaizas, kad darbuotoja pasidejusi balta suknele ant purvinu grindu, kur visi vaiksto numesta ir ten kazka siuva.. doh.gif na gerai.. man parode keleta suknuciu ir viena su ta kaspineliu pasimatavau.. siaip realiai ji ten balta turejo buti, bet jau nuo susidevejimo visa pageltusi.. sakau "kazkokia ji cia ne balta..." tai darbuotoja man atsake "tai koks skirtumas, juk vistiek ta diena busu pati graziausia ir balciausia" doh.gif mes su pamergem issiziojom blink.gif na su ta suknele nuvede mane prie didesnio veidrodzio.. suknutes modelis tikrai grzus buvo.. bet nesigundziau nuomotis siam salone.. tai jau griztant i ta kambariuka, pati darbuotoja uzsilipo man ant tos sukneles, pati vos nenukrito ir manes vos nepaliko tik su apatiniais stoveti doh.gif na nepatarciau ten nuomotis, nes savo vestuviu diena gali gauti tragiska suknele g.gif nors kainos, tai sutinku, gana zemos.. iki 700lt galima gauti grazaus modeliuko suknute.. o uz kokius 1500lt net ne karto nedeveta, net su etiketem mirksiukas.gif
Atsakyti