Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(dziuditele @ 2010 03 08, 16:30)
Labuka noreciau jusu nuomones, mano suknele ..busima clap_1.gif  clap_1.gif

Man tai ne schmoll.gif
Man ne tik čia visas vaizdas perkrautas, bet ir pati suknelė su tais apačios raukiniais perkrauta.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 03 08, 19:25)
Man tai ne schmoll.gif
Man ne tik čia visas vaizdas perkrautas, bet ir pati suknelė su tais apačios raukiniais perkrauta.

man tai visai grazi suknele, aisku ne mano stiliaus as tokios nesideciau. Tik ji tokia puosni kad prie jos nieko nereikia, net ir sukuosena turetu buti paprasta kaip nuoraukoj jokiu budu nepridaryta visokiu prisukimu ir sruogu schmoll.gif o svarkelis tai tik vaizda gadina isvis
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 03 08, 19:28)
man tai visai grazi suknele, aisku ne mano stiliaus as tokios nesideciau. Tik ji tokia puosni kad prie jos nieko nereikia, net ir sukuosena turetu buti  paprasta kaip nuoraukoj jokiu budu nepridaryta visokiu prisukimu ir sruogu  schmoll.gif  o svarkelis tai tik vaizda gadina isvis

aisku aciu uz nuomone, man tai zinoma ji nuostabi nes visada tokios norejau o del pasiulymo lengvo veliumo trumpo gal ir pasinaudosiu o tas svarkutis manes ir nezavi bet tai as ji tik vakare uzsidesiu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuditele @ 2010 03 08, 19:34)
aisku aciu uz nuomone, man tai zinoma ji nuostabi nes visada tokios norejau o del pasiulymo lengvo veliumo trumpo gal ir pasinaudosiu o tas svarkutis manes ir nezavi bet tai as ji tik vakare uzsidesiu.... mirksiukas.gif

jei veliumo labai nori tai tik nenutrumpink labai , jis turetu pasibaigti kur prasideda sijono raukiniai , bet ir tai nzn ar jau nebutu per daug visko, reikia detis ir ziuret kaip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 03 08, 19:43)
jei veliumo labai nori tai tik nenutrumpink labai , jis turetu pasibaigti kur prasideda sijono raukiniai , bet ir tai nzn ar jau nebutu per daug visko, reikia detis ir ziuret kaip atrodo  smile.gif

Veliumo tai labai noriu ziuresiu kaip cia geriau ... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 03 08, 18:25)
Man tai ne schmoll.gif

tai man irgi - o jei dar rimtai nuotaka uzsimanytu kokiu garbanotu plauku, tokio veliumo kaip parodyta tai doh.gif
nors is esmes tai sukneleje ir taip jau visko per daug
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 03 08, 20:17)
tai man irgi - o jei dar rimtai nuotaka uzsimanytu kokiu garbanotu plauku, tokio veliumo kaip parodyta tai doh.gif 
nors is esmes tai sukneleje ir taip jau visko per daug

as nenoriu jokios garbanotos sukuosenos viosai paprasto kuodo gale ...
Atsakyti
dziuditele, aš visuomet akcentuoju, kad svarbiausia patikti SAU tą dieną, jaustis smagiai ir gražiai, kad nesigailėtum niekada žiūrėdama į savo vestuvines foto. Bet į kitų patarimus, nuomonę irgi galima atsižvelgti ir nebūtinai jų paklausyti lotuliukas.gif Nors man ir patinka nėriniuotos, gipiūrinės - romantiškos suknelės, tačiau jūsiškė mano nuomone, yra perkrauta ir veliumo aš nesisegčiau rolleyes.gif bet čia irgi - individualiai.
Atsakyti
QUOTE(dziuditele @ 2010 03 08, 19:27)
as nenoriu jokios garbanotos sukuosenos viosai paprasto kuodo gale ...

tai puiku! as tik isivaizduoti pabandziau kaip galetu buti tikrai negerai smile.gif

o seip jau visiskai mano nuomone atskleide Blondie* post'as:

QUOTE(Blondie* @ 2010 03 08, 19:48)
dziuditele, aš visuomet akcentuoju, kad svarbiausia patikti SAU tą dieną, jaustis smagiai ir gražiai, kad nesigailėtum niekada žiūrėdama į savo vestuvines foto. Bet į kitų patarimus, nuomonę irgi galima atsižvelgti ir nebūtinai jų paklausyti  lotuliukas.gif  Nors man ir patinka nėriniuotos, gipiūrinės - romantiškos suknelės, tačiau jūsiškė mano nuomone, yra perkrauta ir veliumo aš nesisegčiau  rolleyes.gif  bet čia irgi - individualiai.

Atsakyti
QUOTE(dziuditele @ 2010 03 08, 18:34)

Man labai grazi suknele!!! svarbiausia, kad atspindetu tavo charakteri. maciau tokias sukneles realybej, tikrai atrodo fantastiskai! tik aisku del veliumo merginos gerai pabreze, kad jis apkrauna suknele. bet cia jau tau spresti smile.gif sekmes!
Papildyta:
QUOTE(Gule @ 2010 03 07, 20:10)
Neapsisprendžiu nuomotis ar pirkti suknelę. Nuomojantis pinigai garantuotai negrįš, o perkant tikimybė, kad pavyks ją parduoti, irgi super maža. Dar nenutuokiu, ar labai skiriasi kainos nuomos ir pirkimo ?

O kur tu gyveni?
As jau pries tai kelis kartus rasiau, kad Madonoj nupirkau nauja suknele San Patrick uz 1800 lt. nezinau, ar jie dar turi kokiu nors..nes as pirkau sausio menesi .cia buvo 2008 metu kolkecijos ispardavimas. pasiskambink jiems, pasiteirauk.
Atsakyti
sveiki, merginos!
Su Kovo 8-ja Jus visas!!! 4u.gif
Linkiu buti paciomis graziausiomis ir nuostebiausiomis!!! Ir ypac - TA diena !!! 4u.gif

...radau tokia suknele internete... gal visai idomi, ka? mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos,

Noriu su jumis pasidalinti savo atrastomis grozybemis...
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Katinas79 @ 2010 03 08, 20:21)
...radau tokia suknele internete... gal visai idomi, ka?  mirksiukas.gif
user posted image

Man asmeniskai ji labai miela suknyte, primena romantic vintage stiliu smile.gif man grazu smile.gif :

Atsakyti