Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Gule @ 2010 03 07, 19:10)
Neapsisprendžiu nuomotis ar pirkti suknelę. Nuomojantis pinigai garantuotai negrįš, o perkant tikimybė, kad pavyks ją parduoti, irgi super maža. Dar nenutuokiu, ar labai skiriasi kainos nuomos ir pirkimo ?

Žiūrint kur ir kokia suknelė. Šiaip vidutiniškai, tai perpus pigiau nuomotis nei pirkti, bet taip griežtai pasakyti negalima. Yra dar galimybė siūtis mirksiukas.gif Pas siuvėją suknelę galima pasisiūt už nuomos kainą ir dar pigiau, o suknelė liks tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 03 07, 20:25)
Žiūrint kur ir kokia suknelė. Šiaip vidutiniškai, tai perpus pigiau nuomotis nei pirkti, bet taip griežtai pasakyti negalima. Yra dar galimybė siūtis  mirksiukas.gif Pas siuvėją suknelę galima pasisiūt už nuomos kainą ir dar pigiau, o suknelė liks tau  smile.gif

Man baisoka siūtis, nes nežinau, kaip suknelė ant manęs atrodys. O kai gatava, tai pasimatavai ir matai. Be to, tas medžiagų ieškojimas, net nežinau, laiko vis mažiau, o aš niekaip negaliu apsispręsti.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2010 03 07, 21:10)
Neapsisprendžiu nuomotis ar pirkti suknelę. Nuomojantis pinigai garantuotai negrįš, o perkant tikimybė, kad pavyks ją parduoti, irgi super maža. Dar nenutuokiu, ar labai skiriasi kainos nuomos ir pirkimo ?

Kiek as atkreipiau demesi tai kaina skiriasi 30%-50%proc ir daugiau. Jei nuoma 900lt tai parduoda uz 1400 ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 03 07, 13:40)
O jus uzsisaket lygiai tokia pacia? smile.gif

Na taip, tokia ir uzsakiau ax.gif
O Jus butent sia suknute matavote? Buten tam salone?
Atsakyti
Sveikos,

As irgi ruosiuosi teketi, ketinu siutis, man grazi tokia suknele, ka manot? smile.gif

http://www.raquelbal...es/image002.jpg
Atsakyti
Labuka noreciau jusu nuomones, mano suknele ..busima clap_1.gif clap_1.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(belle vie @ 2010 03 08, 18:16)
Sveikos,

As irgi ruosiuosi teketi, ketinu siutis, man grazi tokia suknele, ka manot?  smile.gif

manau kad juokauji
Papildyta:
QUOTE(dziuditele @ 2010 03 08, 18:30)
Labuka noreciau jusu nuomones, mano suknele ..busima clap_1.gif  clap_1.gif

pati suknele grazi bet cia tai visko per daug schmoll.gif nedeciau to bolero ir veliumo, nes sukneles apacia jau pakankamai puosni daug dekoro
Atsakyti
QUOTE(dziuditele @ 2010 03 08, 16:30)
Labuka noreciau jusu nuomones, mano suknele ..busima clap_1.gif  clap_1.gif

user posted image

tikrai tiesa visko tiek daug, kad neaišku į ką žiūrėti mirksiukas.gif
Gal veiumo tikrai nereikia, o gal kažkokio paprastesnio...
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 03 08, 19:15)
manau kad juokauji
Papildyta:
pati suknele grazi bet cia tai visko per daug  schmoll.gif  nedeciau to bolero ir veliumo, nes sukneles apacia jau pakankamai puosni daug dekoro

Na siaip tai nejuokauju visiskai as jau ja nusipirkusi man ji nuostabi , tik biskiuka jau patobulinau nuemiau kaspinuka po krutine su juuostele, ir svarkeli padariau pagal save nuemiau visus raukinuku palikau toki ketvircio rankovemis be jojiu ripuliu... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dziuditele @ 2010 03 08, 19:20)
Na siaip tai nejuokauju visiskai as jau ja nusipirkusi man ji nuostabi , tik biskiuka jau patobulinau nuemiau kaspinuka  po krutine su juuostele, ir svarkeli padariau pagal save nuemiau visus raukinuku palikau toki  ketvircio rankovemis be jojiu ripuliu... lotuliukas.gif

ai irtiesa as veliuma lenksiu pusiau bus trumpesnis ne iki zemes... nes jau sleifas atsisega kai reik tai man ir per daug tu klosciu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuditele @ 2010 03 08, 19:20)
Na siaip tai nejuokauju visiskai as jau ja nusipirkusi man ji nuostabi , tik biskiuka jau patobulinau nuemiau kaspinuka  po krutine su juuostele, ir svarkeli padariau pagal save nuemiau visus raukinuku palikau toki  ketvircio rankovemis be jojiu ripuliu... lotuliukas.gif

kad juokauji tai ne tau rasiau lotuliukas.gif o belle vie
Atsakyti
QUOTE(belle vie @ 2010 03 08, 16:16)
Sveikos,

As irgi ruosiuosi teketi, ketinu siutis, man grazi tokia suknele, ka manot?  smile.gif

Yra atskira tema trumpoms suknelėmsčia
Atsakyti
QUOTE(dziuditele @ 2010 03 08, 19:22)

ai irtiesa as veliuma lenksiu pusiau bus trumpesnis ne iki zemes... nes jau sleifas atsisega kai reik tai man ir per daug tu klosciu...  doh.gif

veliuma daryciau iki pirstu galiuku kad neuzdengtu sijono ir tik ne daugybes sluoksniu o toki lengvuti lengvuti.
Atsakyti