Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

sakau gal kuriai pravers atsitiktinai radau, kad pardavineja sukneles ir raso, jog bankrutaves salonas issiparduoda
Sukneles
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 06, 09:30)
sakau gal kuriai pravers atsitiktinai radau, kad pardavineja sukneles ir raso, jog bankrutaves salonas issiparduoda
Sukneles

Jei nėra jokios apgaulės, tai kainos labai normalios.
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2010 03 03, 13:11)
Kaip Jums suknute?  ax.gif  4u.gif
Prasau komentaru  mirksiukas.gif

As taip pat matavaisi sia suknyte, ji siaip grazaus modeliuko wub.gif bet pati medziagyte jos man nepatiko.. bet jei jums medziaga patinka, tai super atrodysit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 06, 10:30)
Sukneles
Laba diena. Netycia užsukau pas jusį foruma ir man labai patiko šitos suknutes. Gal gali parasyti ka s cia per salonas ar kaip man rasti tas suknutes. As viena nusižiurejau ir noriu nusipirkti. Is anksti aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 06, 11:30)
Sukneles

Truputi paziurejau tas sukneles, prie kiekvienos parasyta kad tai yra orginalios sukneles foto. Na kazka jie cia suvele, nes tikrai orginalios sukneles negali buti foto ten, nes tos foto per visa ebay eina,tos pacios. Gal tik atrodo kaip orginale ju sukneles.
Seip ydomu suzinot butu kokiame jie cia mieste. Nes nepasimatavus pirkti nei sis nei tas butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 06 kovo 2010 - 12:43
QUOTE(moony @ 2010 03 06, 12:42)
Truputi paziurejau tas sukneles, prie kiekvienos parasyta kad tai yra orginalios sukneles foto. Na kazka jie cia suvele, nes tikrai orginalios sukneles negali buti foto ten, nes tos foto per visa ebay eina,tos pacios. Gal tik atrodo kaip orginale ju sukneles.
Seip ydomu suzinot butu kokiame jie cia mieste. Nes nepasimatavus pirkti nei sis nei tas butu.

Kodėl tai negali būti originalios foto? mastau.gif Niekaip nesuprantu. Tai foto ir yra originalios suknelės kaip atrodė kataloge. O ne jau ant kažkokios merginos. smile.gif

Parašykite jiems ten žinutę tame puslapyje.
Ir šiaip, pirkti nepasimatavus blogai? O jūs gi iš eBay perkat, tai irgi nesimatavus. smile.gif
Atsakyti
Ebay tai siuva pagal matmenis. O cia kokie yra tokie yra.
O kas del tu sukneliu tai nzn bet jie parasydami kad "fotografuota orginali suknele" tai turetu ir ideti orginalios, pas juos salone kabancios sukneles foto, o ne is katalogo, to pacio kur visi ebay ir kiti puslapiai naudojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 06 kovo 2010 - 13:25
QUOTE(moony @ 2010 03 06, 13:23)
Ebay tai siuva pagal matmenis. O cia kokie yra tokie yra.
O kas del tu sukneliu tai nzn bet jie parasydami kad "fotografuota orginali suknele" tai turetu ir ideti orginalios, pas juos salone kabancios sukneles foto, o ne is katalogo, to pacio kur visi ebay ir kiti puslapiai naudojasi.

Jei fotografuotų tik kabančias sukneles, tai manau niekas jų ir nepirktų, ir nesinuomotų. doh.gif lotuliukas.gif Nes vaizdas skiriasi kaip diena nuo nakties. doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Laurytė29 @ 2010 03 06, 13:12)
Laba diena. Netycia užsukau pas jusį foruma ir man labai patiko šitos suknutes. Gal gali parasyti ka s cia per salonas ar kaip man rasti tas suknutes. As viena nusižiurejau ir noriu nusipirkti. Is anksti aciu. 4u.gif

na tai rgistruokites i ta puslapi ir klauskite, as juk nepardavineju tu sukneliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 03 06, 11:51)
As taip pat matavaisi sia suknyte, ji siaip grazaus modeliuko wub.gif  bet pati medziagyte jos man nepatiko.. bet jei jums medziaga patinka, tai super atrodysit thumbup.gif

Aciu 4u.gif mirksiukas.gif
As ja jau uzsakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2010 03 06, 23:45)
Aciu  4u.gif  mirksiukas.gif
As ja jau uzsakiau  ax.gif

O jus uzsisaket lygiai tokia pacia? smile.gif
Atsakyti
Neapsisprendžiu nuomotis ar pirkti suknelę. Nuomojantis pinigai garantuotai negrįš, o perkant tikimybė, kad pavyks ją parduoti, irgi super maža. Dar nenutuokiu, ar labai skiriasi kainos nuomos ir pirkimo ?
Atsakyti