Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Mazgelis @ 2010 03 03, 16:45)
is tos pacios serijos  lotuliukas.gif
user posted image

omg blink.gif blink.gif blink.gif ne nu cia tai lotuliukas.gif ziariau negu ziauru
Atsakyti
jo, o kas ziauriausia, tai, kad sesei parasiau, kad noriu tokios suknios ir jinai patikejo lotuliukas.gif taip kukliai pasake 'nu gal ir nieko' lotuliukas.gif
Atsakyti
Įvairūs žmonės - įvairūs skoniai lotuliukas.gif
Visokių cirkų galima prisižiūrėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2010 03 03, 13:57)

Jūsų išsirinkta suknelė graži.

Kalbant apie paskutinę nuotrauką, gaila žiūrėti, kai žmonės ne pagal savo figūrą drabužį pasirenka.
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 03 03, 15:26)
o as idedu suknele kuria planuoju siutis  4u.gif
http://www.part.lt/i...ad12bc36370.bmp

Patiko jūsų išsirinktas suknelės modelis, tipažas, tik kam siūtis identišką g.gif juk galima pakeisti kokią vieną kitą detalę, tada nebūsit kopija rolleyes.gif

Nenoriu būti priekabi, bet paskutinėms foto yra atskira tema "nevykusi apranga", kažkaip man jų aptarinėjimas nedera išsvajotų suknelių temoj unsure.gif
Atsakyti
AAAAAaaaaaaaaa.... as bijau taip atrodyti kaip pastarojoje foto unsure.gif
esu laaabai moteriskos figuros, ir bijau kad neatrodyciau kaip bardelio mama chiole doh.gif
matavausi sukneles su uzdaru priekiu, bet prie dideles krutines atrodo nei sis nei tas, kaip "spinta" iremina, o su iskyrptem bijau, kad nebutu kaip, kad siai moteriai...kukuliai isvirte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pobeda: 03 kovo 2010 - 18:57
QUOTE(Mazgelis @ 2010 03 03, 11:58)
tik idomu kokiu budu laikosi ta sleika.. nes is galo ji kaip palaida  g.gif

be abejo, kad iš nugaros susiima, o tas plevenimas dirbtinai sukurtas, realiai bus nukritus ta juosta. Tiesa, jei rimtai susidomėjai šita suknele, pasiklausk dar salonuose ar ją nuomoja. Madonnoj tau ją gali užsakyti, bet tik pirkimui, nes lengvučių, plevenančių suknelių jie nenuomoja. Man pasakojo, kad neapsimoka, nes plono audinio sukneles nuotakos dažniausiai daugiau ar mažiau sugadina - įplėšia, užkliūva kur.

QUOTE(Olita @ 2010 03 03, 13:57)

Graži tikrai tavo išsirinkta suknelė, o dėl krūtinės tikrai reikia matuotis. Manau įmanoma, kad atrodytų gražiai, bet reikės taisyt, nes dauguma suknelių gan standartiškai pasiūtos. Jeigu siaura per liemenį, tai siaura bus ir per krūtinę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 03 03, 16:52)
Patiko jūsų išsirinktas suknelės modelis, tipažas, tik kam siūtis identišką  g.gif  juk galima pakeisti kokią vieną kitą detalę, tada nebūsit kopija  rolleyes.gif

Nenoriu būti priekabi, bet paskutinėms foto yra atskira tema "nevykusi apranga", kažkaip man jų aptarinėjimas nedera išsvajotų suknelių temoj  unsure.gif

tikrai ji nebus tokia pat.. visu pirma spalva kitokia ir medziagos skiriasi, tai manau kopija tikrai nesigaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 03 03, 15:26)

tikrai nuostabi suknele - 10 balu mirksiukas.gif

QUOTE(Mazgelis @ 2010 03 03, 15:45)
is tos pacios serijos  lotuliukas.gif

na, bet ir nematyk gi saves veidrodyje.. doh.gif kartais zmonems taip truksta savikritiskumo
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 03 03, 14:26)

http://www.part.lt/i...ad12bc36370.bmp
Kas ką čia rodė išsirinkusios, tai ši man gražiausia smile.gif Tikrai puikus pasirinkimas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 01 27, 13:13)
Labai graži.

.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inlurde: 03 kovo 2010 - 22:05
Olita, labai dailu bigsmile.gif
Atsakyti