Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(~VEGA~ @ 2010 03 02, 22:39)
ale, jei patinka graikiskos, ir tinka,,tai ir imk tokia..juk vistiek nebus tokia pat kaip sesers suknele..

pilnai sutinku drinks_cheers.gif juk nebutinai tos sukneles vienodos bus, o ar stilius bus vienodas ar ne - koks skirtumas - esme galutinis rezultatas ir tavo savijauta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 03 03, 11:18)
beje merginos, kurie salonai nuomoja PRONOVIAS sukneles? maziau, kad Madona.. gal kas dar?
Papildyta:

na tai taip, svarovskiai greiciausiai juk karoliuku pavidale  rolleyes.gif  bet kuriuo atveju tokios sukneles tikrai puosnios.. jei paciai patinka, tai ir svarbiausia

na, cia kitas variantas, nera jie karoliuku pavidale ax.gif kadangi tai ranku darbas, jie siusiuti kitaip biggrin.gif na sita suknute tikrai man labiausiai prilipo, tai vat galvoju, kad jinai ir bus mano tos dienos puosmena, tiksliau as jos biggrin.gif lotuliukas.gif

o PRONOVIAS suknute nuomoja MADONNA, SANTA, MONA LIZA man rodos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 03 03, 12:20)
pilnai sutinku drinks_cheers.gif  juk nebutinai tos sukneles vienodos bus, o ar stilius bus vienodas ar ne - koks skirtumas - esme galutinis rezultatas ir tavo savijauta g.gif

ne beabejo nebus vienodos, nes ji siuvosi.. bet va tuo metu as jai patarinejau lyg sau siudama lotuliukas.gif delto kazkaip ir atbaido tos graikiskos.. ziuresiu.. dar reikia keleta pasimatuoti ir deti bruksni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 03 03, 11:33)
ne beabejo nebus vienodos, nes ji siuvosi.. bet va tuo metu as jai patarinejau lyg sau siudama  lotuliukas.gif delto kazkaip ir atbaido tos graikiskos.. ziuresiu.. dar reikia keleta pasimatuoti ir deti bruksni  unsure.gif

na graikiskos skonio reikalas, vieniem patinka kitiem ne, kaip ir kitos suknutes... man asmeniskai "naktinukai" nepatinka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2010 03 03, 12:40)
na graikiskos skonio reikalas, vieniem patinka kitiem ne, kaip ir kitos suknutes... man asmeniskai "naktinukai" nepatinka...  ax.gif

na manau sitai iki naktiniu toloka rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 03 03, 11:50)
na manau sitai iki naktiniu toloka  rolleyes.gif
user posted image

Na sitai truputi toloka, simpatiska suknute ax.gif
Atsakyti
tik idomu kokiu budu laikosi ta sleika.. nes is galo ji kaip palaida g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 03 03, 11:58)
tik idomu kokiu budu laikosi ta sleika.. nes is galo ji kaip palaida  g.gif

nemanai, kad nugaroj eina viena juostair deka jos ji laikosi...nes itariu, kad nugara atvira su viena juosta sioj suknutej...
Atsakyti
Vis seku šią temą, prisižiūriu grožių... Šiaip jau kokius 5 metus žiūrinėju vestuvines sukneles kaip pamišusi, per tą laiką tai žuvytės patiko, tai trumpos, tai pūstos, tai dar visokios, bet galutinai lyg ir susiformavo mintis, kokios noriu, o ir didžioji diena kaip tik artėja thumbup.gif O tobulos suknelės nerandu doh.gif Visos jos gražios, bet nė vienos nesidėčiau besąlygiškai.... Pastaruoju metu rimtai svarstau apie Pronovias Hamlet modeliuką
user posted image
Pūstumas, kokio noriu, lengvumas, kokio noriu, pasiuvinėjimas karoliukais, kokio noriu, tik ta iškirptė kažkaip man pasitikėjimo nekelia, atrodo mano D dydis nelabai kaip joje atrodys g.gif
O šiaip kasdien pasižiūriu internete parduodamų suknelių skelbimus, tai juokas pro ašaras, 90 proc. skelbimų tai tiesiog anekdotas kažkoks doh.gif
pvz.,
user posted image user posted image
Aš gal net pačios suknelės nekritikuočiau, na, yra kam patinka ir tokios, bet jau pateikimo forma doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olita: 03 kovo 2010 - 13:59
o as idedu suknele kuria planuoju siutis 4u.gif

http://www.part.lt/i...ad12bc36370.bmp
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2010 03 03, 14:57)

nei verkt nei juoktis biggrin.gif
Atsakyti
is tos pacios serijos lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti