Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(AUDRA86 @ 2010 02 25, 14:45)
Benice Tai jo, ji tikrai ne pačio naujausio modelio gal, bet salone ji buvo nauja, nedėvėta ir labai miela 4u.gif Aš tai ir kasdienybėje niekad nesivaikau madų, o žiūriu, kad man tiktų ir patiktų, tai taip pačiai ir suknelę renkuosi  ax.gif

As irgi tos pacios nuomones, kos gi skirtumas ar ji is naujausios kolekcijos ar buvo jose pries tris metus, svarbiausia, kad tiktu ir patiktu smile.gif
Atsakyti
pukuotuk, o kokiame psl radai ta 3 suknele - gal nuoroda turi? 4u.gif Pagalvojau, kad butu fainas modelis su praskiepu tokiu, tik tada basutes superines reikes gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 02 25, 14:44)
Ši suknytė tikrai ne naujausios kolekcijos, aš planavausi savo vestuves prieš 1,5 metų ir jau buvo ši suknytė salonuose (arba laaaabai panaši), aišku, svečiai gal nežino tų madų, bet aš vis gi nenorėčiau tuoktis su senienom  biggrin.gif

kievienas turi savo nuomonę, o man labiausiai patinkanti suknelė yra iš labai labai senos kolekcijos ir man visiškai dzin, geriau graži seniena, nei nesuprantama naujiena ax.gif ir dar modelis gali būti senas, bet suknelė nauja, geriau toks variantas, nei jau nudėvėta šviežiena unsure.gif

AUDRA86 pirmoji man labiausiai patiko ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2010 02 25, 11:59)
Sorry ne ten cituoti paspaudziau 4u.gif na naujoke, ka padarysi  tongue.gif

Tomike suknele tikrai lb grazi wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kur tu tokia issirinkai? smile.gif

labai grazi suknele!
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 02 25, 15:22)
kiek pamenu yra cia tokiu megeju  mirksiukas.gif
user posted image

Jei nusisegtu apačia, tai su tokia suknute galima ir ceremonijoj sudalyvaut, o po to dar ir atšvesti su ta pačia thumbup.gif 2in1
Atsakyti
AUDRA86, man visos trys labai gražios. Rinkitės tai, kas jums patinka, nes jūs tą suknelę vilkėsite.
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2010 01 24, 01:56)
Mano mama nesupratu tokios sukneles  rolleyes.gif

Manau,kad daugelis sveciu nesuprastu ne tik mama
Papildyta:
QUOTE([Butterfly] @ 2010 02 25, 11:59)
Sorry ne ten cituoti paspaudziau 4u.gif na naujoke, ka padarysi  tongue.gif

Tomike suknele tikrai lb grazi wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kur tu tokia issirinkai? smile.gif

kokia jos nuomos kaina?
Papildyta:
QUOTE(laukianti29 @ 2010 02 22, 21:22)
visai graži smile.gif ir tas rudas akcentas įdomus, nematytas. nors gal gėlių jau net nereiktų, užtektų kaspino smile.gif

Labai panasia,tik su baltu kaspinu ir be geles maciau Neveroniu salone
Atsakyti
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 21, 13:18)
Vakar grudausi i Siaulius del savo sukneles ir nenusipirkau  verysad.gif
savininke peroksidine sene isdure mane  schmoll.gif

As su drauge irgi buvau Siauliuose pas ta Birute,nes mano draugele jau liepa isteka.Jau nusivylem tai ziauriai,pirmiausia tai bobelei mes pasirodem gal but nerimtos kandidates ar ka.Sukneles tai tik parode,matuotis irgi neleido.Tai ant to pykcio vos neverkem,kad trenkemis net is kauno,dar gerai,kad turejom geru su konjaku saldainiu...Ai,paskui radom grazia suknyte,graikisko stiliaus,lengvute visiskai atsitiktinai naujame maziuke salonelyje neveronyse.
Atsakyti
kažin kaip atrodo rimtos kandidatės vestuvėms g.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 02 26, 19:34)
kažin kaip atrodo rimtos kandidatės vestuvėms  g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

na tikriausiai reikia atsivezti ir jauniki ir pazyma su vestuviu data-tai tada jau tikrai rimtai atrodysi.Arba bakstelt pirstu i bet kuria suknia ir sakyt-as ja imu.Tai tada jau tikrai rimta nuotaka butum....
Papildyta:

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musyte 7: 27 vasario 2010 - 11:02
As nelabai suprantu sitiek daug blogu atsiliepimu apie ta Birutes salona Siauliuose, bet vis tiek visos ten vaziuoja ir bando laime... Manau tokiu pat sukneliu yra ir kituose miestuose, galu galiausiai, kurie salonai uzsisakineja, gali jums asmeniskai uzsakyti ir jus ja nusipirktumet. As sia savaite buvau matuotis sukneliu tai visos buvo per dideles, tai pati savininke man pasiule kad gali uzsakyti man mazesne suknele, tik jos nenuomotu o as ja nysipirkciau. Manau tikrai pasiziurinekit ir klasukit smile.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif mes su geriausia drauge kazkada dar mokykloje ejome ant bajerio vestuviniu sukneliu matuotis, vienam salone ji nuotaka, kitam as biggrin.gif visur klause kodel tokia jauna tekate, sakem nes labai mylim, bet visur dave matuotis net ka tik isvalytas dar dregnas sukneles, tik cia zinoma gal 10metu atgal buvo.
Atsakyti