Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Sorceress @ 2010 02 25, 04:14)
Niu mes tai kartu viska renkames, prietarais netikim, o kaip jau Dieter ir sake, galutini rezultata tai pamatys tik per svente, tai per daug ir nesinervyju, kad zinos kaip suknia atrodys smile.gif

drinks_cheers.gif . Man tai nesamone su tais sukneliu nerodymais ir galvojimu kad jau kai pamatys tai vos ne akys issoks lotuliukas.gif Koks skirtumas ar jis ta suknele bus mates ar nebus, vistiek ta diena bus pilna ispudziu, emociju, prisiminimu, vistiek jis i jus taip pat ziures nes jis gi ziures jums i akis i savo nuotaka ir matys bendra vaizda o ne i suknele.
Man asmeniskai nepatinka, kai macius ne vienam filmuke kai jaunikis pamato nuotaka ateinancia baznycioje ir nesuprasi jo reakcijos nei sypt nei krypt toks apsales tai ir galvoji gal jam suknele nepatinka, gal bendras vaizdas. As tai nenoreciau taip, geriau tegu jis buna mates ta suknele ir laukia manes su sypsena ir meiles zvilgsniu.
Atsakyti
Merginos noriu Jūsų nuomonių 4u.gif

Kai prieš savaitę užsidėjau salone šią suknę, maniau, kad jau atradau savają. ji tokia lengvutė, patogi. Medžiaga labai maloni.
user posted image
Bet po to šia savaitę, dar radau ir šias, kurių stilius man labai prilipo, jos irgi lengvos, bet jau medžiagytė ne tokia miela. Nuomos kainos visų trijų panašios, tai jau nebežinau kas man geriausia doh.gif
user posted image
user posted image
Iš anksto dėkoju už nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2010 02 21, 22:23)
Aš išsirinkau šitą tik siuvnėjimai bus suknelės spalvos t.y. ivory  wub.gif

user posted image

Sorry ne ten cituoti paspaudziau 4u.gif na naujoke, ka padarysi tongue.gif

Tomike suknele tikrai lb grazi wub.gif wub.gif wub.gif

Kur tu tokia issirinkai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 02 25, 12:59)

Kai prieš savaitę užsidėjau salone šią suknę, maniau, kad jau atradau savają. ji tokia lengvutė, patogi. Medžiaga labai maloni.

isivaizduoju kad gyvai visos jos dar kitaip atrodo, bet nuotrukose tai man pirmoji graziausia mirksiukas.gif
antroji isvis kazkokia perkrauta o trecioji irgi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 25 vasario 2010 - 11:03
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 02 25, 10:59)
Iš anksto dėkoju už nuomones  4u.gif
Pirmoji atrodo dailiausiai smile.gif
Antra, tai tie palaidi kraštai atrodo nelygūs ir atspurę, taip lyg būtų patraukta už siūlo ir iširę. doh.gif
Trečioji, per daug smulkių sluoksnių, per daug apkrauta apačia.

Kaip jau sakiau, pirmoji atrodo gražiausiai, tvarkingiausiai smile.gif Nors pats modelis, man labiau antros smile.gif
Atsakyti
keleta man visai simpatisku , as pasimetus nerandu ko noreciau LT verysad.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
gal kas matete LT?
kiek pamenu yra cia tokiu megeju mirksiukas.gif
user posted image

Is visu triju man sita labiausiai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 25 vasario 2010 - 14:23
man ir šita pastaroji gražiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 02 25, 11:59)

Ši suknytė tikrai ne naujausios kolekcijos, aš planavausi savo vestuves prieš 1,5 metų ir jau buvo ši suknytė salonuose (arba laaaabai panaši), aišku, svečiai gal nežino tų madų, bet aš vis gi nenorėčiau tuoktis su senienom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 25 vasario 2010 - 14:45
QUOTE(pukuotukas @ 2010 02 25, 16:22)
keleta man visai simpatisku , as pasimetus nerandu ko noreciau LT  verysad.gif
user posted image

man sita
Atsakyti
pukuotuko ideta 3 labai simpatiska - idomu, kaip is arciau butu bigsmile.gif

Man tai nesvarbu, seniena, ar ne - svarbu, kad tiktu, bet tokios kiek ziuriu - nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 25 vasario 2010 - 15:05
QUOTE(Hottea @ 2010 02 25, 16:04)
nesvarbu, seniena, ar ne - svarbu, kad tiktu

drinks_cheers.gif audra86, aš irgi už pirmąją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2010 02 25, 15:22)
user posted image

man tai ši wub.gif
Benice Tai jo, ji tikrai ne pačio naujausio modelio gal, bet salone ji buvo nauja, nedėvėta ir labai miela 4u.gif Aš tai ir kasdienybėje niekad nesivaikau madų, o žiūriu, kad man tiktų ir patiktų, tai taip pačiai ir suknelę renkuosi ax.gif

AČIŪ VISOMS UŽ NUOMONĘ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUDRA86: 25 vasario 2010 - 16:46