POBEDA, pirma..nereali!!!
Sorceress, graži ir man visai ne per prasta vestuvėms...
[ Sakau, tundra tu, cia gi vestuvem! Tai MB sake, kad per paprasta. Ot bernai
Imetu nuoroda su suknia: spaudziam
[/quote]
As MB kai parodau kokia suknele ir klausiu ar grazi jis ziuri ziuri ir sako Nezinau Man reikia ant taves pamatyt tai man atrodo jiems ta suknele maziausiai rupi o bendras vaizdas vis tiek grazus bus
[/quote]
As MB kai parodau kokia suknele ir klausiu ar grazi jis ziuri ziuri ir sako Nezinau Man reikia ant taves pamatyt tai man atrodo jiems ta suknele maziausiai rupi o bendras vaizdas vis tiek grazus bus
o man sakė: nesvarbu, kokia suknelė, svarbu, kad būtum pati gražiausia
as tai isvis nerodau net pavyzdzio savo vyrui, nors tas raukiasi ir murmia kad nori matyt, sako o gal nepatiks ot koks jau isspindejes del kai kuriu dalyku tai pritare, tai jau toks sioks palengvejimas
QUOTE(Dieter @ 2010 02 24, 12:27)
O MB rūpi su kokia suknele aš būsiu Visas apžiūri kartu, pakritikuoja, pasako, kaip kas atrodo iš šalies. Aš tuo labai džiaugiuosi Man nepatiktų jei pasakytų, nežinau, daryk kaip nori, tu man ir taip graži.
pas mus taspats
QUOTE(@leja @ 2010 02 24, 11:07)
Pas mus taspats
Čia truputį ne į temą, bet man patinka, kad jis nenustumia visko man, kad jam įdomu ir jis nori dalyvauti visame procese, tiek mano suknelės išsirinkime, tiek makiažo ir šukuosenos, tiek vietos rinkime. O čia šiaip, kad būtų į temą
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 24, 03:28)
Paskui MB nusitempiau sukneles parodyt, tai sako, o kokia grazi, vasarai i miesta pasivaiksciot tai kaip tik. Sakau, tundra tu, cia gi vestuvem! Tai MB sake, kad per paprasta. Ot bernai
Mano akimis žiūrint, šitas variantas daug gražesnis, nei, kad rodėt pradžioj tuos du viduramžių modelius. Bet aišku, daug kas priklauso ir nuo vestuvių tematikos, tik ši suknutė visiška priešingybė rodyta jūsų ankstesnėms, ar jūs dar pati neapsisprendusi ko norit?
MB kažkaip per daug nesigilina į mano suknelės, juo labiau makiažo ar šukuosenos paieškas (t.y. žino, kad bet ko neišsirinksiu ), nebent pati parodau pavyzdžius, tai atsakymai pas jį būna tokie : "gražu" ar negražu", kas išvertus reiškia - patiktų arba ne ant manęs nematau nieko blogo, kad per daug tuo nesidomi, vieni vyrai yra smulkmeniškesni, kiti - visiškai atsipūtę... Maniškis turbūt priskiriamas pastariesiems
Maniskis sako kad mano skoniu pasitiki labiausiai ir zino kad tikrai "nenusirengsiu ne i tema " arba bloga makiaza pasidarysiu Ir as esu tuom patenkinta, tik aisku man smalsu kas jam atrodo grazu Bet jei pradetu per daug kistis ir viska kontroliuot tai sunerimciau
QUOTE(Blondie* @ 2010 02 24, 14:24)
MB kažkaip per daug nesigilina į mano suknelės, juo labiau makiažo ar šukuosenos paieškas (t.y. žino, kad bet ko neišsirinksiu ), nebent pati parodau pavyzdžius, tai atsakymai pas jį būna tokie : "gražu" ar negražu", kas išvertus reiškia - patiktų arba ne ant manęs nematau nieko blogo, kad per daug tuo nesidomi, vieni vyrai yra smulkmeniškesni, kiti - visiškai atsipūtę... Maniškis turbūt priskiriamas pastariesiems
Pas mane tas pats Ir tikrai nepergyvenu dėl to, nes vistiek mano žodis paskutinis. Dėl ko man svarbi jo nuomonė - konkrečiai paklausiu. Parodau galutinius išsirinktus variantus (kas tai bebūtų) ir paklausiu kuris tavo manymu geriau? ir vsio
QUOTE(Blondie* @ 2010 02 24, 11:24)
Mano akimis žiūrint, šitas variantas daug gražesnis, nei, kad rodėt pradžioj tuos du viduramžių modelius. Bet aišku, daug kas priklauso ir nuo vestuvių tematikos, tik ši suknutė visiška priešingybė rodyta jūsų ankstesnėms, ar jūs dar pati neapsisprendusi ko norit?
Apsisprende, kad pasiliekam prie teminiu vestuviu, nes jeigu keisti suknia i balta, tai visa tema griuna ir reikia kazka is naujo galvot, o modernios vestuves ne visai musu charakteriam, bet bandziau paziuret kaip jausciausi su sviesia suknia, jeigu nusprestume "apkarpyt" biudzeta. Nors MB vakar pasake, kad raminciausi ir baigciau ieskot kazkokiu pakaitalu be tik piginu sutaupyt.