QUOTE(secret_lover_ @ 2010 02 21, 18:37)
Nors man tortai nepatinka, ši dailiausia ir jūsų rodytų.
Zhiezula norėjo antrosios, Label suknelės
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 16:20)
O kodėl turėčiau supykt? Aš pageltoninau, nes nenoriu taip jau garsiai varyt Gal kuriai pasisekė pas ją ir viskas ok buvo Pvz. viena mano draugė (šiaulietė) tuokėsi prieš 4,5 metų, ir pas ją nuomojosi suknią, tos draugės mama dirba banke, o Birutė kaip tik su ja turėjo bankinių reikalų, tai aišku, nerizikavo bankininkės dukrai įduot netvarkytą/purviną/ar.pan suknelę
na cia jau nesiskaito ranka ranka plauna
QUOTE(Mazgelis @ 2010 02 21, 18:32)
mano sesei pasiuvo per 2-3 savaites.. o bendradarbei per menesi.. nesuprantu, kodel daugelis sako, kad siuva 3 menesius... cia gal Vilniuje?
as irgi suknele siusiuos kaune, tai nors buvau pries savaite pas siuveja, viska aptarem, tai sake per menesi pasius nes jau balandzio men vestuves
QUOTE(myself @ 2010 02 21, 20:37)
Zhiezula, ta pirma labai graži. O kurios iš šių dviejų jūs norėjote?
as antros noriu
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 20:26)
Zhiezula, jos visiškai skirtingos Nors visai nieko atroto ir ta kita, tik per daug medžiagos apatinėj daly.
Birute matyt tikejosi iškišt ją, vietoj tos tavo nusižiūrėtos bet kad bent panašios jos būtų buvusios
Birute matyt tikejosi iškišt ją, vietoj tos tavo nusižiūrėtos bet kad bent panašios jos būtų buvusios
esme ale pavadinimuose, tik viena raide skiriasi, Label ir Lambel
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 21:06)
Zhiezula norėjo antrosios, Label suknelės
Ne tik norejau, bet ir toliau noriu, ir gausiu ja vistiek
QUOTE(Tomike @ 2010 02 21, 20:23)
geras pasirinkimas
QUOTE(Allur @ 2010 02 22, 02:21)
man jos tiktu i originaliausiu sukneliu tema
1 labai grazi
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 21, 21:33)
as antros noriu
Aišku.
Allur įdėta pirma labai graži.
i tas paskutiniasias sukneles grazu tik paziureti, bet nemanau, kad butu nuotaku kurios istikruju isdrystu uzsideti viena is ju. as tai tikrai ne