Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 18:17)
Tai siūlyčiau paskubėti, vestuvinės suknelės siuvimas ilgokai trunka g.gif  O kad rasi LT salonuose tokią, tai labai abejoju...

mano sesei pasiuvo per 2-3 savaites.. o bendradarbei per menesi.. nesuprantu, kodel daugelis sako, kad siuva 3 menesius... cia gal Vilniuje? doh.gif
Atsakyti
Labai ciki wub.gif ax.gif

http://lh6.ggpht.com...-dress-gown.jpg

http://image.made-in...s-Gown-5551.jpg

http://3.bp.blogspot...bridal_gown.jpg

http://nskelbimai.lt...247302664-3.jpg

Patinka tortai man biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
man gražiausia iš visų suknelių yra ši:

[attachmentid=193612]

[attachmentid=193613]
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 02 21, 19:32)
mano sesei pasiuvo per 2-3 savaites.. o bendradarbei per menesi.. nesuprantu, kodel daugelis sako, kad siuva 3 menesius... cia gal Vilniuje?  doh.gif

Na nežinau, jei siuvėja daugiau jokio darbo neturi ir siuva vien Tau tą suknią, tai gal ir pasiuva per 3 sav., bet geros siuvėjos dažniausiai būna apsikrovusios darbais, ir manau ne taip lengva pasiūt vestuvinę suknelę g.gif Čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 20:11)
Na nežinau, jei siuvėja daugiau jokio darbo neturi ir siuva vien Tau tą suknią, tai gal ir pasiuva per 3 sav., bet geros siuvėjos dažniausiai būna apsikrovusios darbais, ir manau ne taip lengva pasiūt vestuvinę suknelę g.gif  Čia tik mano nuomonė ax.gif

mano sukneles siuvimas taip pat numatomas 13-15 savaiciu..

Lietuvoje gal siuna greiciau.. o jei uzsienyje - uztrunka.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2010 02 21, 15:15)
[color=red][color=red]

oi kaip nervina mane tokie dalykalonui. Tokia boba su jos salonu reikia ryskiai raudonai visiems rodyti  gun_smilie.gif
te nesupyksta ant manes zinutes autore  ax.gif   4u.gif

sis salonas siauliuose jau senai linksniuojamas.. bet pati p. Birute labai jau pasitikinti savimi.. isvadu nedaro, o tik nuolat kartoja, kad jus vistiek grisit pas mane ir niekur nedingsit, nes Siauliuose tik pas mane graziausios sukneles... doh.gif kadangi realiai panasiai ir yra, tai arba taikosi prie jos noru, arba merginos varo i kitus miestus.. nebent randa kituose salonuose tai ko nori ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novia: 21 vasario 2010 - 19:29
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 20:11)
Na nežinau, jei siuvėja daugiau jokio darbo neturi ir siuva vien Tau tą suknią, tai gal ir pasiuva per 3 sav., bet geros siuvėjos dažniausiai būna apsikrovusios darbais, ir manau ne taip lengva pasiūt vestuvinę suknelę g.gif  Čia tik mano nuomonė ax.gif

na gal tiesiog greiciau pasiuva, nes toji siuveja yra is nedidelio miestelio, taciau tikrai puikiai siuva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 14:20)
Tikiu, bet siūlau nesinervinti, neverta ji to console.gif Išvis Šiauliuose būsimos nuotakėlės sakė, jog verta eiti tik į Graciją, Perloj irgi neleidžia matuotis blink.gif  ir nemandagiai elgiasi konsultantės... Aš dar niekur nėjau, bet apie Kauno salonus irgi esu prisiklausius įvairių dalykėlių doh.gif Įdomu kaip mann seksis biggrin.gif  O iš kokio miesto Tu važiavai į Šiaulius?

as is Vilniaus vaziavau smile.gif tai kaip pamatyt kaip atrodo suknele jei neleidzia matuotis?! doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazgelis @ 2010 02 21, 15:34)
tesiant tema, idedu savo nuziuretas (pirmoji gal kartosis, bet as ja tiesiog isikliopinau  lotuliukas.gif )

user posted image

si taip pat miela savo lengvumu

user posted image

si ne mano skonio, bet jei butu be blizgalu, gal ir matuociaus smile.gif
user posted image

as ta su "blizgalais" matavausi, nes pradzioj labai tokios norejau lotuliukas.gif bet baisiai jau sunki man...
Atsakyti
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 21, 21:00)
as is Vilniaus vaziavau smile.gif tai kaip pamatyt kaip atrodo suknele jei neleidzia matuotis?! doh.gif

O jergutėliau blink.gif Iš Vilniaus jei būčiau važiavus ir tokį cirką apturėjus, tai turbūt plaukus paskutinius bučiau tai Birkai nupešus blink.gif bash.gif
O už kokią sumą buvai suderėjus tą suknią?

Suknią pamatyt leidžia, bet matuotis - ne. Nebent pasakai, kad nuomosiesi tą suknią doh.gif Bet kaip nesimatavus gali nuspręst???? umn.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 02 21, 18:37)

Nei viena nepatiko.

QUOTE(iena @ 2010 02 21, 18:46)

Labai daili.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 20:06)
O jergutėliau blink.gif  Iš Vilniaus jei būčiau važiavus ir tokį cirką apturėjus, tai turbūt plaukus paskutinius bučiau tai Birkai nupešus blink.gif  bash.gif
O už kokią sumą buvai suderėjus tą suknią?

Suknią pamatyt leidžia, bet matuotis - ne. Nebent pasakai, kad nuomosiesi tą suknią doh.gif  Bet kaip nesimatavus gali nuspręst???? umn.gif

absurdas biggrin.gif tai galima meluot kad nuomosies ir pasimatuot biggrin.gif uz 2900 Lt,bet kadangi paaiskejo,kad ne apie ta pacia kalbejom, tai zinai...kaina cia kitos vadinasi smile.gif kurios stilius visai kitoks, idesiu foto palyginimui,beto tikroveje suknele labai negrazi buvo..nors foto puse velnio dar, aisku as nenoriu pustos, su sleifu ir be sleiku schmoll.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhiezula: 21 vasario 2010 - 20:17
Zhiezula, jos visiškai skirtingos blink.gif Nors visai nieko atroto ir ta kita, tik per daug medžiagos apatinėj daly.
Birute matyt tikejosi iškišt ją, vietoj tos tavo nusižiūrėtos biggrin.gif bet kad bent panašios jos būtų buvusios biggrin.gif
Atsakyti
Zhiezula, ta pirma labai graži. O kurios iš šių dviejų jūs norėjote?
Atsakyti