ogo, ir as net apie ta Birute esu blogo girdejusi nemazai
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 13:32)
Pati ten nesu buvus, bet kiek pažįstamos pasakojo, tai ten kažkoks absurdo teatras, užsisakai suknią, o kai ateini vestuvėms pasiimt, tai būna murzina/netvarkyta/nevalyta Ta Birutė įsivaizduoja esanti suknelių karalienė, pasikėlus ir nesiskaito su klientėm, neduoda suknių matuotis ir pan.
va va... dar laukt teko kol ateis, o poto tai su savim ji ten kalbejo, dzin jai kad is toliausiai vaziavau del jos kaltes, normaliai...peroksidine sene
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 21, 14:39)
va va... dar laukt teko kol ateis, o poto tai su savim ji ten kalbejo, dzin jai kad is toliausiai vaziavau del jos kaltes, normaliai...peroksidine sene
Žiauru, bet mane tai jau net juokas ima iš jos, iš pradžių siutas ėmė kai pasiklausydavau kokius bajerius ji krečia
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 14:03)
Žiauru, bet mane tai jau net juokas ima iš jos, iš pradžių siutas ėmė kai pasiklausydavau kokius bajerius ji krečia
man kolkas stadija, kad siutas ima
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 15:32)
[b]Pati ten nesu buvus, bet kiek pažįstamos pasakojo, tai ten kažkoks absurdo teatras, užsisakai suknią, o kai ateini vestuvėms pasiimt, tai būna murzina/netvarkyta/nevalyta Ta Birutė įsivaizduoja esanti suknelių karalienė, pasikėlus ir nesiskaito su klientėm, neduoda suknių matuotis ir pan.[/b]
oi kaip nervina mane tokie dalykalonui. Tokia boba su jos salonu reikia ryskiai raudonai visiems rodyti
te nesupyksta ant manes zinutes autore
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 21, 15:07)
man kolkas stadija, kad siutas ima
Tikiu, bet siūlau nesinervinti, neverta ji to Išvis Šiauliuose būsimos nuotakėlės sakė, jog verta eiti tik į Graciją, Perloj irgi neleidžia matuotis ir nemandagiai elgiasi konsultantės... Aš dar niekur nėjau, bet apie Kauno salonus irgi esu prisiklausius įvairių dalykėlių Įdomu kaip mann seksis O iš kokio miesto Tu važiavai į Šiaulius?
Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2010 02 21, 15:15)
oi kaip nervina mane tokie dalykalonui. Tokia boba su jos salonu reikia ryskiai raudonai visiems rodyti
[COLOR=darkviolet]te nesupyksta ant manes zinutes autore
O kodėl turėčiau supykt? Aš pageltoninau, nes nenoriu taip jau garsiai varyt Gal kuriai pasisekė pas ją ir viskas ok buvo Pvz. viena mano draugė (šiaulietė) tuokėsi prieš 4,5 metų, ir pas ją nuomojosi suknią, tos draugės mama dirba banke, o Birutė kaip tik su ja turėjo bankinių reikalų, tai aišku, nerizikavo bankininkės dukrai įduot netvarkytą/purviną/ar.pan suknelę
tesiant tema, idedu savo nuziuretas (pirmoji gal kartosis, bet as ja tiesiog isikliopinau )
si taip pat miela savo lengvumu
si ne mano skonio, bet jei butu be blizgalu, gal ir matuociaus
si taip pat miela savo lengvumu
si ne mano skonio, bet jei butu be blizgalu, gal ir matuociaus
Mazgelis, pirmoji labai graži
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 16:54)
oi mergytes, iki mano vestuviu liko apei penkis menesius, o dar nieko nezinau ko noriu
gal kuri nors yra is kedainiu ir zino kokiu vestuviu sukneliu salonu?
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 16:54)
ooo taip.. jei nerasiu nuomos punktuose kazko panasaus..siusiuos
QUOTE(Mazgelis @ 2010 02 21, 18:00)
ooo taip.. jei nerasiu nuomos punktuose kazko panasaus..siusiuos
Tai siūlyčiau paskubėti, vestuvinės suknelės siuvimas ilgokai trunka O kad rasi LT salonuose tokią, tai labai abejoju...