Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

ogo, ir as net apie ta Birute esu blogo girdejusi nemazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 13:32)
Pati ten nesu buvus, bet kiek pažįstamos pasakojo, tai ten kažkoks absurdo teatras, užsisakai suknią, o kai ateini vestuvėms pasiimt, tai būna murzina/netvarkyta/nevalyta doh.gif  Ta Birutė įsivaizduoja esanti suknelių karalienė, pasikėlus ir nesiskaito su klientėm, neduoda suknių matuotis ir pan.

va va... verysad.gif dar laukt teko kol ateis, o poto tai su savim ji ten kalbejo, dzin jai kad is toliausiai vaziavau del jos kaltes, normaliai...peroksidine sene blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 21, 14:39)
va va... verysad.gif dar laukt teko kol ateis, o poto tai su savim ji ten kalbejo, dzin jai kad is toliausiai vaziavau del jos kaltes, normaliai...peroksidine sene  blink.gif

Žiauru, bet mane tai jau net juokas ima iš jos, iš pradžių siutas ėmė kai pasiklausydavau kokius bajerius ji krečia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 14:03)
Žiauru, bet mane tai jau net juokas ima iš jos, iš pradžių siutas ėmė kai pasiklausydavau kokius bajerius ji krečia blink.gif

man kolkas stadija, kad siutas ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 15:32)
[b]Pati ten nesu buvus, bet kiek pažįstamos pasakojo, tai ten kažkoks absurdo teatras, užsisakai suknią, o kai ateini vestuvėms pasiimt, tai būna murzina/netvarkyta/nevalyta doh.gif  Ta Birutė įsivaizduoja esanti suknelių karalienė, pasikėlus ir nesiskaito su klientėm, neduoda suknių matuotis ir pan.[/b]

oi kaip nervina mane tokie dalykalonui. Tokia boba su jos salonu reikia ryskiai raudonai visiems rodyti gun_smilie.gif
te nesupyksta ant manes zinutes autore ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 21 vasario 2010 - 14:16
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 21, 15:07)
man kolkas stadija, kad siutas ima  biggrin.gif

Tikiu, bet siūlau nesinervinti, neverta ji to console.gif Išvis Šiauliuose būsimos nuotakėlės sakė, jog verta eiti tik į Graciją, Perloj irgi neleidžia matuotis blink.gif ir nemandagiai elgiasi konsultantės... Aš dar niekur nėjau, bet apie Kauno salonus irgi esu prisiklausius įvairių dalykėlių doh.gif Įdomu kaip mann seksis biggrin.gif O iš kokio miesto Tu važiavai į Šiaulius?
Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2010 02 21, 15:15)

oi kaip nervina mane tokie dalykalonui. Tokia boba su jos salonu reikia ryskiai raudonai visiems rodyti  gun_smilie.gif
[COLOR=darkviolet]te nesupyksta ant manes zinutes autore
  ax.gif  4u.gif

O kodėl turėčiau supykt? bigsmile.gif Aš pageltoninau, nes nenoriu taip jau garsiai varyt biggrin.gif Gal kuriai pasisekė pas ją ir viskas ok buvo g.gif Pvz. viena mano draugė (šiaulietė) tuokėsi prieš 4,5 metų, ir pas ją nuomojosi suknią, tos draugės mama dirba banke, o Birutė kaip tik su ja turėjo bankinių reikalų, tai aišku, nerizikavo bankininkės dukrai įduot netvarkytą/purviną/ar.pan suknelę biggrin.gif
Atsakyti
tesiant tema, idedu savo nuziuretas (pirmoji gal kartosis, bet as ja tiesiog isikliopinau lotuliukas.gif )

user posted image

si taip pat miela savo lengvumu

user posted image

si ne mano skonio, bet jei butu be blizgalu, gal ir matuociaus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mazgelis, visos trys labai gražios.

O kalbat apie Birutę, susidaro toks įspūdis, kad ji galvoja, jog pas ją geriausios suknelės. Labai jau giria savo tas suknias. Labai jau pasipūtusi. Ne kartą esu pas ją nuomavusis, bet ne vestuvinę suknią, bet viskas buvo gerai.
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mazgelis, pirmoji labai graži bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 16:54)

oi mergytes, iki mano vestuviu liko apei penkis menesius, o dar nieko nezinau ko noriu lotuliukas.gif

gal kuri nors yra is kedainiu ir zino kokiu vestuviu sukneliu salonu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuotaka dovile: 21 vasario 2010 - 16:24
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 21, 16:54)

ooo taip.. ax.gif jei nerasiu nuomos punktuose kazko panasaus..siusiuos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 02 21, 18:00)
ooo taip.. ax.gif  jei nerasiu nuomos punktuose kazko panasaus..siusiuos  tongue.gif

Tai siūlyčiau paskubėti, vestuvinės suknelės siuvimas ilgokai trunka g.gif O kad rasi LT salonuose tokią, tai labai abejoju...
Atsakyti