QUOTE(Meredita @ 2010 01 24, 23:46)
kartais norisi ir zemisku merginu/moteru nuomones,
aš vat labai žemiška
nežinau jau kiek laiko seku šią temą, man relaksas akims, pati tekėjau su džinsais (nu bais originali buvau
) tai į vestuvines suknias man tiesiog malonu pasižiūrėt nors saves iš vis neįsivaizduoju jokioje suknelėje
tai va ką aš noriu pasakyt, o vat man žinokit pačios gražiausios ilgos suknelės, trumpos mano galva gal antrai dienai daugiau tinka, bet čia mano nuomonė
nertos suknios nus ir man nelabai, nors viena nuotaka, kuri dviratuką stūmė fotografijoje labai jaukiai ir šiltai atrodė.
Tiesą sakant visos graikinio stiliaus suknelės man jau pabodo nors kaip suprantu jos "ant bangos" ir supratau kodėl jos atsibodo bent jau man, o apie ieškančių savo suknelės merginas net nekalbu, nes tiek visko peržiūrėjus, tiek persisotinus tų grožybių nenuostabu, kad akys jau nemato to originalo viskas atrodo matyta, peržiūrėta, nusibode...
Nors man patinka pustos suknelės, aišku pūstumas pūstumui nelygus, o kur dar papuošimai, kurie ir lemia suknelės grožį ir skoningumą, man dar labai gražu nuometas, man tai iš vis kaip neatskiriamas nuotakos atributas, o jei dar ilgas
Šeip paskaitinėju ir pasisakymus merginų, kartais mane nustebina nuosprendis kito žmogaus pasirinkimui "neskoninga" kaukšteli kažkas per klaviatūrą, o kodėl neskoninga, todėl, kad kažkam nepatinka? Arba pritrūksta argumento, terkšt įžeidimą į ekraną....... O del ko? Del iliuzijos? Na yra čia mylėtojų žuvytės tipo suknelių, gražios kai kurios ir man tos suknelės, bet nesu jų gerbėja, tai ne gi aš galiu užsipult kažką del skonių skirtumo? Vienos pūstas sukneles vadina tortais, o vat man tortas gali būt ir "žuvytė" ir "graikė" del per didelio kiekio "dekoracijų" ant suknios, bet jei žmogui gražu, man ne, aš linkus nutylėt, o jei jau neusituri, tai gal tada eik pagalvot kaip taktiškai, tai pasakyt.......
nu vienžo man atrodo, kad kiekviena nuotaka nesvarbu ką ji vilkės, "žuvytę", graikę ar dar ką nors prieš tai tuokėsi milijonai ir su "žuvim" ir princesėm, ji vistiek bus originali, nes tai jos vestuvės, tai ji bus fotografijose, tai jos prisiminimai..... nu va tiek