Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Meredita @ 2010 01 24, 22:46)
kartais norisi ir zemisku merginu/moteru nuomones, o ne tik save isaukstinusios damutes, kuriai LT nera nieko pirkti  mirksiukas.gif
jei jau esate tokia isskirtinio skonio, tai tikriausiai ir reiktu konsultuotis ne su mumis, bet su dizaineriais, stilistais...ir tai tikriausiai ne Lietuvos  rolleyes.gif

Tai jeigu norisi tai tokias ir skaitykit. Ko jūs mano nuomonę skaitot ir į ją dar kreipiat dėmesį. smile.gif
Niekur nesakiau, kad esu IŠSKIRTINIO skonio. Tiesiog turiu SAVO SKONĮ ir jo supratimą. tongue.gif O niekas ir nesako, kad jis teisingas ar ne tongue.gif
Su kuo man norisi su tuo ir konsultuojuosi tongue.gif Jei bus noras ir pas LT dizainerius nueisiu tongue.gif smile.gif

O čia, kad būtų į temą smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 24 sausio 2010 - 22:58
QUOTE(Reika @ 2010 01 24, 20:52)

wub.gif wub.gif man labai grazu ax.gif
QUOTE(*didi* @ 2010 01 24, 22:59)
na man pastaroji ideta pusta nelabai,bet pustos suknytes wub.gif pati tekejau su pusta ir ji man buvo graziausia. bigsmile.gif  blush2.gif pvz as nesirinkciau trumpos,nes pati nesijausciau kaip nuotaka.bet cia tik mano nuomone. mirksiukas.gif manau,kiekviena turi surasti  savo suknyte su kuria jausis tikra princese ax.gif
DIETER, o kada tu isteki????????? g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 24, 19:52)

Tie rutuliukai labai žaismingai atrodo biggrin.gif
Tik užpakaly galėtų būt be tos įterptos kitos medžiagos, o būt vientisa kaip ir priekyje. smile.gif
Atsakyti
Dieter,taves nepuolu man tu tokia sava ir beje tu tik savo nuomone isreiski.o tai as gerbiu mirksiukas.gif o apie tekejima paklausiau,nes galvoju,jog esi 2010 metu nuotakele g.gif ar as klistu? ax.gif labai noriu pamatyti tavo suknyte ir tuos spalvotuosiu batelius blush2.gif tikiu busi grazi nuotaka thumbup.gif
Atsakyti
Negraziai Jus cia merginos Dieter uzsipuolet ir siaip is principo uz nieka... Kas per pasakymai, kad ji niekada neistekes? ar kad ji poniute pasiputusi? Visiskas netaktas ir nepagarba kitoms forumo dalyvems! Geda!
Manau, kad nuomones turejimas yra geras bruozas! Jau nekalbant apie savita stiliu. ir nepamirskim forumo temos, nenukrypstant i sona. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 25, 00:53)
Tai jeigu norisi tai tokias ir skaitykit. Ko jūs mano nuomonę skaitot ir į ją dar kreipiat dėmesį. smile.gif
Niekur nesakiau, kad esu IŠSKIRTINIO skonio. Tiesiog turiu SAVO SKONĮ ir jo supratimą. tongue.gif O niekas ir nesako, kad jis teisingas ar ne tongue.gif
Su kuo man norisi su tuo ir konsultuojuosi tongue.gif Jei bus noras ir pas LT dizainerius nueisiu tongue.gif smile.gif

O čia, kad būtų į temą smile.gif
user posted image  user posted image

nuostabios ! wub.gif
Atsakyti
Mažutės, gal nesibarkim, o toliau siūlykim kažką gražaus vestuvėms...Būtent nuotakai wub.gif

Dieter, kur tokias grožybes randi??? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutera: 25 sausio 2010 - 08:44
QUOTE(Meredita @ 2010 01 24, 23:46)
kartais norisi ir zemisku merginu/moteru nuomones,

aš vat labai žemiška bigsmile.gif nežinau jau kiek laiko seku šią temą, man relaksas akims, pati tekėjau su džinsais (nu bais originali buvau laugh.gif ) tai į vestuvines suknias man tiesiog malonu pasižiūrėt nors saves iš vis neįsivaizduoju jokioje suknelėje ax.gif

tai va ką aš noriu pasakyt, o vat man žinokit pačios gražiausios ilgos suknelės, trumpos mano galva gal antrai dienai daugiau tinka, bet čia mano nuomonė bigsmile.gif nertos suknios nus ir man nelabai, nors viena nuotaka, kuri dviratuką stūmė fotografijoje labai jaukiai ir šiltai atrodė.

Tiesą sakant visos graikinio stiliaus suknelės man jau pabodo nors kaip suprantu jos "ant bangos" ir supratau kodėl jos atsibodo bent jau man, o apie ieškančių savo suknelės merginas net nekalbu, nes tiek visko peržiūrėjus, tiek persisotinus tų grožybių nenuostabu, kad akys jau nemato to originalo viskas atrodo matyta, peržiūrėta, nusibode...
Nors man patinka pustos suknelės, aišku pūstumas pūstumui nelygus, o kur dar papuošimai, kurie ir lemia suknelės grožį ir skoningumą, man dar labai gražu nuometas, man tai iš vis kaip neatskiriamas nuotakos atributas, o jei dar ilgas wub.gif

Šeip paskaitinėju ir pasisakymus merginų, kartais mane nustebina nuosprendis kito žmogaus pasirinkimui "neskoninga" kaukšteli kažkas per klaviatūrą, o kodėl neskoninga, todėl, kad kažkam nepatinka? Arba pritrūksta argumento, terkšt įžeidimą į ekraną....... O del ko? Del iliuzijos? Na yra čia mylėtojų žuvytės tipo suknelių, gražios kai kurios ir man tos suknelės, bet nesu jų gerbėja, tai ne gi aš galiu užsipult kažką del skonių skirtumo? Vienos pūstas sukneles vadina tortais, o vat man tortas gali būt ir "žuvytė" ir "graikė" del per didelio kiekio "dekoracijų" ant suknios, bet jei žmogui gražu, man ne, aš linkus nutylėt, o jei jau neusituri, tai gal tada eik pagalvot kaip taktiškai, tai pasakyt.......
nu vienžo man atrodo, kad kiekviena nuotaka nesvarbu ką ji vilkės, "žuvytę", graikę ar dar ką nors prieš tai tuokėsi milijonai ir su "žuvim" ir princesėm, ji vistiek bus originali, nes tai jos vestuvės, tai ji bus fotografijose, tai jos prisiminimai..... nu va tiek bigsmile.gif

Atsakyti
ka galvojate apie sia suknute?
http://images04.olx....VIM-Vilnius.jpg
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 01 25, 12:41)

Man labai idomi 4u.gif
o sita labai grazute
user posted image
...mane kazko traukia tokios , ir nesvarbu man ar kitiem grazu ar ne svarbu man gera butu bigsmile.gif tongue.gif svente mano bus , ne ju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2010 01 25, 01:27)
o apie tekejima paklausiau,nes galvoju,jog esi 2010 metu nuotakele g.gif ar as klistu? ax.gif labai noriu pamatyti tavo suknyte ir tuos spalvotuosiu batelius blush2.gif tikiu busi grazi nuotaka thumbup.gif
Aš galbūt labiau 2011 metų nuotaka smile.gif Pirmiau noriu su universitetu viską baigti biggrin.gif
QUOTE(ingutera @ 2010 01 25, 08:42)
Dieter, kur tokias grožybes randi??? wub.gif
Interneto platybėse, pagal norimą suknelės modelį, pagal dizainerius ar metų kolekcijas bigsmile.gif
QUOTE(@leja @ 2010 01 25, 10:41)

Žuvytės tipo man labai patinka. O ši, kaip su tokiais lapeliai labai įdomiai atrodo. Dauguma 'žuvytės' tipo būna tokios lyg sunkios medžiagos, o ši atrodo lengvutė smile.gif
Atsakyti
Mergaites nesipykit del tokiu nieku... Kadangi kiekviena vasara tenka dalyvauti daugeliu vestuviu ryta, o ir paciai kaip moteriai smagu pazioplineti naujausias tendencijas ir kiekvienu metu "topus" "bangas" tai drystu teigti, kad as cia esu viena seniausiu lankytoju blush2.gif Ir kiekvienais metais jus del to pacio susipesat...
Mano nuomone vestuvine suknele yra ta su kuria tu teki... O ar ji standartine ar ne cia jau kiekvienos asmeninis reiklas mirksiukas.gif
Jusu skoniai skirtingi, kaip ir amzius, pareigos, seimos...

user posted image

user posted image

Atsakyti