va sitos tai ir temines ir dar grazios
suknute2
suknute
per blanki, noretusi spalvu, galejo puokste kitokia pasirinkti
QUOTE(Reika @ 2010 02 19, 20:33)
per blanki, noretusi spalvu, galejo puokste kitokia pasirinkti
man kazkodel nerodo
QUOTE(Reika @ 2010 02 19, 16:21)
Butent is sitos svetaines zadu galvos papuosala uzsisakyt, bet nelabai noriu siustis is JAV, nes prisideda muito mokesciai tai dar bandau aplink ieskoti, bet nelabai sekasi, susidaro ispudis, kad visi fantastikos geriai bazuojasi JAV.
Bet griztam prie sukniu. Gucci, kadangi idetos nuotraukeles butent tos pacios siuvejos, tai ir modeliai teminiai, tik man balta spalva visiskai nesiziuri.
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 19, 19:39)
Butent is sitos svetaines zadu galvos papuosala uzsisakyt, bet nelabai noriu siustis is JAV, nes prisideda muito mokesciai tai dar bandau aplink ieskoti, bet nelabai sekasi, susidaro ispudis, kad visi fantastikos geriai bazuojasi JAV.
Bet griztam prie sukniu. Gucci, kadangi idetos nuotraukeles butent tos pacios siuvejos, tai ir modeliai teminiai, tik man balta spalva visiskai nesiziuri.
Man kazkaip atrodo kad kazka butu galima rasti Lietuvoje, juk cia primena senuosius lietuviu laikus reiktu pas juvelyrus pasiieskot
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 19, 20:39)
Man tos rankoves nelb.. o va sitos tai grazutes.. na tebunie jos bus purpurines ar kokios jus saket norit... bet anos man kazkaip per daug visko
Dar truputuka Jusu nekokiai nuotaikai praskaidrinti
nu dabar as iskeiksiu nuotaka
ta suknele is Sexo ir miesto, dieve baisesnes nuotakos nesu dar maciusi, sukuosena klaikiai sendino,pati suknele tragiska(ir net mano akimis per didele)
na va...
ta suknele is Sexo ir miesto, dieve baisesnes nuotakos nesu dar maciusi, sukuosena klaikiai sendino,pati suknele tragiska(ir net mano akimis per didele)
na va...
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 19, 18:11)
Kad jau nusiramintumet, imetu linkus i dvi suknias is kuriu tikriausiai ir rinksimes, spalva butu vysnine, o ne tos, kurias matote. Viena ir kita
Kadangi tema "vestuvine issvajotoji suknele", manau, galima visoms det ir rodytis tas suknytes, apie kurias svajoja kad ir kokio stiliaus jos bebutu.
Sorceress, jeigu Jusu vestuves bus tematines, tai as tik pavydziu ir linkiu kuo grazesnes sventes ir suknia liuksiskai atrodys ir tikiu, kad Jus labai labai papuos
O siaip nuotakom pastaba.. gali but suknele ne jusu skonio, kazkas gali patikt, galit pati tokios nesirinkt.. taciau manau, kad labai nemandagu zmogui nurodinet, kokia suknyte "privalu" rinktis, privalu, kad butu tradicine balta (nu jau mazu maziausiai ivory), o su tokia reiketu keliaut kazkur kitur o ne i savo pacios suplanuotas vestuves.
Nu ir sita mano zinute uzbaikit niurias kalbas ir megaukites karelijos idetais vaizdais man pirmoji labai grazi..
QUOTE(Reika @ 2010 02 19, 20:05)
nu dabar as iskeiksiu nuotaka
na va...
na va...
svarbiausia, kad plaukuose - miręs paukštis
Ir pabaikit ginčus, dėkit suknias gražias geriau
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 19, 21:24)
O as radau kitu (aisku pigesniu) variantu del savo issvajotosios sukneles uz 3800 suknele butu ta pati, tik kitas miestas
Kaip tik norėjau patarti pasižiūrinėti mažesniuose miestuose, nes ten ir kainos mažesnės Sveikinu