Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Sorceress @ 2010 02 19, 18:33)
Jeigu paziuretumet tos pacios svetaines tikru nuotaku suknias, ten ir baltu yra, bet butent tie modeliukai baltai spalvai man kazkaip nelimpa, reikalauja spalvos. O ir siaip paciai baltos suknios nelabai norisi, tiesiog ne mano spalva.

o ar tu tikrai jausies jaunaja? Juk daugiau niekda gyvenime ir neteks vilketi baltos suknutes?

Aisku as pati tokiu vestuiu nenoreciau ir tokios sukneles nenoreciau, bet cia jusu pasirinkimas smile.gif Siais laikais paziurekit ko tik zmones neprisigalvoja, va Budriene, visokiu temu savo baliam primasto ir greit ziniasklaida sudomino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 19, 19:38)
Tai kai kita karta nauja tema kursit, nepamirskit i aprasyma irasyti "priimam tik tradicines suknias, visas kitas ispeikiam ir siunciam i Halloween'a ir kitas neaiskias temas".

Jus nepykite ant manes, as pasakiau savo nuomone ir tikiu, kad ir kitos merginos kazka pan galvoja,tik naparaso.. musiskes sukneles lb skiriasi, todelir nuomones skiriasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 02 19, 15:41)
o ar tu tikrai jausies jaunaja?

Cia klausimas, is esmes, labai geras, pati saves to klausiu, todel pries pora dienu bandziau ziureti i tradicines sukneles, kai kurios tikrai labai grazios, bet tiesgiog ne man. Kitaip tariant, ant kitu paziuret grazu, bet pati nesijausciau gerai jas devedama.
Jus nepykite ant manes, as pasakiau savo nuomone ir tikiu, kad ir kitos merginos kazka pan galvoja,tik naparaso.. musiskes sukneles lb skiriasi, todelir nuomones skiriasi 4u.gif

Pasakymas nelygus pasakymui, Gucci, siulyciau jums pamastyti apie taktiskumo savoka. Neatejau cia gincytis, atejau pasidalinti tais paciais sukneliu ieskojimo rupesteliais kaip ir jus, ir patikekit, tikrai nesiruosiu metytis replikom, kad daugelis cia ikeltu modeliu man atrodo nuobodus, neidomus ir tinkantys tik i Halloween'a.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 19 vasario 2010 - 17:51
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 19, 19:47)
Cia klausimas, is esmes, labai geras, pati saves to klausiu, todel pries pora dienu bandziau ziureti i tradicines sukneles, kai kurios tikrai labai grazios, bet tiesgiog ne man. Kitaip tariant, ant kitu paziuret grazu, bet pati nesijausciau gerai jas devedama.

Pasakymas nelygus pasakymui, Gucci, siulyciau jums pamastyti apie taktiskumo savoka. Neatejau cia gincytis, atejau pasidalinti tais paciais sukneliu ieskojimo rupesteliais kaip ir jus, ir patikekit, tikrai nesiruosiu metytis replikom, kad daugelis cia ikeltu modeliu man atrodo nuobodus, neidomus ir tinkantys tik i Halloween'a.

As turiu savo nuomone ir ja isreiskiu. Matai, cia ikelia suknele, kad kitos merginos ivertintu as pagal savo skoni ir pan.. vienom vienas grazu, kitom kitas grazu. jei nenori jokiu skaudziu repliku ar pan, tiesiog nekelkite nuotrauku ir viskas bus puiku. jums gal taip pat nepatiktu mano suknele, kuria devejau per savo vestuves, bet cia yra normalu. gal ji jums pasirodys skuduras sluojantis saligatvius, bet man tai visai nesvarbu, as neimu i galva lotuliukas.gif o taktiskumo pas mane pakankamai yra, nes as savo nuomone pakankamai svelniai isreiskiau. nes cia yra daug ikeltu suknuciu, kurios visiskai neatitinka mano skonio, o jusu modeliukas buvo vienas is ji. as nesakau, kad negrazu. tai originalu ir pan, bet galu gale teki tik viena karta savo gyvenime ir mano nuomone, turi atrodyti nuotakiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 19, 18:11)

Kad jau nusiramintumet, imetu linkus i dvi suknias is kuriu tikriausiai ir rinksimes, spalva butu vysnine, o ne tos, kurias matote. Viena ir kita

wow, pasakiski modeliai, isivaizduoju kokios isimintinos bus vestuves wub.gif kadangi esu RPG ir fantastikos gerbeja, tai sakau SUPER nuotaka busit wub.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 19, 18:22)
As nenoriu izeisti jusu, cia jusu pasirinkimas, bet cia Viduramziu sukneles, o ne vestuvines doh.gif as su tokia suknele i Helovyna eiciau, bet ne i vestuves... doh.gif as paga suknele sprendziu, kad vestuves vyks pilyje, bet vistiek man cia kazkaip nesiziuri ji vestuviniu sukneliu temeleje 4u.gif

na man leopardo rastas tik helowynui tinkamas,na bet buna zmones nesioja ji kasdiena smile.gif
kiekvieno skonis kitoks, kiekviena bus tokia nuotaka , kokia pati nores buti, viena rinksis tikros princeses suknele pusta iki begalybes, kita trumpute(kuri primins paprasta suknute, o ne iskilminga),trecia eis su baltu kostiumeliu, dar kita raudona arba juoda uzsivilks...cia kiekvienos pasirinkimas, bet turekit takto gal, gi nesakom mamos,kad ju kudikei baisus(o tik nusisypsom ir sako "koks mielas")
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 02 19, 19:59)
wow, pasakiski modeliai, isivaizduoju kokios isimintinos bus vestuves wub.gif  kadangi esu RPG ir fantastikos gerbeja, tai sakau SUPER nuotaka busit wub.gif
na man leopardo rastas tik helowynui tinkamas,na bet buna zmones nesioja ji kasdiena smile.gif
kiekvieno skonis kitoks, kiekviena  bus tokia nuotaka , kokia pati nores buti, viena rinksis tikros princeses suknele pusta iki begalybes, kita trumpute(kuri primins paprasta suknute, o ne iskilminga),trecia eis su baltu kostiumeliu, dar kita raudona arba juoda uzsivilks...cia kiekvienos pasirinkimas, bet turekit takto gal, gi nesakom mamos,kad ju kudikei baisus(o tik nusisypsom ir sako "koks mielas")

vaikucio nenusipirksi parduotuvej kaip sukneles smile.gif
Atsakyti
gi nesakom mamos,kad ju kudikei baisus(o tik nusisypsom ir sako "koks mielas")
[/quote]

Taikliai pasakyta thumbup.gif thumbup.gif tiesiog manau baikit pyktis, juk tikrai kiekviena renkames pagal save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 02 19, 20:02)
Taikliai pasakyta  thumbup.gif  thumbup.gif tiesiog manau baikit pyktis, juk tikrai kiekviena renkames pagal save  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 19, 15:57)
As turiu savo nuomone ir ja isreiskiu.

Reiskia, nemokate mandagiai jos isreiksti wink.gif
Matai, cia ikelia suknele, kad kitos merginos ivertintu as pagal savo skoni ir pan..

Butent, tai ir issakyk savo nuomone, kad nepatinka, kad ne tavo skonio, kad nepatinka detales ar spalva, o ne vos ne zmogu debilu isvadint del to, kad issirinkko suknele, neatitinkancia tavo kriteriju.
gal ji jums pasirodys skuduras sluojantis saligatvius

Gal, bet tokio zodyno nesirinkciau bet kokiu atveju, tai ir yra taktas.
QUOTE(Reika @ 2010 02 19, 15:59)
wow, pasakiski modeliai, isivaizduoju kokios isimintinos bus vestuves wub.gif  kadangi esu RPG ir fantastikos gerbeja, tai sakau SUPER nuotaka busit wub.gif

Mes kaip tik ir planuojam viduriuka tarp viduramziu ir fantastikos daryt, ar gausis, ar ne, cia jau kitas klausimas smile.gif
Atsakyti
jei nepatinka visada galima susilaikyti ir patyleti smile.gif
man asmeniskai grazi suknele ir jei darys atitinkama tematika bus faina, speju ir sveciai apsirengs atitinkamai smile.gif

pvz:
http://www.weddingin...-wedding-theme/
(tik sitos vestuves tikrai afigienai brangios)

blush2.gif user posted image speju lietuvoj toki rast sunku butu
http://www.medievalb...on-circlet1.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 19 vasario 2010 - 18:23
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 19, 20:15)

Zodis debilas lietuviu kalboje nevartotinas, yra lietuviskas zodis "kvailys". As jusu tikrai nepavadinau taip, kaip sakote. tiesiog dar kartele pasikartosiu, kad tai ne vestuvine suknele. ir man toks stilius nepriimtinas ir nematau reikalo jums dbr gintis ir irodineti, kad as akiplesa. tekekit jus su kuo tik norit. as jusu nepazistu, jus manes ir nera ko cia pyktis del kazkokiu tai kvailu sukneliu box.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 02 19, 20:21)
jei nepatinka visada galima susilaikyti ir patyleti smile.gif
man asmeniskai grazi suknele ir jei darys atitinkama tematika bus faina, speju ir sveciai apsirengs atitinkamai smile.gif

pvz:
http://www.weddingin...-wedding-theme/
(tik sitos vestuves tikrai afigienai brangios)

blush2.gif user posted image speju lietuvoj toki rast sunku butu
http://www.medievalb...on-circlet1.JPG

Cia tai jau elfu karalyste thumbup.gif
Atsakyti
http://www.rivendellbridal.com/ va tinklapis , tai vestuvine tematine suknele.
vestuvine

va Tikros nuotakos, su suknelem is ju
http://www.rivendell...bridespage.html

user posted image wub.gif
tik neuzsipulkit jaunikio,kad sis be kelniu,

user posted image wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 19 vasario 2010 - 18:30