QUOTE(Dieter @ 2010 02 19, 07:54)
Kokia čia turėtų būt suknelė už 7000lt
Netradicine ir ne balta, salonuose nekaba, jeigu kabetu, mielu noru imciau, turbut pinigu maziau isleist imanoma butu.
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 19, 08:30)
man ziauriai keista, kad uz 7000lt kazkas siais laikas nuomojais sukneles
Ji nebutu nuomojama, o butu siuvama, taigi kaina iskart kyla
noreciau pamatyti ja..
Imesiu linka gale ziniuko
nemanau, kad verta tokia pinigu suma investuoti tik i suknele vienai dienai..
Tai va, mane irgi tokios mintys kankina, bet kad pigiau nieks cia tokiu sukniu nesiuna.
na bet jei jus turite kruvas pinigu, tai zinoma, kam varzyti savo norus
Pinigu jus turite tikriausiai daugiau negu mes, bet juk nieks netrukdo susitaupyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 19, 08:51)
Matot, žmonėms ir nebūtina, kad kaina šviestų ant suknelės.
Patikek, ant tos suknios, kur issirinkom, kaina tikrai nesviecia
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 19, 08:58)
Na nemanau, kad buciau jautusis geriau, jei buciau vilkejusi 7 kartus brangesne suknele
Matai, suknele perkate pagal tai, su kuo jaustumetes patogiai bei savimi. Man asmeniskai butent vestuvems prie sirdies visai nelimpa graikinio stiliaus suknutes, tikrai grazu paziuret, bet ne man. O del kainos, cia labai realiatyvus dalykas, jeigu ta pacia suknia galeciau nusipirkt uz puse tiek, imciau net negalvodama, bet deja...
cia kitos merginos uz 3500lt perka graziausias suknutes (cia paskutinysis pvz) ir galvoja, jog brangu
O ar as kur nors sakiau, kad man toks suknios kaina neatrodo brangi?
QUOTE(Dieter @ 2010 02 19, 09:54)
Tai ir aš norėčiau pamatyti tą suknelę už 7000lt. Labai jau smalsu pasidarė.
Manau, kad viskas turi būti proto ribose, mergina pati pasakė, kad 'piniguose nesimaudo', tai kam ir smaugtis dėl tokios kainos ar dar imti paskolą norint susituokti.
Manau, kad viskas turi būti proto ribose, mergina pati pasakė, kad 'piniguose nesimaudo', tai kam ir smaugtis dėl tokios kainos ar dar imti paskolą norint susituokti.
Biudzeto paskirtsymas labai individualus kiekvienai porai, vieniem svarbu isvaziuot i uzsieni, o vestuviu vakariene daryti minimalia. Kiti nori tuoktis 5 zvagzduciu viesbuty ir valgyt ikrus, o kelione ar suknia nera svarbi. Mum butent issirinkta suknia svarbi tuo, kad ji duktuoja visa vestuviu tema.
Kad jau nusiramintumet, imetu linkus i dvi suknias is kuriu tikriausiai ir rinksimes, spalva butu vysnine, o ne tos, kurias matote. Viena ir kita