Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

Nu bet jau kaz uzispuolet visos kaipo sirses, o aplinkybiu tai nei zinot, anei numanot. Visu pirma, tai tuoksimes ne Lietuvoje, taigi kainu atitikimas visiskai nevienodas. Man suknia atsieitu 1400-1600 svaru, pavertus i litus kainuoja daug, bet mes juk ne litais svente keliame doh.gif
QUOTE(Dieter @ 2010 02 19, 07:54)
Kokia čia turėtų būt suknelė už 7000lt mastau.gif

Netradicine ir ne balta, salonuose nekaba, jeigu kabetu, mielu noru imciau, turbut pinigu maziau isleist imanoma butu.
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 19, 08:30)
man ziauriai keista, kad uz 7000lt kazkas siais laikas nuomojais sukneles doh.gif

Ji nebutu nuomojama, o butu siuvama, taigi kaina iskart kyla
noreciau pamatyti ja..

Imesiu linka gale ziniuko wink.gif
nemanau, kad verta tokia pinigu suma investuoti tik i suknele vienai dienai..

Tai va, mane irgi tokios mintys kankina, bet kad pigiau nieks cia tokiu sukniu nesiuna.
na bet jei jus turite kruvas pinigu, tai zinoma, kam varzyti savo norus mirksiukas.gif

Pinigu jus turite tikriausiai daugiau negu mes, bet juk nieks netrukdo susitaupyti wink.gif
QUOTE(Dieter @ 2010 02 19, 08:51)
Matot, žmonėms ir nebūtina, kad kaina šviestų ant suknelės. smile.gif

Patikek, ant tos suknios, kur issirinkom, kaina tikrai nesviecia
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 19, 08:58)
Na nemanau, kad buciau jautusis geriau, jei buciau vilkejusi 7 kartus brangesne suknele smile.gif

Matai, suknele perkate pagal tai, su kuo jaustumetes patogiai bei savimi. Man asmeniskai butent vestuvems prie sirdies visai nelimpa graikinio stiliaus suknutes, tikrai grazu paziuret, bet ne man. O del kainos, cia labai realiatyvus dalykas, jeigu ta pacia suknia galeciau nusipirkt uz puse tiek, imciau net negalvodama, bet deja...
cia kitos merginos uz 3500lt perka graziausias suknutes (cia paskutinysis pvz) ir galvoja, jog brangu 4u.gif

O ar as kur nors sakiau, kad man toks suknios kaina neatrodo brangi? wink.gif
QUOTE(Dieter @ 2010 02 19, 09:54)
Tai ir aš norėčiau pamatyti tą suknelę už 7000lt. Labai jau smalsu pasidarė. biggrin.gif
Manau, kad viskas turi būti proto ribose, mergina pati pasakė, kad 'piniguose nesimaudo', tai kam ir smaugtis dėl tokios kainos ar dar imti paskolą norint susituokti. smile.gif

Biudzeto paskirtsymas labai individualus kiekvienai porai, vieniem svarbu isvaziuot i uzsieni, o vestuviu vakariene daryti minimalia. Kiti nori tuoktis 5 zvagzduciu viesbuty ir valgyt ikrus, o kelione ar suknia nera svarbi. Mum butent issirinkta suknia svarbi tuo, kad ji duktuoja visa vestuviu tema.

Kad jau nusiramintumet, imetu linkus i dvi suknias is kuriu tikriausiai ir rinksimes, spalva butu vysnine, o ne tos, kurias matote. Viena ir kita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 19 vasario 2010 - 17:16
QUOTE(Blondie* @ 2010 02 19, 18:06)
Tiesą sakant ant jūsų ji daug gražiau žiūris, nei ant modelio. Atrodo, lyg būtų dvi skirtingos suknelės, pirmosios spalva man net nelabai patiko, o balta - klasika.

Ir tikrai ne tortas smile.gif
Atsakyti
Oi kaip susibalamutyjo visas tekstas, einu paredaguosiu.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 19, 19:15)
Oi kaip susibalamutyjo visas tekstas, einu paredaguosiu.

As nenoriu izeisti jusu, cia jusu pasirinkimas, bet cia Viduramziu sukneles, o ne vestuvines doh.gif as su tokia suknele i Helovyna eiciau, bet ne i vestuves... doh.gif as paga suknele sprendziu, kad vestuves vyks pilyje, bet vistiek man cia kazkaip nesiziuri ji vestuviniu sukneliu temeleje 4u.gif

atleiskite man jei buvau grubi, bet cia mano nuomone 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NinaAtina @ 2010 02 19, 19:11)
Ir tikrai ne tortas smile.gif

na as buvau minejusi, kad tortukai man nepatinka, o i lengvutes suknutes grazu paziureti kai kitos nuotakeles vilki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 19, 18:22)
As nenoriu izeisti jusu, cia jusu pasirinkimas, bet cia Viduramziu sukneles, o ne vestuvines doh.gif as su tokia suknele i Helovyna eiciau, bet ne i vestuves... doh.gif as paga suknele sprendziu, kad vestuves vyks pilyje, bet vistiek man cia kazkaip nesiziuri ji vestuviniu sukneliu temeleje 4u.gif

Papildyta:
na as buvau minejusi, kad tortukai man nepatinka, o i lengvutes suknutes grazu paziureti kai kitos nuotakeles vilki smile.gif

Man tai irgi cia i vestuvine suknele net nepanasu... gerbiant autore, daugiau net nekomentuosiu, nes kaip sakant del skonio nesigincijama. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 19, 15:22)
As nenoriu izeisti jusu, cia jusu pasirinkimas, bet cia Viduramziu sukneles, o ne vestuvines doh.gif

Butent, o kadangi mes viduramziu vestuves planuojam, tai viskas labai tvarkingai i savo vietas sustoja wink.gif
as su tokia suknele i Helovyna eiciau

Tai prasom i sveikata, o kas draudzia?
bet vistiek man cia kazkaip nesiziuri ji vestuviniu sukneliu temeleje 4u.gif

A velnias, matai as kokia vista, nezinojau kad cia tik su tradicinem sukniom i sita tema galima uzeit doh.gif
Atsakyti
[quote=*GUCCI*,2010 02 19, 18:22]

Papildyta:
oi negaliu prisijuokiau biggrin.gif
Bet cia vel kiekvieno pasirinkimo laisve, jei nori karalisku vestuviu ir susigalvojo tokia tema tai kodel gi ne, bet nelabai tada suprantu kodel ne balta ta suknele? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 02 19, 15:29)
ne, bet nelabai tada suprantu kodel ne balta ta suknele?  blink.gif

Jeigu paziuretumet tos pacios svetaines tikru nuotaku suknias, ten ir baltu yra, bet butent tie modeliukai baltai spalvai man kazkaip nelimpa, reikalauja spalvos. O ir siaip paciai baltos suknios nelabai norisi, tiesiog ne mano spalva.
Atsakyti
[quote=Sorceress,2010 02 19, 19:29]Butent, o kadangi mes viduramziu vestuves planuojam, tai viskas labai tvarkingai i savo vietas sustoja wink.gif
[/quote

Na bet tuomet kodel ji ne balta? as suprasciau jeu jus pageidautumet jog sveciai butu su tokios suknio, bet nuotakai ji mano nuomone visai netinkama blink.gif

Tai prasom i sveikata, o kas draudzia?
[/quote]

4u.gif

A velnias, matai as kokia vista, nezinojau kad cia tik su tradicinem sukniom i sita tema galima uzeit doh.gif
[/quote]

Na netradicinem suknutem yra atskira temele.. buvau uzejusi kada i ja, tai visokiu galima ten prisiziureti lotuliukas.gif tai jusiske ten lb tiktu 4u.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GUCCI*: 19 vasario 2010 - 17:36
GUCCI labai dekui, malonu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 19, 15:34)
Na netradicinem suknutem yra atskira temele.. buvau uzejusi kada i ja, tai visokiu galima ten prisiziureti lotuliukas.gif tai jusiske ten lb tiktu 4u.gif

Tai kai kita karta nauja tema kursit, nepamirskit i aprasyma irasyti "priimam tik tradicines suknias, visas kitas ispeikiam ir siunciam i Halloween'a ir kitas neaiskias temas".
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 19, 19:33)
Jeigu paziuretumet tos pacios svetaines tikru nuotaku suknias, ten ir baltu yra, bet butent tie modeliukai baltai spalvai man kazkaip nelimpa, reikalauja spalvos. O ir siaip paciai baltos suknios nelabai norisi, tiesiog ne mano spalva.

Bet juk gali buti yvori spalva ar sampanine.. nes juk ne visoms ir tinka balta spalva.. smile.gif na bet as daugiau nebekomentuosiu. linkiu smagios sventes ir lauksim nuotraukyciu 4u.gif
Atsakyti