Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 19, 14:07)
Na ta Maggiesottero suknute gana grazi wub.gif nes man paciai nepatinka tos tortiskos suknutes, bet ir nesu megeja graikisko stiliaus suknuciu. man grazu paziureti ant manekeniu, bet pati tai tikrai tokios nenorejau smile.gif

As manau kiek moteru tiek skoniu, vienoms tas grazu kitoms kitas... ir kiekviena aisku renkasi pagal save... As manau kad siuo metu yra pacios madingiausios paprastos lengvos sukneles, bet aisku kam patinka tortai prasom smile.gif mano drauge pernai zenyjosi su tokia pusta suknele, tai ir pati pavargo per visa diena su tokia, ir patogu nebuvo... o is kitos puses mes norim ir vestuviu paprastu, graziu, todel jei ateiciau su suknele uz 7000 lt tai nebuciau suprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 02 19, 15:13)
As manau kiek moteru tiek skoniu, vienoms tas grazu kitoms kitas... ir kiekviena aisku renkasi pagal save... As manau kad siuo metu yra pacios madingiausios paprastos lengvos sukneles, bet aisku kam patinka tortai prasom smile.gif mano drauge pernai zenyjosi su tokia pusta suknele, tai ir pati pavargo per visa diena su tokia, ir patogu nebuvo... o is kitos puses mes norim ir vestuviu paprastu, graziu, todel jei ateiciau su suknele uz 7000 lt tai nebuciau suprasta smile.gif

Na sutinku su jumis, kad dbr yra lengvu suknuciu bumas drinks_cheers.gif bet toms, kurios tuokiasi ziema ar rudeni kada jau buna salciau, tai ne kas su tom lengvom suknutes, perpuciamos kiaurai jos smile.gif tad tokios labiau tinka vasara, kada buna karsta.. bet musu vasaros nera jau tokios karstos ir sausos... per musu vestuves buvo 35 laipsniai karscio, pati karsciausia vasaros diena.. buvo suknu vien jau nuo to karscio, bet nei makiazas nubego, nei pavargau su suknele savo, nors isties ji buvo sunki.. bet uz ta grozi galima ir pakenteti smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Karelija,2010 02 19, 16:16]

user posted image

Sita wub.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 02 19, 14:25)
user posted image

mane tai žavi šita, tokia paprastutė, elegantiška  wub.gif

grazi wub.gif

tik tokiai reikia idealios figuros, ugio ir...krutines... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 02 19, 15:16)

O man sitos, ypac pirma... wub.gif tikrai, kiek zmoniu, tiek nuomoniu bigsmile.gif man labai grazu lengvutes suknytes, bet turbut jei ir 20 kartu tekeciau, vis tiek rinkciausi daikta, panasu i torta biggrin.gif nemegstu labai pustu, bet siek tiek pustos man laabai grazu...
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 19, 15:56)
Na sutinku su jumis, kad dbr yra lengvu suknuciu bumas drinks_cheers.gif bet toms, kurios tuokiasi ziema ar rudeni kada jau buna salciau, tai ne kas su tom lengvom suknutes, perpuciamos kiaurai jos smile.gif  tad tokios labiau tinka vasara, kada buna karsta.. bet musu vasaros nera jau tokios karstos ir sausos... per musu vestuves buvo 35 laipsniai karscio, pati karsciausia vasaros diena.. buvo suknu vien jau nuo to karscio, bet nei makiazas nubego, nei pavargau su suknele savo, nors isties ji buvo sunki.. bet uz ta grozi galima ir pakenteti smile.gif

gal idetimet savo suknute?... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 02 19, 16:40)
gal idetimet savo suknute?...  ax.gif

Mielai mirksiukas.gif

Va cia ant manekenes smile.gif

suknute

O cia ant manes smile.gif (cia su broliu)

suknele2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GUCCI*: 19 vasario 2010 - 16:41
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Karelija jus graziu suknuciu idejot wub.gif cia yra tokiu, net kur noreciau apsivilkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 19, 17:27)
Mielai mirksiukas.gif
Va cia ant manekenes smile.gif
suknute
O cia ant manes smile.gif (cia su broliu)
suknele2

Tiesą sakant ant jūsų ji daug gražiau žiūris, nei ant modelio. Atrodo, lyg būtų dvi skirtingos suknelės, pirmosios spalva man net nelabai patiko, o balta - klasika.
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 02 19, 19:06)
Tiesą sakant ant jūsų ji daug gražiau žiūris, nei ant modelio. Atrodo, lyg būtų dvi skirtingos suknelės, pirmosios spalva man net nelabai patiko, o balta - klasika.

dekui 4u.gif jei buciau suknele rinkusis tik is paveiksliuko, tikriausiai nebuciau jos isirinkusi smile.gif
Atsakyti