Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Dieter @ 2010 02 19, 12:51)
Matot, žmonėms ir nebūtina, kad kaina šviestų ant suknelės. smile.gif Yra ir tokių, kur tikrai matosi, kad ne iš pigiųjų smile.gif

O šiaip, jei žmogus nori ir gali, prašom mirksiukas.gif Nes kitaip būtų nenormalu, kad pirkti brangesnę ir skanesnę duoną, jeigu tu ją vistiek pašalinsi. Taip ir čia, kam vienai dienai, o tam, kad žmogus jaustųsi puikiai. smile.gif

Na nemanau, kad buciau jautusis geriau, jei buciau vilkejusi 7 kartus brangesne suknele smile.gif Bet kitom merginom buna taip (gyvenime yra ne vienas pvz) kai pinigu turi tiek daug, kad is to jau nzn kas yra perka brangius drabuzius, bet jie atrodo kaip skudurai.. ir kad nebutu cia taip, kad kaina didziule, o nera i ka ziureti.. gal si meraite imes savo suknutes foto ir visos nuspresim ar ji verta sitokiu pinigu.. g.gif cia kitos merginos uz 3500lt perka graziausias suknutes (cia paskutinysis pvz) ir galvoja, jog brangu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 19, 09:54)
Kokia čia turėtų būt suknelė už 7000lt mastau.gif

Madonnoj šita berods panašiai kainuoja
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulės zuikutis: 19 vasario 2010 - 11:19
O as nusprendziau savo suknele siutis. Ir ji man kainuos iki 700 lt. Nuejau pas siuveja papasakojau kokios noriu, ir manau ji tikrai mane suprato smile.gif dabar reikia tik medziagas issirinkti ir laukti rezultato. Ir nemanau kad prasciau atrodysiu nei su suknele uz 7000 lt. cia kuri yra paskutine man net nepatinka...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 02 19, 12:33)
O as nusprendziau savo suknele siutis. Ir ji man kainuos iki 700 lt. Nuejau pas siuveja papasakojau kokios noriu, ir manau ji tikrai mane suprato smile.gif dabar reikia tik medziagas issirinkti ir laukti rezultato. Ir nemanau kad prasciau atrodysiu nei su suknele uz 7000 lt. cia kuri yra paskutine man net nepatinka...
4u.gif

o kokio jūs stiliaus siūsitės, gal galit įdėti foto smile.gif
iš kokio miesto esate?
siūnatės pas siuvėją ar salone?
Atsakyti
Tai ir aš norėčiau pamatyti tą suknelę už 7000lt. Labai jau smalsu pasidarė. biggrin.gif
Manau, kad viskas turi būti proto ribose, mergina pati pasakė, kad 'piniguose nesimaudo', tai kam ir smaugtis dėl tokios kainos ar dar imti paskolą norint susituokti. smile.gif

Yra žmonių (pvz Valentaitė, Jasaitytė) kurie gali sau leisti siūtis pas dizainerius už dar didesnes sumas. Ir šiaip, pažiūrėjus į tas sukneles, man asmeniškai jos tiek vertos. smile.gif

O dėl paskutiniosios, na daug darbo įdėta, žinoma mes nežinom ar tai ir rankų darbo pridėta, nors manyčiau, kad taip. Ir susidaro tokios sumos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 02 19, 12:36)
o kokio jūs stiliaus siūsitės, gal galit įdėti foto smile.gif
iš kokio miesto esate?
siūnatės pas siuvėją ar salone?

As noriu tokios paprastos, lengvai krentancios, truputi zerincios (nes kaip sarka as kur blizga ten grazu smile.gif ) ir noriu kad butu nuoga nugara smile.gif Siusiuos pas siuveja, man ja rekomendavo, nors is pat pradziu svajojau apie dizainerei Egidiju berods, bet ten butu atsieje apie 3000, nemanau kad prasciau pasius mano siuveja, nes labai lengvai su ja risosi kalba. Nuotraukos neturiu, tik pati pasipiesiau modeliuka ir nusinesiau pas ja smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

mane tai žavi šita, tokia paprastutė, elegantiška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 02 19, 13:18)
Madonnoj šita berods panašiai kainuoja
user posted image

visai net negrazi schmoll.gif nesideciau tokios net uz dyka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(iena @ 2010 02 19, 14:25)
user posted image

user posted image

mane tai žavi šita, tokia paprastutė, elegantiška  wub.gif

bukite atsargi jei ja norit vilketi per vestuves, nes buvo viena mergina pardavimui idejusi sia suknele. Na kaip ji atrode su ja apsivilkusi per savo vestuves. vaizdelis tai ne koks.. schmoll.gif is paziuros pagalvojau kokia negrazi suknele, o kai pamaciau ant manekenes, tai ji visai grazute.. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(NinaAtina @ 2010 02 19, 14:15)
As noriu tokios paprastos, lengvai krentancios, truputi zerincios (nes kaip sarka as kur blizga ten grazu smile.gif ) ir noriu kad butu nuoga nugara smile.gif Siusiuos pas siuveja, man ja rekomendavo, nors is pat pradziu svajojau apie dizainerei Egidiju berods, bet ten butu atsieje apie 3000, nemanau kad prasciau pasius mano siuveja, nes labai lengvai su ja risosi kalba. Nuotraukos neturiu, tik pati pasipiesiau modeliuka ir nusinesiau pas ja smile.gif

Bet juk vistiek eskiziuka pieset pagal kazkokios sukneles silueta smile.gif bent kazka panasaus ikelkit smile.gif o jus pas ta siuveja esate ka nors siuvusis?
Atsakyti
aišku ir toks modeliukas ne visoms tinka... aš ne būtent tokios norėčiau, bet tokios, kuri lengvai kristų, nugarytė būtų atvira, dar graikiškos man gražu, bet kartais merginos su jomis atrodo kaip nėščios...

Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 02 19, 14:31)
aišku ir toks modeliukas ne visoms tinka... aš ne būtent tokios norėčiau, bet tokios, kuri lengvai kristų, nugarytė būtų atvira,  dar graikiškos man gražu, bet kartais merginos su jomis atrodo kaip nėščios...

Jei jus auksta ir smulkute, tai atrodysite pasakiskai, bet jei jus zema ir kiek stambesne, tai atrodysit kaip ta mergina kur dave skelbima savo suknutei... verysad.gif todel bukit atsargi rinkdamasis si modeliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
As matavausi graikisko tipo suknele, tai man labai nepatiko, nors esu auksta ir kuda, bet vis tiek jauciausi kaip nescia biggrin.gif todel siusiuos suknele platejancia nuo klubu smile.gif

Siaip negaliu ikelti jokios nuotraukos nes pati dirbu su drabuziais ir modeliuka tiesiog susimasciau smile.gif bet sitam puslapy yra visokiu plevenanciu, netortisku suknyciu smile.gif

http://www.maggiesot...px?style=AD3371

PAs ta siuveja nesu nieko siuvusi, bet mastau kad reikes pasisiuti brolio vestuvems suknyte, nes jis zenijasi pries mane, bet kazkoked pasitikiu ta siuveja smile.gif

http://lina.yolasite.com/darbai.php

Va cia yra jos darbeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 02 19, 14:53)
As matavausi graikisko tipo suknele, tai man labai nepatiko, nors esu auksta ir kuda, bet vis tiek jauciausi kaip nescia biggrin.gif todel siusiuos suknele platejancia nuo klubu smile.gif

Siaip negaliu ikelti jokios nuotraukos nes pati dirbu su drabuziais ir modeliuka tiesiog susimasciau smile.gif bet sitam puslapy yra visokiu plevenanciu, netortisku suknyciu smile.gif

http://www.maggiesot...px?style=AD3371

PAs ta siuveja nesu nieko siuvusi, bet mastau kad reikes pasisiuti brolio vestuvems suknyte, nes jis zenijasi pries mane, bet kazkoked pasitikiu ta siuveja  smile.gif

http://lina.yolasite.com/darbai.php

Va cia yra jos darbeliu smile.gif

Na ta Maggiesottero suknute gana grazi wub.gif nes man paciai nepatinka tos tortiskos suknutes, bet ir nesu megeja graikisko stiliaus suknuciu. man grazu paziureti ant manekeniu, bet pati tai tikrai tokios nenorejau smile.gif
Atsakyti