Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 18, 16:09)
O as suradau savo issvajotaja vestuvine suknele, kuri man labai tiko ir patiko, bet siek tiek per brangi manau, tai bandysiu susirast is kitu saltiniu tokia  doh.gif

kokia ir kiek?
Atsakyti
QUOTE(resava @ 2010 02 16, 13:05)
Labuka

Minejai, kad vamp matavaisi keleta variantu, visu pirma as galvojau kad ten tik siuva, bet malonu zinoti kad ir nuomuoja, nes issirinkau suknute is ju, bet galvojau siutis. Tik labai idomu kokios ten kainos, gal galetum siek tiek apsviesti? aciu

Tai kad nelabai verta nuomuotis.. Nes pirkimo ir nuomos kaina nelabai skiriasi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 02 18, 14:15)
kokia ir kiek?

user posted image
tokia,as auksta tai labai tiko ir graziai siuvineta realiai, medziaga labai lengvute ir atspalvis toks, kokio norejau. Tik parduot gali, 3800 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 18, 15:53)
user posted image
tokia,as auksta tai labai tiko ir graziai siuvineta realiai, medziaga labai lengvute ir atspalvis toks, kokio norejau. Tik parduot gali, 3800  g.gif

Graži... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 18, 15:53)
tokia,as auksta tai labai tiko ir graziai siuvineta realiai, medziaga labai lengvute ir atspalvis toks, kokio norejau. Tik parduot gali, 3800  g.gif

Graži, manau, verta tokios sumos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 18, 16:53)

grazi tikrai labai wub.gif
Atsakyti
Paskutinė suknutė labai graži, bet kaina labai didelė.
Atsakyti
Jungiuosi ir as i jusu sukniu ieskotoju gretas. Pamaciau kad kainas diskutuojat ir pakraupau, kad mano nusiziureta suknia dvigubai tiek, kiek paskutineje nuotraukeleje matoma kainuoja, o piniguose tai tikrai nesimaudom. Sakau, gal reik norus tvardyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 19, 04:20)
Jungiuosi ir as i jusu sukniu ieskotoju gretas. Pamaciau kad kainas diskutuojat ir pakraupau, kad mano nusiziureta suknia dvigubai tiek, kiek paskutineje nuotraukeleje matoma kainuoja, o piniguose tai tikrai nesimaudom. Sakau, gal reik norus tvardyt  lotuliukas.gif

As suknytes irgi dar neturiu... na bet planuoju jai skirti max 2000 Lt rolleyes.gif

ir tikrai tik nuomosiu! nes kiek draugiu pirkosi, o dabar, praejus keliems metams, jau sako tikrai gailisi del to, sako "vis stumdo ta suknia spintoje tai i viena puse, tai i kita- ir jokios naudos"...prisiminimams tai neturi itakos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 19, 02:20)
Jungiuosi ir as i jusu sukniu ieskotoju gretas. Pamaciau kad kainas diskutuojat ir pakraupau, kad mano nusiziureta suknia dvigubai tiek, kiek paskutineje nuotraukeleje matoma kainuoja, o piniguose tai tikrai nesimaudom. Sakau, gal reik norus tvardyt  lotuliukas.gif

Kokia čia turėtų būt suknelė už 7000lt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 19, 04:20)

nzn mergaites, juk krize, o jus ziurit i tokias brangias suknutes doh.gif kazkaip man keista, kai as pati orientavausi i 1500lt vertes suknele (nuomos kaina) tai man ziauriai keista, kad uz 7000lt kazkas siais laikas nuomojais sukneles doh.gif noreciau pamatyti ja.. ten gal ta suknele aukso siulais siuvineta ar Statkeviciaus ranku darbo g.gif bet nemanau, kad verta tokia pinigu suma investuoti tik i suknele vienai dienai.. uz tuos pinigus geriau i koki Tailanda su vyru nuvaziuociau wub.gif o juk ant sukneles nebus uzrasyta kaina, kad ji kainuoja tokius didelius pinigus.. doh.gif na bet jei jus turite kruvas pinigu, tai zinoma, kam varzyti savo norus mirksiukas.gif
Atsakyti
Matot, žmonėms ir nebūtina, kad kaina šviestų ant suknelės. smile.gif Yra ir tokių, kur tikrai matosi, kad ne iš pigiųjų smile.gif

O šiaip, jei žmogus nori ir gali, prašom mirksiukas.gif Nes kitaip būtų nenormalu, kad pirkti brangesnę ir skanesnę duoną, jeigu tu ją vistiek pašalinsi. Taip ir čia, kam vienai dienai, o tam, kad žmogus jaustųsi puikiai. smile.gif
Atsakyti