Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 12, 15:07)
O tai kur tu tą didesnę krūtinę sukiši, jei ten tik A dydžiui korsetas išformuotas? smile.gif

į rankoves bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 02 12, 15:17)
į rankoves  bigsmile.gif

užsikvatojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as cia ne i tema, bet gal kuri yra domejusis, o gal net siuvusis suknele cia:
http://public.fotki.com/vestuvius/
kazkaip susidomejau, jei kokybe medziageliu gera, tai gal verta rizikuot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2010 02 13, 00:31)
as cia ne i tema, bet gal kuri yra domejusis, o gal net siuvusis suknele cia:
http://public.fotki.com/vestuvius/
kazkaip susidomejau, jei kokybe medziageliu gera, tai gal verta rizikuot?  blush2.gif

Labukas. Jei Vilniuje tai rekomenduoju siųtis pas Astą smile.gif Puikiai galima suderinti norus ir galimybes smile.gif Ir modeliuką padės parinkti, ir audinius parekomenduos, ir aptarnavimas puikus thumbup.gif www.siuvykla.com Aš išpradžių tik susirašinėjau ir man labai maloniai patarė(nors aš tik teiravausi...), kurį modeliuką pagal mano figūrą rinktis ir kokia maždaug kaina bus smile.gif likau laaabai patenkinta thumbup.gif ir kainytė tikrai nenuskriaudė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(armi82 @ 2010 02 11, 16:26)
na pirmosios tai nezinau, o vat antroji labai grazi, vamp'e matavausi ir sita ir dar viena labai panasia, dar galvoju, bet visgi turbut uzsisakinesiu, nu nerosiu tu visu perkrautu karoliais, broskem, blizgalais ir tt... doh.gif  doh.gif  vasara, vejelis, jura...tokia vat save matau ta diena ir lengvute suknyte rolleyes.gif
Papildyta:

taaaaip, taaaaip taip, labai grazi....NUOTRAUKA!!! neapsigaukit merginos, as su drauge matavausi sia suknele ispanijoje.... esu 168 ir sveriu 55 tai antmanes ji atrode TRAAAAAAAGISKAI doh.gif VISISKAI NER LIEMENS, KAIP koks kubiliukas pastovejau, drauge pazvenge ir baigesi mano svaigimas situo modeliu...

Labuka

Minejai, kad vamp matavaisi keleta variantu, visu pirma as galvojau kad ten tik siuva, bet malonu zinoti kad ir nuomuoja, nes issirinkau suknute is ju, bet galvojau siutis. Tik labai idomu kokios ten kainos, gal galetum siek tiek apsviesti? aciu
Atsakyti
QUOTE(resava @ 2010 02 16, 14:05)
Labuka

Minejai, kad vamp matavaisi keleta variantu, visu pirma as galvojau kad ten tik siuva, bet malonu zinoti kad ir nuomuoja, nes issirinkau suknute is ju, bet galvojau siutis. Tik labai idomu kokios ten kainos, gal galetum siek tiek apsviesti? aciu

gi kainos yra ju puslapy po modeliais surasytos. Siuvimo kaina ir skliausteliuose PIRMOS nuomos kaina
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 02 16, 13:53)
gi kainos yra ju puslapy po modeliais surasytos. Siuvimo kaina  ir skliausteliuose PIRMOS nuomos kaina

Dabar matau, bet taip pat matau, kad puslapis atnaujintas ir tik DABAR sudėtos kainos ir siuvimo ir nuomos, o anksčiau buvo tik siuvimo.
Atsakyti
QUOTE(Diditukas @ 2010 02 16, 12:17)
Labukas. Jei Vilniuje tai rekomenduoju siųtis pas Astą  smile.gif Puikiai galima suderinti norus ir galimybes  smile.gif Ir modeliuką padės parinkti, ir audinius parekomenduos, ir aptarnavimas puikus  thumbup.gif www.siuvykla.com Aš išpradžių tik susirašinėjau ir man labai maloniai patarė(nors aš tik teiravausi...), kurį modeliuką pagal mano figūrą rinktis ir kokia maždaug kaina bus smile.gif likau laaabai patenkinta thumbup.gif ir kainytė tikrai nenuskriaudė 4u.gif

Labai aciu uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(you4just @ 2010 02 10, 21:34)
Na turbut man akiniu reikia, nerandu kur cia butu browse mygtukas,

na bandau dar karta savo meiles Jums parodyti

http://www.didysisve...mada-28677.html
ir
http://www.didysisve...mada-26918.html

niekad negalvojau kad gali buti sunku issirinkti sad.gif

man pirma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(resava @ 2010 02 16, 13:16)
Dabar matau, bet taip pat matau, kad puslapis atnaujintas ir tik DABAR sudėtos kainos ir siuvimo ir nuomos, o anksčiau buvo tik siuvimo.

Taip, nes tik visai neseniai padėjo nuomotis. Šiaip ten nuoma brangi, kai kurių suknelių nuomos ir pirkimo kaina skiriasi vos pora šimtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 02 18, 14:45)
Taip, nes tik visai neseniai padėjo nuomotis. Šiaip ten nuoma brangi, kai kurių suknelių nuomos ir pirkimo kaina skiriasi vos pora šimtų  doh.gif

PIRMOS nuomos kaina. Tai reiskia kad suknele siuva butent jums, bet ji lieka salonui.
Atsakyti
O as suradau savo issvajotaja vestuvine suknele, kuri man labai tiko ir patiko, bet siek tiek per brangi manau, tai bandysiu susirast is kitu saltiniu tokia doh.gif
Atsakyti