Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 05, 01:01)

na pirmosios tai nezinau, o vat antroji labai grazi, vamp'e matavausi ir sita ir dar viena labai panasia, dar galvoju, bet visgi turbut uzsisakinesiu, nu nerosiu tu visu perkrautu karoliais, broskem, blizgalais ir tt... doh.gif doh.gif vasara, vejelis, jura...tokia vat save matau ta diena ir lengvute suknyte rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(aiwulee @ 2010 02 09, 23:20)
user posted image
user posted image

Sita minetoji smile.gif

taaaaip, taaaaip taip, labai grazi....NUOTRAUKA!!! neapsigaukit merginos, as su drauge matavausi sia suknele ispanijoje.... esu 168 ir sveriu 55 tai antmanes ji atrode TRAAAAAAAGISKAI doh.gif VISISKAI NER LIEMENS, KAIP koks kubiliukas pastovejau, drauge pazvenge ir baigesi mano svaigimas situo modeliu...
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 02 11, 00:44)
Suknelė turi gražiai atrodyti ir nuotraukose!!!! Įsivaizduokit, kai poto rodysit kolegom, pažįstamiem vestuvinį fotoalbumą, nejau sakysite "... ai realybėj aš gražiau atrodžiau su šia suknele..."  unsure.gif
Ne tik Jūs turite puošti suknelę, bet ir suknelė neturi gadinti vaizdo biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Katinas79 @ 2010 02 11, 13:45)
as tai manau, kad vestuvine suknele - tai ne tas pirkinys, kuri pirkciau ebay...  g.gif

nu jau tikrai nesamone...na gal gal sutaupyt ir galima, bet koks rezultatas gali but??? juk cia ir pasimatuoju ir paciupineji medziagas, o ten - gausi koki skudureli doh.gif

beje, aciu jums uznuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(armi82 @ 2010 02 11, 16:26)
taaaaip, taaaaip taip, labai grazi....NUOTRAUKA!!! neapsigaukit merginos, as su drauge matavausi sia suknele ispanijoje.... esu 168 ir sveriu 55 tai antmanes ji atrode TRAAAAAAAGISKAI doh.gif VISISKAI NER LIEMENS, KAIP koks kubiliukas pastovejau, drauge pazvenge ir baigesi mano svaigimas situo modeliu...

drinks_cheers.gif aš irgi po poros tokių suknučių užsidėjimo supratau, kad jos ne man doh.gif norisi, kad suknytė būtų liemenuota, nes kitaip tai pobaisiai žiūrisi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 02 11, 18:35)
drinks_cheers.gif aš irgi po poros tokių suknučių užsidėjimo supratau, kad jos ne man doh.gif  norisi, kad suknytė būtų liemenuota, nes kitaip tai pobaisiai žiūrisi unsure.gif

Tos suknelės tikrai gražiai atrodo tik nuotraukose. Kur kiekvienas jos plevenimas ir kritimas apskaičiuotas.
Manau, kad nebent tik aukštai (manekenės ūgio) merginai ji tiktų.
Atsakyti
QUOTE(rasela89 @ 2010 02 09, 22:19)

man sita grazute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2010 02 11, 20:21)
man sita grazute wub.gif

man šita ir labai graži
Atsakyti
Šitą suknią pamatęs MB pasakė, kad tragiškai atrodo tos suknios viršus, o krūtinė tai kaip maži obuoliukai užkišti už suknios biggrin.gif Tegul modelis neįsižeidžia, nes čia suknios korsetas taip kvailai suformuotas ax.gif O apatinė suknios dalis superinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 12, 00:06)
Šitą suknią pamatęs MB pasakė, kad tragiškai atrodo tos suknios viršus, o krūtinė tai kaip maži obuoliukai užkišti už suknios biggrin.gif Tegul modelis neįsižeidžia, nes čia suknios korsetas taip kvailai suformuotas ax.gif  O apatinė suknios dalis superinė thumbup.gif

sutinku! drinks_cheers.gif
Atsakyti
as ir kazkaip nesupratau tu "krutu", jau geriua butu tiesus kietas korsetas, o ne kazkas keisto
Atsakyti
gal čia tiesiog krutines didesnes reiktu prie tokios suknutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2010 02 12, 15:53)
gal čia tiesiog krutines didesnes reiktu prie tokios suknutes  4u.gif

nea schmoll.gif vistiek pats korsetas negraziai isformuotas
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2010 02 12, 14:53)
gal čia tiesiog krutines didesnes reiktu prie tokios suknutes  4u.gif

O tai kur tu tą didesnę krūtinę sukiši, jei ten tik A dydžiui korsetas išformuotas? smile.gif
Atsakyti