Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

o man ji visai orginali...
nes tos ilgos baltos sampanines pabodusios ir visur vienodos.
Kiek teko stebeti, tos kurios baisia nori orginaliu vestuviu, daznai pasidaro tradicines ir galvoja, kad jos kitokios smile.gif
Jei nuotakai si suknele grazi, tai ji ir bus grazi.
man va pvz negrazios nertos vestuvines sukneles, man jos visiskai neypatingos... bet kazkam grazu ir jomis puosiasi, bet del sito nuotaka netampa nevestuvine
Atsakyti
vestuvine suknele ir suknele vestuvems man kaip ir 2 atskiros temos biggrin.gif nesakiau, kad ta suknele negrazi, galima ja ir vestuvems pritaikyti, kaip ir nertas ir visokias kitokias...Tiesiog sia tema as kitaip suprantu rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.maggiesot...spx?style=A3131
man ji idomi
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2010 01 24, 19:40)
as manau, kad tam ir yra skirstymas: vakarines, kokteilines, vestuvines sukneles... Cia pagal jusu nuomone kiekviena kokteiline suknele gali buti vestuvine...
Manau, kad vistiek turetu vyrauti tinkamas aprangos kodas...
O cia taip kartais atrodo, kad jau nebeisgalvodamos kaip issiskirti is didelio rasto iseina uz krasto...

Jus lb teisingai viska pasaket thumbup.gif vestuvines sukneles turi buti vestuvines, o ne kazkokios tai istrauktos is fashion tv, kur ta suknele skirta vakareliui ar kokiam tai kitokiam vakarui (iskyrus vestuves) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 01 24, 21:52)

O man si suknute, tiesa pasakius, nelb schmoll.gif Torciukai nepatinka 4u.gif
Atsakyti
Nesuprantu kuo jums netinka, kad kažkuri mergina per savo vestuves dėvi tokią suknelę smile.gif Juk jos jums niekas neperša per prievartą. Tai bus jos, o ne jūsų vestuvės. smile.gif
Pvz aš greičiau nuo žemės paviršiau išnaikinčiau visas pūstas (tortines) sukneles. Nes baisiaisnių man nėra smile.gif
Savo vestuvėms tokių ir nesirinksiu, o ką vilki kitos men nei šilta nei šalta. Jei klausia nuomonės išsakau. smile.gif
O bendrai kalbant kas dera, o kas ne vestuvėse ir šiaip apie aprangos kodus, tai apie 70% lietuvaičių visai nesuvokia, kas tai yra ir kas kur dera. smile.gif
Šiaip laiskais ir vestuvės vyksta 'ne kaip dera' pagal močiučių, mamų ir jaunų merginų nuomones. Tad ne matau tame kažko blogo, jei merginai norisi kitokios suknelės, kitokių vestuvių, kitoj vietoj nei įparasti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 24 sausio 2010 - 20:02
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 24, 18:31)
Mano nuomone, tokia suknele labiau tiktu pamergem, o ne nuotakai smile.gif
kazkuri mergina sake, kad jos mama nesuprastu jei ji noretu tokio modeliuko suknytes, tai jusu mam teisingai padarytu, nes tai ne tik ne vestuvine suknele, bet dar ir... nerandu tinkamo zodzio smile.gif  jei buciau per savo vestuves vilkejusi tokia suknele, tai 100%, kad galvotu visi jog isprotejau ir esu viskai be jokio skonio ir pan.. ir dar aisku kiltu minciu del nestumo daug kam lotuliukas.gif

Ar jums taip svarbi kitų nuomonė? O gal jus tiesiog supa ne tie žmonės, aplinka, kurioje jūs manote jaustumėtės išprotėjusi ir nesuprasta. Kiek pamenu jūsų vestuvės buvo tradicinės (jei klystu, pataisykite), bet tai nereiškia, kad kita nuotaka nenori būti išskirtine g.gif Juk šventė tai dviejų žmonių ir mano nuomone turėtų būti tokia, kokios jie nori ar apie kokią svajoja (-o). Ne mama ir ne giminės rodiklis. Ir galų gale kur tos pasirinkimo ribos bei galimybės, ar jas kas nors nustatė...

Aptartoji suknelė įdomi, bet tokios SAVO dieną nenorėčiau vilkėti...
Atsakyti
na man pastaroji ideta pusta nelabai,bet pustos suknytes wub.gif pati tekejau su pusta ir ji man buvo graziausia. bigsmile.gif blush2.gif pvz as nesirinkciau trumpos,nes pati nesijausciau kaip nuotaka.bet cia tik mano nuomone. mirksiukas.gif manau,kiekviena turi surasti savo suknyte su kuria jausis tikra princese ax.gif

DIETER, o kada tu isteki????????? g.gif
Atsakyti
Reikos įkelta suknelė nepatiko, nemėgstu tų pūstumų, ir to rato, kurį reikia po apačia vilkėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2010 01 24, 22:59)
na man pastaroji ideta pusta nelabai,bet pustos suknytes wub.gif pati tekejau su pusta ir ji man buvo graziausia. bigsmile.gif  blush2.gif pvz as nesirinkciau trumpos,nes pati nesijausciau kaip nuotaka.bet cia tik mano nuomone. mirksiukas.gif manau,kiekviena turi surasti  savo suknyte su kuria jausis tikra princese ax.gif
DIETER, o kada tu isteki????????? g.gif

turbut niekada hihihi.gif ji tik kritikuoja ir persa visiems savo nuomone smile.gif
nes per visas temas tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2010 01 24, 23:14)
turbut niekada  hihihi.gif ji tik kritikuoja ir persa visiems savo nuomone  smile.gif
nes per visas temas tas pats  ax.gif

Tai gal pastebėjote ir jos įnašą į temas? Kiek pavyzdžių ir foto gerų, gražių visur įdėjusi. Ar ne? Nes pvz. man labai patinka jos postai, visi argumentuoti ir pagrįsti.
Nemačiau jokio piršimo kitoms, tik nuomonės išsakymą.
Ar yra blogai anksčiau ieškoti, atsirinkti tai kas tau gražiausia, priimtiniausia ir nebūti "mase" per savo vestuves mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2010 01 24, 22:14)
turbut niekada  hihihi.gif ji tik kritikuoja ir persa visiems savo nuomone  smile.gif
nes per visas temas tas pats  ax.gif

Ne jums spręsti kada tekėsiu tongue.gif
O jums nepatinka kritika? Nepatinka, neskaitykit. Jei nepatinka mano nuomonė, niekas neliepia ja vadovautis tongue.gif
Aš neprivalau visoms lįsti į ... be muilo sakydama "oj, kokia jūs buvote graži nuotaka" jeigu man taip neatrodo tongue.gif
Yra gražių, pasakau, yra man nepatinkančių irgi pasakau. Ar čia toks forumas kuriame reikia tiktai visoms pritarti ir būti 'mase'?
Niekad tokia nebuvau ir neketinu būt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 24, 23:38)
Ne jums spręsti kada tekėsiu tongue.gif
O jums nepatinka kritika? Nepatinka, neskaitykit. Jei nepatinka mano nuomonė, niekas neliepia ja vadovautis tongue.gif
Aš neprivalau visoms lįsti į ... be muilo sakydama "oj, kokia jūs buvote graži nuotaka" jeigu man taip neatrodo tongue.gif
Yra gražių, pasakau, yra man nepatinkančių irgi pasakau. Ar čia toks forumas kuriame reikia tiktai visoms pritarti ir būti 'mase'?
Niekad tokia nebuvau ir neketinu būt tongue.gif

kartais norisi ir zemisku merginu/moteru nuomones, o ne tik save isaukstinusios damutes, kuriai LT nera nieko pirkti mirksiukas.gif
jei jau esate tokia isskirtinio skonio, tai tikriausiai ir reiktu konsultuotis ne su mumis, bet su dizaineriais, stilistais...ir tai tikriausiai ne Lietuvos rolleyes.gif
Atsakyti