Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

Manes irgi ne viena nesuzavejo, bet antra grazesne smile.gif Tikrai, gal realybeje jos graziau atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneliuke: 10 vasario 2010 - 20:01
Rasela89, pirmos suknelės tie krūtinės 'laikymai' kažkaip keistokai žiūrisi. O antros viršutinė dalis, man pasirodė ir per uždara ir per didelė gal, tokia laisvoka, neprigludus. mastau.gif Nors apačios simpatiškos.

Iš dviejų paskutinių man nė viena.
Atsakyti
QUOTE(you4just @ 2010 02 10, 19:34)
na man si karta slaptazodzio nepraso jokio, tikiuosi pamatysite. ir dar merginos - jei kuri nors netingite, galite siu sukneliu foto iskelti i foruma, as sorry bet dar nesu tokia gudri kaip Jus smile.gif

padesiu jei nepyksit uz OT.

tai va, paaiskinsiu kuo paprasciau smile.gif kur matai foto internete, paspaudi su pele ant jos desniu ir spaudi Copy image location. tada kai rasai zinute, paspaudi IMG virsuj is spaudi ctrl+v. ta prasme, nukopini nuoroda smile.gif ir viskas smile.gif
Atsakyti
Man tai pirmos apačia tai labai graži thumbup.gif , tik viršus toks paprastokas gan, o antra tai negraži, viršus tikrai atrodo kaip didelis, laisvas, uždaras g.gif
Atsakyti
Suknelė turi gražiai atrodyti ir nuotraukose!!!! Įsivaizduokit, kai poto rodysit kolegom, pažįstamiem vestuvinį fotoalbumą, nejau sakysite "... ai realybėj aš gražiau atrodžiau su šia suknele..." unsure.gif
Ne tik Jūs turite puošti suknelę, bet ir suknelė neturi gadinti vaizdo biggrin.gif
Atsakyti
O gal niekam nerodys nuotraukų. smile.gif

Bet šiaip tiesa, tiek natūroj, tiek nuotraukose vaizdas turi būt gražus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasela89 @ 2010 02 10, 00:19)
Sveikos, na va skubu pas jus su savo ispudziais - ieskojau nebanalios bet pustos suknytes, buvot ikele keleta tokiu groziu wub.gif madonoj pasimatavau keleta variantu, galvosiu del ju ax.gif ale fotkint neleido, tai negaliu jums pasirodyt...elesnoj net nesimatavau, nes per daug "prabangus" modeliai biggrin.gif ir pora visai nustebinusiu variantu radau vamp salone - lengvuciai tokie, net keista,kad pusti  bigsmile.gif  ikeliu ju fotkes ir lauksiu vertinimu ax.gif

user posted image

user posted image

labai labai gražios wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal jau buvote kalbeja siuo klausimu, bet labai man pagelbetumet 4u.gif , ar esat girdeja/mate, kad suknele siustusi pvz.is ebay? Labai ydomu kaip ten ta ju kokybe, ar atsiuncia jau su visais paputimais, taip kaip pavaizduota nuotraukoj? Labai dekinga uz bet kokia nuomone, minti, ar zinia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 02 11, 11:39)
Sveikos mergaites, gal jau buvote kalbeja siuo klausimu, bet labai man pagelbetumet 4u.gif , ar esat girdeja/mate, kad suknele siustusi pvz.is ebay? Labai ydomu kaip ten ta ju kokybe, ar atsiuncia jau su visais paputimais, taip kaip pavaizduota nuotraukoj? Labai dekinga uz bet kokia nuomone, minti, ar zinia smile.gif

Yra atskira tema apie suknytes is ebay, tik reikia netinget pasiziureti mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=366131
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 02 11, 12:59)
Yra atskira tema apie suknytes is ebay, tik reikia netinget pasiziureti  mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=366131

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 02 11, 11:39)

as tai manau, kad vestuvine suknele - tai ne tas pirkinys, kuri pirkciau ebay... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinas79: 11 vasario 2010 - 13:04
QUOTE(Katinas79 @ 2010 02 11, 12:45)
as tai manau, kad vestuvine suknele - tai ne tas pirkinys, kuri pirkciau ebay...  g.gif

Pilnai sutinku, aš taip pat nepirkčiau iš ebay schmoll.gif Man norėtųsi suknelę visgi pasimatuoti prieš perkant ir įsitikinti, kad ne per plati/siaura ar trumpa/ilga ir, kad tikrai gražiai žiūrisi rolleyes.gif
Atsakyti