Manes irgi ne viena nesuzavejo, bet antra grazesne Tikrai, gal realybeje jos graziau atrodo
QUOTE(you4just @ 2010 02 10, 19:34)
na man si karta slaptazodzio nepraso jokio, tikiuosi pamatysite. ir dar merginos - jei kuri nors netingite, galite siu sukneliu foto iskelti i foruma, as sorry bet dar nesu tokia gudri kaip Jus
padesiu jei nepyksit uz OT.
tai va, paaiskinsiu kuo paprasciau kur matai foto internete, paspaudi su pele ant jos desniu ir spaudi Copy image location. tada kai rasai zinute, paspaudi IMG virsuj is spaudi ctrl+v. ta prasme, nukopini nuoroda ir viskas
Man tai pirmos apačia tai labai graži , tik viršus toks paprastokas gan, o antra tai negraži, viršus tikrai atrodo kaip didelis, laisvas, uždaras
Suknelė turi gražiai atrodyti ir nuotraukose!!!! Įsivaizduokit, kai poto rodysit kolegom, pažįstamiem vestuvinį fotoalbumą, nejau sakysite "... ai realybėj aš gražiau atrodžiau su šia suknele..."
Ne tik Jūs turite puošti suknelę, bet ir suknelė neturi gadinti vaizdo
Ne tik Jūs turite puošti suknelę, bet ir suknelė neturi gadinti vaizdo
QUOTE(rasela89 @ 2010 02 10, 00:19)
Sveikos, na va skubu pas jus su savo ispudziais - ieskojau nebanalios bet pustos suknytes, buvot ikele keleta tokiu groziu madonoj pasimatavau keleta variantu, galvosiu del ju ale fotkint neleido, tai negaliu jums pasirodyt...elesnoj net nesimatavau, nes per daug "prabangus" modeliai ir pora visai nustebinusiu variantu radau vamp salone - lengvuciai tokie, net keista,kad pusti ikeliu ju fotkes ir lauksiu vertinimu
labai labai gražios
Sveikos mergaites, gal jau buvote kalbeja siuo klausimu, bet labai man pagelbetumet , ar esat girdeja/mate, kad suknele siustusi pvz.is ebay? Labai ydomu kaip ten ta ju kokybe, ar atsiuncia jau su visais paputimais, taip kaip pavaizduota nuotraukoj? Labai dekinga uz bet kokia nuomone, minti, ar zinia
QUOTE(LLuna @ 2010 02 11, 11:39)
Sveikos mergaites, gal jau buvote kalbeja siuo klausimu, bet labai man pagelbetumet , ar esat girdeja/mate, kad suknele siustusi pvz.is ebay? Labai ydomu kaip ten ta ju kokybe, ar atsiuncia jau su visais paputimais, taip kaip pavaizduota nuotraukoj? Labai dekinga uz bet kokia nuomone, minti, ar zinia
Yra atskira tema apie suknytes is ebay, tik reikia netinget pasiziureti
http://www.supermama...howtopic=366131
QUOTE(@leja @ 2010 02 11, 12:59)
Yra atskira tema apie suknytes is ebay, tik reikia netinget pasiziureti
Aciu
QUOTE(LLuna @ 2010 02 11, 11:39)
as tai manau, kad vestuvine suknele - tai ne tas pirkinys, kuri pirkciau ebay...
QUOTE(Katinas79 @ 2010 02 11, 12:45)
as tai manau, kad vestuvine suknele - tai ne tas pirkinys, kuri pirkciau ebay...
Pilnai sutinku, aš taip pat nepirkčiau iš ebay Man norėtųsi suknelę visgi pasimatuoti prieš perkant ir įsitikinti, kad ne per plati/siaura ar trumpa/ilga ir, kad tikrai gražiai žiūrisi