Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Dieter @ 2010 02 05, 01:08)
Štai ką man pavyko rasti internete:
Artimiausia ispanų firmos Villais atstovybė yra Lenkijoje. Mano žiniomis, Lietuvoje originalių šios firmos suknelių tikrai nėra, nebent, kas nors pasiūlys plagijuotą pagal katalogą, bet jos, be abejo, labai skirsis nuo originalo. Villais kolekcijoje nėra baltų suknelių. Vyrauja kreminiai atspalviai. Visą šią kolekciją galite pažiūrėti ir internete adresu www.villais.com. Kiek žinau, Lenkijoje jos kainuoja nuo 600 eurų. Atstovaujantis salonas visos kolekcijos neturi, užsakymai realizuojami per 6–8 savaites.
Papildyta:

Dekui labai uz info smile.gif
Va dar ka pavyko iskasti, Elesna turi Villais kolekcija http://www.elesna.lt...apiemus&lang=LT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hurricane: 05 vasario 2010 - 13:20
Ne tikrai neisizeidziu tai buvo pati paciausia suknele man o kitiem ji gali nepatikti todel nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 24, 20:52)

Papildyta:
QUOTE(Shakira888 @ 2010 02 06, 18:25)

Mano suknele kurios visur ieskojau, nes buvau nusiziurejus ja ir jau norejau pirkt smile.gif jega vel suradau:)
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2010 02 04, 19:31)

manau cia buvo pasakyta is savo darzines paverciant tai dauguma, jei Jai atrodo, kad ji netinkama/negrazi, nevertetu sakyti, kad visiems ji atrodo netinkama  tongue.gif
O as is savo darzines niekada neziuriu, nes kai rodo sukneles, as galiu pasakyti tik pastabas apie pacia suknele, ne apie tai kaip kazkurios forumietes vaikinas ziures ar neziures, isimyles ar apsivems pamates ja su jaja  mirksiukas.gif  man labai daug sukneliu rodomu atrodo negrazios, bet del to nesakau, kad MANO manymu vyrui kosmarai sapnuotusi pamacius nuotaka su tokia suknele  mirksiukas.gif

Aš čia skaičiau skaičiau komentarus ir galvojau, nu tai kokia čia tą suknią išsirinko, kad kitos vos ne baisisi lotuliukas.gif na gi pažiūrėjau normali ta suknelė, trumpų suknučių skiltyje visos man jos tokios panašios ir dar įdomesnių įmeta... Bet toks jausmas kiekvienoje temoje reikia susirasti kokią auką ir stebėtis, kaip galima su tokią tekėti... lotuliukas.gif
Atsakyti
Man siaip keista, nes pati suknele is saves yra grazi, ta gele atrodo idomiai, juk nebutinai turi buti trumpa smile.gif juk taip ideju galima pasigaudyti, jei ketinama suknele siutis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2010 02 04, 17:29)
Manau mano vaikinas liktu issiziojes is nuostabos ir susizavejimo jei pasirodyciau su tokia suknute  tongue.gif
Jis tam tikriems daiktams apibudinti turi posaki "Vikiskas" tai reiskia, kad mano stiliaus/man patinkantys daikatai, o si suknele yra Vikiska! ir tai kad Jusu vaikinas/vyras nesuprastu manau toli grazu nereiskia, kad visi kiti vyrai mano taip pat smile.gif Manau Jusu isrinktasis taip pat nesidetu conversiuku prie kostiumo? Ar spalvotu kojiniu, priderintu prie jaunosios bateliu ir puokstes? Todel siulau biskis ziureti objektyviau, o ne is savo darzines  mirksiukas.gif

Na Jusu vyro ar vaikino skonis kiek kitoniskas nei manojo, todel jis butu isisziojes is nuostabos kokia suknele "Fantastiska", o maniskis is nuostabos kokia suknele "Tragiska" 4u.gif
Gal pasirodysiu neismanele, bet ka reiskia tas zodis "Vikiska"? smile.gif Tikrai jis nesidetu sidabriniu kojiniu, vien del to, kad mano sukneleje yra sidabro spalvos. Jis rysejo kaklaraisti sidabrini ir to pakako, kad mes deretume vienas prie kito. jei mano pamerges buvo su zaliom suknelem, tai man reikejo ieskoti sukneles su zaliu akcentu? turbut ne kaip butu atrode doh.gif
Tiesiog ta suknele buvo ne i tema ir man ji visikai nepatiko. o savo nuomone sakau tokia vien del to, kad ne vienos merginos neizeidziu, nes ne viena netekejo su tokia smile.gif Jei butu mergina idejusi foto kur vestuvese ji su tokia suknele as buciau visiaki nerasiusi jokiu komentaru, nes nenoriu izeisti zmogaus ir jo pasirinkimo. o cia tiesiog dizainerio paseliojimas su medziaga ir va rezultatas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2010 02 04, 20:36)
mano nuomone vyram vienas kriterijus lemia grozi - figuros isryskinimas, detales ne taip svarbu, na nebent jau labai reztu aki biggrin.gif suknios atvirumas cia jau kiekvienam pagal sugedimo laipsni. uztat jiem ir nepatinka to vadinamo graikisko silueto nes liemens nesimato biggrin.gif
na bet zinoma visada yra isimciu

drinks_cheers.gif Maniskiam tikrai nebutu patike jei as buciau vilkejusi graikisko stiliaus suknute, nors man jos ir grazios smile.gif o ir graziai ant merginu kuduciu atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Idealiausas variantas man būtų kažkas panašaus į šią wub.gif Paprasta, miela, jokių lankų ir niekas nesivelka žeme
Atsakyti
Sveikos Merginos, kaip Jums si suknele?

http://www.didysisve...mada-26918.html

Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 02 08, 19:12)
user posted image
Idealiausas variantas man būtų kažkas panašaus į šią  wub.gif  Paprasta, miela, jokių lankų ir niekas nesivelka žeme

100% pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tie lankai, tai kazkoks kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(you4just @ 2010 02 09, 15:20)

Na as kadangi nemegstu uzuolaidines medziados, tai sakyciau, kad nelb man si suknele, bet pats modelis tai visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(you4just @ 2010 02 09, 13:20)

Kiekvienai pagal skonį mirksiukas.gif Aš asmeniškai tokios nesirinkčiau smile.gif
Svarbiausia, kad Tau patiktų ir gerai bei gražiai jaustumeisi 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Cia randu atsakymus i visus daugiau ar ma=zau svarbius klausimus. Todel gal galesite pagelbeti.
Mielosios, gal kas nors kartais turite parduoti Manuel Mota suknele Valdemar. Ar bent jau zinote, kokiam salone ja galeciau issinuomot buvau Madonnoje, tai ten pasiule nusiprkt. bet 5800 siek tiek brangoka..)

Buciau be galo dekinga, jei atsilieptumete. Man butu gerai, kad tai butu vulniuje, bet atvaziuociau ir i kita miesta.
Atsakyti