Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 04, 15:21)
Na kalbant apie sios suknutes varianta, tai noreciau paziureti kaip atrodys vyro veido israiska pamacius savo mylimaja su ta suknele doh.gif 
Mano suknute vyras pamate tik per vestuves, bet buvau 100% isitikinusi, kad jam ji patiks, nes musu nuomones ir skoniai identiski, kiek mes esm kartu, musu nuomones dar niekada neissiskyre wub.gif O savaja suknele pirmiausiai rinkausi su mama, o kai nuvaziavau jos uzsisakyti, tai ja pamate ir pamergytes smile.gif Visu nuomone buvo ta pati, kad suknele grazi ir man tinka smile.gif
O kadangi jus kartu renaktes suknute, tai jaunikiui nebus "sportinio azarto" tave pamatyti vestuviu diena, nes zn ka jus vilkesit, na tik aisku viska dar pagrazins makiazas ir sukuosena thumbup.gif
Nes mano vyras pirma karta mane pamate su profesionalo atliktu makiazu ir sukuosena, nes nebuvo ne vienos progos, kad prireiktu siu paslaugu smile.gif

Manau mano vaikinas liktu issiziojes is nuostabos ir susizavejimo jei pasirodyciau su tokia suknute tongue.gif
Jis tam tikriems daiktams apibudinti turi posaki "Vikiskas" tai reiskia, kad mano stiliaus/man patinkantys daikatai, o si suknele yra Vikiska! ir tai kad Jusu vaikinas/vyras nesuprastu manau toli grazu nereiskia, kad visi kiti vyrai mano taip pat smile.gif Manau Jusu isrinktasis taip pat nesidetu conversiuku prie kostiumo? Ar spalvotu kojiniu, priderintu prie jaunosios bateliu ir puokstes? Todel siulau biskis ziureti objektyviau, o ne is savo darzines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2010 02 04, 16:29)
Manau mano vaikinas liktu issiziojes is nuostabos ir susizavejimo jei pasirodyciau su tokia suknute  tongue.gif
Jis tam tikriems daiktams apibudinti turi posaki "Vikiskas" tai reiskia, kad mano stiliaus/man patinkantys daikatai, o si suknele yra Vikiska! ir tai kad Jusu vaikinas/vyras nesuprastu manau toli grazu nereiskia, kad visi kiti vyrai mano taip pat smile.gif Manau Jusu isrinktasis taip pat nesidetu conversiuku prie kostiumo? Ar spalvotu kojiniu, priderintu prie jaunosios bateliu ir puokstes? Todel siulau biskis ziureti objektyviau, o ne is savo darzines  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

įdomiai jūs čia susakėt, na ta suknelė kaip suknelė, vienoms patiko, kitoms ne... jūsiškiui patiktų ir jūs tą vikišką suknelę vilktumėtės ir jum jau gerai ir kitiems ir gerai, o vat kita žino, kad jos išrinktajam nepatiktų vikiška suknelė, nes ji vikiška na ji jos ir nesivilks nes nori, kad ir jai būt gerai ir jos išrinktajam gerai, visai kaip jūs, ji žiūri iš savo daržinės tik viena daržinė vikiška, kita sakysim astiška bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 04, 16:12)
Na, jūsų vyrui gal būtų šokas, o gal yra tokių vyrų kuriems nebūtų smile.gif
O vat man su SB truputį kitaip, dėl drabužių ir batų nuomonės dažnai išsiskiria, kas man gražu jam nelabai ir atvirkščiai smile.gif Todėl ir rodau jam visus modelius. Nes pvz 'žuvėtės' suknelės jam gražu kaip ir man, o graikiško stiliaus jam negražu, nors man gražu. Na, bent jau dėl pūstų sutariam abu biggrin.gif Žinoma, aš žinau kas jam būtų gražu, manau ir be jo išsirinkčiau ir jam patiktų smile.gif
Vargu ar jis nori to 'sportinio azarto' biggrin.gif

Pas mus ta pati situacija. biggrin.gif Dėl rūbų dažnai pasiginčijam, kas jam patinka, man kartais nelabai ir aišku, būna atvirkščiai. Ir suknutę, jei jau kokią labai nusižiūriu ir įsimyliu biggrin.gif jam parodau, paklausiu nuomonės, ar patinka.

O be to, suknelę matyti ant modelio, pakabos ir ant realaus žmogaus su makiažu, šukuosena jau visai kas kita smile.gif tad, tas "sportinis azartas" manau vistiek išlieka iki pat tos minutės, kai jaunikis pamato išrinktąją biggrin.gif

QUOTE(mazute_eglute @ 2010 02 04, 16:24)
Visos sukneles fantastiskos , labai grazios ax.gif  smile.gif

Daugiau taip nedarykite. Necituokite visos paklodės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 02 04, 17:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

įdomiai jūs čia susakėt, na ta suknelė kaip suknelė, vienoms patiko, kitoms ne... jūsiškiui patiktų ir jūs tą vikišką suknelę vilktumėtės ir jum jau gerai ir kitiems ir gerai, o vat kita žino, kad jos išrinktajam nepatiktų vikiška suknelė, nes ji vikiška na ji jos ir nesivilks nes nori, kad ir jai būt gerai ir jos išrinktajam gerai, visai kaip jūs, ji žiūri iš savo daržinės tik viena daržinė vikiška, kita sakysim astiška  bigsmile.gif

tai buvo pasakyta del siu zodziu "Na kalbant apie sios suknutes varianta, tai noreciau paziureti kaip atrodys vyro veido israiska pamacius savo mylimaja su ta suknele doh.gif "
manau cia buvo pasakyta is savo darzines paverciant tai dauguma, jei Jai atrodo, kad ji netinkama/negrazi, nevertetu sakyti, kad visiems ji atrodo netinkama tongue.gif
O as is savo darzines niekada neziuriu, nes kai rodo sukneles, as galiu pasakyti tik pastabas apie pacia suknele, ne apie tai kaip kazkurios forumietes vaikinas ziures ar neziures, isimyles ar apsivems pamates ja su jaja mirksiukas.gif man labai daug sukneliu rodomu atrodo negrazios, bet del to nesakau, kad MANO manymu vyrui kosmarai sapnuotusi pamacius nuotaka su tokia suknele mirksiukas.gif
Atsakyti
mano nuomone vyram vienas kriterijus lemia grozi - figuros isryskinimas, detales ne taip svarbu, na nebent jau labai reztu aki biggrin.gif suknios atvirumas cia jau kiekvienam pagal sugedimo laipsni. uztat jiem ir nepatinka to vadinamo graikisko silueto nes liemens nesimato biggrin.gif
na bet zinoma visada yra isimciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 04 vasario 2010 - 18:38
QUOTE(Dieter @ 2010 02 04, 15:08)
O gal ir nuotakai ir jos būsimąjam vyrui yra gražu bigsmile.gif
Aš tai kiekvieną modelį kuris man krenta į akis rodau SB ir abu galvojam ar gražu ar ne, ką keistume. smile.gif Taip, kad suknelę renkuosi ne aš viena, o mes abu smile.gif Žinau kas jam patinka, kas ne, tai ir bėdų manau nekils dėl to, kad aš jam nepatiksiu su suknele ar jis manęs išsigąs smile.gif

Ir aš taip darau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 04, 15:21)
Na kalbant apie sios suknutes varianta, tai noreciau paziureti kaip atrodys vyro veido israiska pamacius savo mylimaja su ta suknele doh.gif 
Mano suknute vyras pamate tik per vestuves, bet buvau 100% isitikinusi, kad jam ji patiks, nes musu nuomones ir skoniai identiski, kiek mes esm kartu, musu nuomones dar niekada neissiskyre wub.gif O savaja suknele pirmiausiai rinkausi su mama, o kai nuvaziavau jos uzsisakyti, tai ja pamate ir pamergytes smile.gif Visu nuomone buvo ta pati, kad suknele grazi ir man tinka smile.gif
O kadangi jus kartu renaktes suknute, tai jaunikiui nebus "sportinio azarto" tave pamatyti vestuviu diena, nes zn ka jus vilkesit, na tik aisku viska dar pagrazins makiazas ir sukuosena thumbup.gif
Nes mano vyras pirma karta mane pamate su profesionalo atliktu makiazu ir sukuosena, nes nebuvo ne vienos progos, kad prireiktu siu paslaugu smile.gif

Aš tai tos tikrosios irgi nerodysiu SB, bet parodau vien dėl to, kad išsiaiškint koks modelis jam patinka smile.gif
"Sportinis azartas" šiuo atveju gal nelabai tinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 27, 14:54)
2010 metų Villais kolekcija. smile.gif
Štai čia wink.gif

O gal zinot ar LT ju yra kokiam salone? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 30, 16:45)
user posted image

Gražiausia kada matyta blush2.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,nors ir senokai jau tekejau bet uzsimaniau ir savo parodyti wub.gif
O nuometas buvo labai ilgas zeme vilkosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2010 02 04, 22:01)
O gal zinot ar LT ju yra kokiam salone?  smile.gif

Štai ką man pavyko rasti internete:
Artimiausia ispanų firmos Villais atstovybė yra Lenkijoje. Mano žiniomis, Lietuvoje originalių šios firmos suknelių tikrai nėra, nebent, kas nors pasiūlys plagijuotą pagal katalogą, bet jos, be abejo, labai skirsis nuo originalo. Villais kolekcijoje nėra baltų suknelių. Vyrauja kreminiai atspalviai. Visą šią kolekciją galite pažiūrėti ir internete adresu www.villais.com. Kiek žinau, Lenkijoje jos kainuoja nuo 600 eurų. Atstovaujantis salonas visos kolekcijos neturi, užsakymai realizuojami per 6–8 savaites.
Papildyta:
QUOTE(Mili04 @ 2010 02 04, 23:29)
Sveikutes,nors ir senokai jau tekejau bet uzsimaniau ir savo parodyti wub.gif
O nuometas buvo labai ilgas zeme vilkosi wub.gif
Visai ne mano skonio. wink.gif Tikiuosi neįsižeisite, bet tokios kaip 'pūkinės kaldros'
Atsakyti
Sveikos,

o gal kas realybeje mate sias sukneles?
Nes man atrodo labai grazios wub.gif
http://www.primadonn...turimos/160.jpg

http://www.vamp.lt/i.../dideles/06.jpg
http://www.vamp.lt/i...dideles/06-.jpg
Atsakyti
QUOTE(Irmius @ 2010 02 04, 23:10)
Gražiausia kada matyta  blush2.gif  wub.gif  wub.gif

tikrai idomi suknele, bet tas daiktas ant galvos... doh.gif toks vaizdas, kad slepia kirpejo pasityciojima is plauku biggrin.gif
Atsakyti