Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Rykute @ 2010 01 30, 18:25)

Nuometas labai įdomus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 01 28, 13:04)
cia kurioms pustos patinka  4u.gif

bigsmile.gif kokia pirma grazi wub.gif wub.gif laukiu nesulaukiu, kol nueisiu pasiziuret savo nuziuretos sukneles, tada jau bandysiu klaust jusu patarimo:rolleyes: nes dabar tai sirguliuoju biski, o ir keliai ne patys geriausi doh.gif

QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 30, 20:34)
Nuometas labai įdomus  bigsmile.gif

o man tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 24, 17:31)
Mano nuomone, tokia suknele labiau tiktu pamergem, o ne nuotakai smile.gif
kazkuri mergina sake, kad jos mama nesuprastu jei ji noretu tokio modeliuko suknytes, tai jusu mam teisingai padarytu, nes tai ne tik ne vestuvine suknele, bet dar ir... nerandu tinkamo zodzio smile.gif  jei buciau per savo vestuves vilkejusi tokia suknele, tai 100%, kad galvotu visi jog isprotejau ir esu viskai be jokio skonio ir pan.. ir dar aisku kiltu minciu del nestumo daug kam lotuliukas.gif

manes net nevestu vyras lotuliukas.gif kaip pasirodyciau su tokia suknele!
Atsakyti
as tai noreciau tiketis kad mane veda ne del sukneles tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 02 03, 16:26)
as tai noreciau tiketis kad mane veda ne del sukneles tongue.gif

Nu bet smagiau kai jaunikis "apšąla" nuo grožio, o ne iš nuostabos, galvodamas "kas čia dabar tokia? Kur mano mylimoji? blink.gif " tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 03, 17:29)
Nu bet smagiau kai jaunikis "apšąla" nuo grožio, o ne iš nuostabos, galvodamas "kas čia dabar tokia? Kur mano mylimoji? blink.giftongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

smagiau būtų jei jis pagalvotų "Ir aš ją myliu?!!" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 03, 18:29)
Nu bet smagiau kai jaunikis "apšąla" nuo grožio, o ne iš nuostabos, galvodamas "kas čia dabar tokia? Kur mano mylimoji? blink.giftongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia lb gerai pasakyta drinks_cheers.gif Juk ta diena mylimasis svajoja savo isrinktaja pamatyti napsakomai grazia, su nuostabia suknele, o ne su tokia kaip toji... doh.gif
O cia del tos ikeltos sukneles kilo daug kalbu apie jos netikima vestuvems, taciau kazkas yra 100% isitikinusi, kad ji tinka vestuvems ir su tokia suknele atrodytu unikaliai ir isskirtinai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
O gal ir nuotakai ir jos būsimąjam vyrui yra gražu bigsmile.gif
Aš tai kiekvieną modelį kuris man krenta į akis rodau SB ir abu galvojam ar gražu ar ne, ką keistume. smile.gif Taip, kad suknelę renkuosi ne aš viena, o mes abu smile.gif Žinau kas jam patinka, kas ne, tai ir bėdų manau nekils dėl to, kad aš jam nepatiksiu su suknele ar jis manęs išsigąs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 04, 16:08)
O gal ir nuotakai ir jos būsimąjam vyrui yra gražu bigsmile.gif
Aš tai kiekvieną modelį kuris man krenta į akis rodau SB ir abu galvojam ar gražu ar ne, ką keistume. smile.gif Taip, kad suknelę renkuosi ne aš viena, o mes abu smile.gif Žinau kas jam patinka, kas ne, tai ir bėdų manau nekils dėl to, kad aš jam nepatiksiu su suknele ar jis manęs išsigąs smile.gif

Na kalbant apie sios suknutes varianta, tai noreciau paziureti kaip atrodys vyro veido israiska pamacius savo mylimaja su ta suknele doh.gif
Mano suknute vyras pamate tik per vestuves, bet buvau 100% isitikinusi, kad jam ji patiks, nes musu nuomones ir skoniai identiski, kiek mes esm kartu, musu nuomones dar niekada neissiskyre wub.gif O savaja suknele pirmiausiai rinkausi su mama, o kai nuvaziavau jos uzsisakyti, tai ja pamate ir pamergytes smile.gif Visu nuomone buvo ta pati, kad suknele grazi ir man tinka smile.gif
O kadangi jus kartu renaktes suknute, tai jaunikiui nebus "sportinio azarto" tave pamatyti vestuviu diena, nes zn ka jus vilkesit, na tik aisku viska dar pagrazins makiazas ir sukuosena thumbup.gif
Nes mano vyras pirma karta mane pamate su profesionalo atliktu makiazu ir sukuosena, nes nebuvo ne vienos progos, kad prireiktu siu paslaugu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 04, 15:21)
Na kalbant apie sios suknutes varianta, tai noreciau paziureti kaip atrodys vyro veido israiska pamacius savo mylimaja su ta suknele doh.gif 

man net nereikia noreti pamatyti jo israiskos, nes puikiai zinau kokia butu... ir ne tik jo. geriau tos israiskos per vestuves nematyti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 02 04, 14:21)
Mano suknute vyras pamate tik per vestuves, bet buvau 100% isitikinusi, kad jam ji patiks, nes musu nuomones ir skoniai identiski, kiek mes esm kartu, musu nuomones dar niekada neissiskyre wub.gif O savaja suknele pirmiausiai rinkausi su mama, o kai nuvaziavau jos uzsisakyti, tai ja pamate ir pamergytes smile.gif Visu nuomone buvo ta pati, kad suknele grazi ir man tinka smile.gif
O kadangi jus kartu renaktes suknute, tai jaunikiui nebus "sportinio azarto" tave pamatyti vestuviu diena, nes zn ka jus vilkesit, na tik aisku viska dar pagrazins makiazas ir sukuosena thumbup.gif
Nes mano vyras pirma karta mane pamate su profesionalo atliktu makiazu ir sukuosena, nes nebuvo ne vienos progos, kad prireiktu siu paslaugu smile.gif
Na, jūsų vyrui gal būtų šokas, o gal yra tokių vyrų kuriems nebūtų smile.gif
O vat man su SB truputį kitaip, dėl drabužių ir batų nuomonės dažnai išsiskiria, kas man gražu jam nelabai ir atvirkščiai smile.gif Todėl ir rodau jam visus modelius. Nes pvz 'žuvėtės' suknelės jam gražu kaip ir man, o graikiško stiliaus jam negražu, nors man gražu. Na, bent jau dėl pūstų sutariam abu biggrin.gif Žinoma, aš žinau kas jam būtų gražu, manau ir be jo išsirinkčiau ir jam patiktų smile.gif
Vargu ar jis nori to 'sportinio azarto' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 26, 15:25)
Sutinku su Blondie* drinks_cheers.gif
O čia akytėms biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image